Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
ralu_t spune:
niata si de la noi
iar m-am trezit cam fara lapte
probabil fiindca am dormit putin, am stat sa compun invitatia
puteti vedea ce a iesit aici, mai trebuie sa dea si tati diseara CTC-ul.
pe bebe l-am cantarit de dimineata si raportam o scadere de 30 de g fata de acum o saptamana
. nu inteleg ce a patit, el e vesel , mi-a ras toata dimineata, nu cred sa fie bonlav. ma gandesc ca maine si plecam...off. poate dau o fuga pana la pediatra inainte sa mergem la mare sa ne confirme ca e baiatul sanatos.
gabitzamultumesc de info, si de pasaport si sani...aia cu sanii m-a indispus rau. pai daca-si revin doar un pic, atunci nu mai seamana nici rupti cu ce aveam io inainte. asta e, mai turnam repede un bebe si ne punem siliocoane![]()
chinabulinaapropos de lapticul muls si carat in parc. eu pe toate site-urile de alaptare , inclusiv un ghid de alaptare de la avent, am citit ca lapticul muls se poate fi pastrat afara din frigider numai sub 22 de grade maxim 4 ore parca-nu sunt f sigura, insa lapticul incalzit trebuie consumat imediat, maxim jum de ora. ori daca-l iei in parc banuiesc ca trece ceva timp pana papa bebe. eu cand plec in parc si am o banuiala ca se trezeste bebe, si sunt fara tati-deci mi-e jena sa alaptez, iau formula, just in case. o sg data a fost cazul sa-i dau.ca si la formula iau apa calda separat si lapticul separat, le amestec doar inainte.
apropos de tinereti "nebunatice", ma gandeam cand am fost la babyexpo ca eu n-am mai calcat in sala polivalenta de la concertul cu iron maiden cand eram in clasa a X a, si cu geaca de motor, blugi despicati, ochi pictati...etc. si la babyexpo eram o mamica cumintica cu ditai burtoiul, nici o asemanare...
mihaiserqueen e si formatia mea de suflet, mi-a placut la nebunie si cred ca-mi va placea mereu.
doloressam vazut si eu pozele de la botez.sunteti niste frumosi toti 3, imi place familia voastra!
nicolesi eu mai comand pe laredoute, dar numai la reduceri, si atunci astepti ceva nene..acum am o comanda data pe 8 iulie care inca n-a ajuns. si asta iarna a durat mai bine de o luna sa vina. in rest, adica in afara reducerilor, cred ca vin mai repede. eu mai comand pe mothercare. la astia vin mereu repede, cam 14 zile. baiul e ca te costa livrarea 25 lire, deci trebuie sa dai comanda impreuna cu alte mamici ca sa iesi mai ieftin. oricum, si cu aia 25 de lire, iesi mai ieftin ca la noi in magazine..
laurasi eu sunt curioasa cum o sa iasa botezul...sper io bine. vom fi numai tineri,si cu 2 mici exceptii, acelasi gen de oameni, sper sa prinda.
aveti idee unde pot gasi de cumparat caditza gonflabila de bebe? m-as duce azi sa cumpar ca daca plecam maine, nu vreau sa ma mai car si cu ditai cada de plastic. am tot zic sa comand pe net si am uitat
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
mi_bebelina spune:
quote:eu am cumparat o barcuta pneumatica si in ea o sa ii fac baie deliutei ....... am cumparat-o din piata.
citat din mesajul lui ralu_t
niata si de la noi
iar m-am trezit cam fara lapteprobabil fiindca am dormit putin, am stat sa compun invitatia
puteti vedea ce a iesit aici, mai trebuie sa dea si tati diseara CTC-ul.
pe bebe l-am cantarit de dimineata si raportam o scadere de 30 de g fata de acum o saptamana. nu inteleg ce a patit, el e vesel , mi-a ras toata dimineata, nu cred sa fie bonlav. ma gandesc ca maine si plecam...off. poate dau o fuga pana la pediatra inainte sa mergem la mare sa ne confirme ca e baiatul sanatos.
gabitzamultumesc de info, si de pasaport si sani...aia cu sanii m-a indispus rau. pai daca-si revin doar un pic, atunci nu mai seamana nici rupti cu ce aveam io inainte. asta e, mai turnam repede un bebe si ne punem siliocoane
chinabulinaapropos de lapticul muls si carat in parc. eu pe toate site-urile de alaptare , inclusiv un ghid de alaptare de la avent, am citit ca lapticul muls se poate fi pastrat afara din frigider numai sub 22 de grade maxim 4 ore parca-nu sunt f sigura, insa lapticul incalzit trebuie consumat imediat, maxim jum de ora. ori daca-l iei in parc banuiesc ca trece ceva timp pana papa bebe. eu cand plec in parc si am o banuiala ca se trezeste bebe, si sunt fara tati-deci mi-e jena sa alaptez, iau formula, just in case. o sg data a fost cazul sa-i dau.ca si la formula iau apa calda separat si lapticul separat, le amestec doar inainte.
