Cluj rulz !! - cap. 82
Raspunsuri - Pagina 14
asi spune:
Svety felicitari pentru investitie!!!!!!E super.
La multi ani minunatului tau si petrecere frumoasa
.
Si ai mei vin imediat dupa Razvan ca noi mergem la un chef la Dunare , la Orsova.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
roxana1974 spune:
SALUTARE - BUNA SEARA oare mai veniti la ora asta?
Io de dimineata am fost la coafor, de la 8, altfel veneam la cafeluta Stancai
.
No gagici, stiti cum e cu cainele care latre si nu musca, ala-s io...am fost la 2 filme, un masaj si o cosmetica si aia mi-a luat 3 zile
...nu poze, nu organizare, nu analize...si-am mai dat vreo 5 jocuri pe conquiz...voi, restul?
Simo, sa inteleg ca te ascunzi, fugi de caldura?
Oanaaa draga, tu ce faci puiule? La tel di ce nu raspunzi
hai va pup, pe curand sper,
Roxa
mariana tache spune:
Buna dimineata,
dragelor, mi-a spus Stefan la tel ca vine toamna
: "mami, mami, vine toamna! au inceput sa se coaca strugurii; inca sunt acrii, dar nu mai e mult"; iubitul meu stie ca toamna incepe gradinita, adica se termina vacanta de vara si vine la Cluj; i-a mai spus bunicii: "bunica, mi-e f dor de mami; stii cat mi-e de dor? cat e de mare Farcasa asta!"
In concluzie sunt
. mi-e un dor de ei de nu mai pot! Maine plec la Farcasa; doamne, ma sfarsesc pana maine!
Sa aveti o zi buna.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
whoa, Mariana, te cred si te inteleg si eu am crezut ca ma prapadesc alea trei saptamani fara Serban si cand eram pe tren, in drum spre el, parca nu mai ajungeam odata... ha ha parca vad ce soc o sa ai cand o sa-i vezi, mai mari si rumeni, asa a fost si cu Serban ![]()
as fi venit cu cafeaua de dimineata dar ni s-a luat curentu' ... aseara s-a luat apa, de dim curentul...tre' sa se ia ceva in tara asta, nu? nu am chef de nimic, m-am apucat de o noua organizare a dulapurilor, ha ha in zodiacul ala funny si sarcastic, la fecioare scrie ca meseria ideala e "aranjator de dulapuri"
de ce sa ma dezmint?
hai ca mai viu...
Roxa
mariana tache spune:
Buna dimineata.
V-as oferii o cafea, dar observa ca nu prea am la cine.
Pe unde umblati, fetelor???
Toata gasca in concediu? Stanca, Cristiana, Manu, sunt plecate; restul???
Aaaaaaaaaaaaa
LA MULTI ANI, CRISTIANA! Sa fii sanatoasa, iubita, sa te bucuri toata viata de familia ta frumoasa.
Concediu placut in continuare!
Sa aveti o zi minunata!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
fetelor, buna dimineata!!
era cazu sa mai viu si io in zona, ca tare dor imi mai era... deci: iau eu o ceasca de
, abia am terminat-o, delicioasa!!
LA MULTI SI FERICITI ANI, CRISTIANA DRAGA, sa fii inconjurata mereu de familia minunata si de prietenii dragi!!un buchet imens de 

din partea noastra
ce sa va zic... va inteleg dorul de copilasi, Mariana-ma incanta povestea toamnei in okii puilor tai
Roxa, ce activa esti
spor la aranjat dulapurile, daca-ti iese ![]()
si noi maine plecam la socrii s-o vedem pe Stefi, sper sa mai vrea sa stea o saptamana, ca precis ii e mai bine acolo pe caldurile astea.
va pup, o zi frumoasa si vikend placut!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
dara spune:
Buna, fetelor!
Suntem si noi in concediu dar am intrat sa-i transmit "La multi ani!", cu drag, Cristianei!
Va pup pe toate!
svety spune:
La Multi Ani Cristiana, cu intarziere dar am fost plecati. Multa sanatate si sa t bucuri de viata alaturi de frumoasa ta familie.
O cafea
de la mine pentu toata lumea, mai ales pentru cele care "iubesc ziua de luni". Una
tare pentru Roxa. In fiecare luni imi vine in cap: "It's the first day of the rest of my life!"
Ma duc sa ma imbrac![]()
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Svety, multu pt cafea; f bine venita, mai ales asa de dimineata.
Am fost in MM; m-am bucurat de copiii; gandul ca pe vichend ma mai duc o tura imi face f bine; ca altfel.... e jale; tare lunga s-a facut vacanta asta de vara!
Oare ce sa le iau la copii de ziua lui Simon? imi dati idei?
Sa aveti o zi/saptamana buna!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Slaba activitate...eu mi-am adus de lucru acasa si sa vad ce pot face, ca la serviciu nu mai fac fata. Am de facut 30 de anchete de handicap pe zi si mai am si altele...moor. is franta. Nu stiu de ce nu am lasat copilu inca o sapt. la socrii.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy