Cluj rulz !! - cap. 82
Raspunsuri - Pagina 3
asi spune:
Tocmai mi-a venit o idee.Noi avem la inceputul capitolului niste albume cu poze.Demult nu am pus poze mai proaspete si va invit sa facem un album nou cu poze actuale si cu bebelusii nou veniti in gaska.
Deci va invit sa facem albumul 2008!
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:
Manu, cafea este din belsug, cand se termina facem alta
cu aceleasi ingrediente de la Mariana
Foarte buna ideea, Stanca!! Dar trebuie sa ma indrumi nitzel, ca nu cred ca ma descurc singura![]()

pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
svety spune:
No acuma mi-am pus mapele la sefa si imi fac si eu o cafea. Sau o iau pe a lui Mariana ca-i buuuna si aromata. Spor la lucru fete cucuiete.
Stanca, si eu vreau sa-mi fac album dar nu mai stiu in ce. Ca pe yahoo nu mai merge. Ce matinala esti. Mie cand imi suna ceasul la 6 imi vine sa dau cu el de toti peretii.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
asi spune:
Svety pe picasa2 sau pe webshots.
asi spune:
Mai stie cineva parola la albumul de pe webshots?
Raluca albumul 2 poti sa-l stergi ca e pe photoyahoo si nu mai merge.
Dupa ce aflam parola faci un album nou pe webshots, daca nu mai stie nimeni parola facem un nou cont pe webshots sau picasa.
mariana tache spune:
Stanca, cafea este pe ajuns
; f faina ideea cu albumul 2008; cum ne organizam? cine il face/la cine trimitem pozele? cate poze punem pe cap de locuitor
?
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
noi iesim afara, ca e mai racoare acum... dar cand culc copiii azi, vin sa vad ce si cum. daca vreti, faceti voi careva albumul, ca va pricepeti mai mult decat mine, apoi il pun la listutza. e bine asa??
to all
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
nana_sim spune:
Io nu ajung azi la intalnire, nu va suparati. In afara ca am de lucru vine si zanul, dupa aproape 2 saptamani de absenta asa ca ... gatesc si pregatesc surprize
. Da' va zic sa va distrati muuuult si bine!
asi spune:
Simona imi pare rau ca nu vii
dar imi dau seama ca e important sa pregatesti revenirea zanului
.
svety spune:
Dumnezeule ce zi am avut azi. Am facut certificate de nastere la doi copii abandonati, discutii cu sefa pt. o zapacita de colega care a gresit anchetele, dar am gatat cu bine. Is stoarsa dupa intrevederi cu sefa. 
La 15.30 plec acasa. Mai am 10 minute
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)