apropos de tinereti "nebunatice", ma gandeam cand am fost la babyexpo ca eu n-am mai calcat in sala polivalenta de la concertul cu iron maiden cand eram in clasa a X a, si cu geaca de motor, blugi despicati, ochi pictati...etc. si la babyexpo eram o mamica cumintica cu ditai burtoiul, nici o asemanare...
mihaiserqueen e si formatia mea de suflet, mi-a placut la nebunie si cred ca-mi va placea mereu.
doloressam vazut si eu pozele de la botez.sunteti niste frumosi toti 3, imi place familia voastra!
nicolesi eu mai comand pe laredoute, dar numai la reduceri, si atunci astepti ceva nene..acum am o comanda data pe 8 iulie care inca n-a ajuns. si asta iarna a durat mai bine de o luna sa vina. in rest, adica in afara reducerilor, cred ca vin mai repede. eu mai comand pe mothercare. la astia vin mereu repede, cam 14 zile. baiul e ca te costa livrarea 25 lire, deci trebuie sa dai comanda impreuna cu alte mamici ca sa iesi mai ieftin. oricum, si cu aia 25 de lire, iesi mai ieftin ca la noi in magazine..
laurasi eu sunt curioasa cum o sa iasa botezul...sper io bine. vom fi numai tineri,si cu 2 mici exceptii, acelasi gen de oameni, sper sa prinda.
aveti idee unde pot gasi de cumparat caditza gonflabila de bebe? m-as duce azi sa cumpar ca daca plecam maine, nu vreau sa ma mai car si cu ditai cada de plastic. am tot zic sa comand pe net si am uitat
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-de minune TUDOR
poze tudor
Lorich spune:
Cleo mama am si eu un fix - daca te supara secretia fa o analiza mica; dureaza o secunda si nu doare, doar curata acolo; nu-i pune nettacin fara sa stii exact (ca mine
) ca e totusi antibiotic.
Mara
Alina anto nu mai paream asa obosita? Hmm..era de la fondul de ten. Imi pare tare rau de supararea cu Scortisoara, chiar speram sa aud vesti mai bune de la dr. Ma rog sa se rezolve usor si repede!
Chinabulina in final cutele n-au treaba cu luxatia de sold; al meu n-are deloc simetrie la cute si duminica al 3-lea dr (ortoped, de data asta) i-a zis ca n-are nimic la sold; pacat de talus-valus, insa ![]()
Inais lipsesti de la apel? Ce face Iasmi?
Pup si hai cu vecina in parc... asta mic isi consuma acum somnul si in parc ma suzeteste in vazul lumii...
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Lorich spune:
Ralu super, super tare invitatia!!! Felicitari !
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Reallaura spune:
Ralu_t, f misto invitatia...si am vazut si pozici cu Bb tudor...f dragalas si poza de care spuneai cu bb mare si bb mic imbracati la fel.
Mi_bebelina ce misto ca plecati...
Cleo si eu l-am mai gasit de cateva ori cu un oki lipit/umflat, dar asa la inceput, dupa ce nascusem. Pana dupamasa s-a desumflat. asteapta si tu sa vezi...cateva ore
Doloress, Monik si eu l-am trecut pe bb cu noi in pat. Desi stau sa pazesc fiecare miscare a sotului, la 100kg ale lui..., tot e mai bine si-s mai odihnita. barem nu ma mai scol din pat la fiecare nuscare a lu bb, doar deschid un oki. Si ma simt asa bine sa-l iau in brate tot timpul...cand doarme...
Alina_anto,
Sara mica si frumoasa!sa se faca bine!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Alysh spune:
Aseara si azi dimineata am gasit pe pamperul lui Vlad pete roz-rosiatice. Am vb cu ediatra, s-ar putea sa fie infectie urinara. Trebuie sa facem analize. sunt tare suparata.
[b]Nicole, da, fac comanda pe laredoute.fr. Comanda vine intre 10-18 zile de obicei. Daca e perioada fara solduri vine si intr-o saptamana. Acum ca sunt soldurile intarzie mai mult ca au o gramada de solicitari.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui Alysh
Aseara si azi dimineata am gasit pe pamperul lui Vlad pete roz-rosiatice. Am vb cu ediatra, s-ar putea sa fie infectie urinara. Trebuie sa facem analize. sunt tare suparata.
[b]Nicole, da, fac comanda pe laredoute.fr. Comanda vine intre 10-18 zile de obicei. Daca e perioada fara solduri vine si intr-o saptamana. Acum ca sunt soldurile intarzie mai mult ca au o gramada de solicitari.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
uof!!! speram ca nu e nik la Vlad!!! Am inteles ca la copiii mici, uneori de la caldura urina ia o coloratie mai roshiatica, de la urati (cica atunci e clar - le tre si un pic de apa/ceai). Cred ca tot analiza e sfanta...
si da, cred ca m-am speriat io prea repede cu ochiul, dar daca si miine dim. el a fel, fug la dr. pt o analiza. Sarutmana Lorich de sfat.
Ma bag la un capitol nou
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii