Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata si de la noi...Bb doarme, eu as dormi si eu dar am cartofii in cuptor..

Elenuca, Monik, super ca v-ati intilnit!!

DOloress, am vrut si la prima vizionare a pozelor sa ii laud imbracamintea lui Patrik, dar scriind in fuga am uitat...Aa, si voiam sa-ti spun ca tu si sotul tau aveti acelasi zimbet..

Cenia, si eu pierd mesajele intr-o veselie, nu-mi dau seama ce se intimpla. E o perioada, inainte nu era asa, deci dau vina pe site.

Chinabulina, zici ca s-a invatat puturos? Incearca sa reduci biberoanele, sa-i dai mai des la san, chiar daca te solicita mai des

Iar Doloress, si al meu papa destul de des, adica afara, plimbat in carut doarme bine, uneori si 3 ore, dar acasa stam cu tzitzi in gura si din juma in juma de ora..Dar nu-mi fac probleme.Daca suntem acasa si pot de ce nu? cind suntem afara insa daca de semne de trezire trebuie sa ma grabesc spre casa..ca eu nu ii dau tzitzi in parc, iar biberonul il refuza. Eu am mereu la mine biberon, dar asa pentru comfortul meu psihic, sa tiu ca am ceva la mine in caz de...dar el oricum nu vrea..

Alina_anto, pupam saratina, speram sa nu trebuiasca mers nicaieri, sa se rezolve de la sine..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza.......
Fetelor, m-am trezit cu o durere de cap fantastica........... Am luat un paracetamol, sper sa ma lase.
Declar bebeluna cuminte. Am trezit-o la 7 pe puturoasa sa pape, a papat dormind, iar acum ... ati ghicit: doarme in continuare la ea in patutz!!!!!
Cu Iuby abia daca am schimbat 2 vorbe aseara ca iar e ocupat cu proiectul acela al lui si daca nu m-a tampit la cap, lucreaza pana la 2-3 noaptea. Slava Domnului ca il preda azi si maine si dupaia intra in concediu.
A murit un nene la noi in bloc, lucru care de asemenea m-a deprimat teribil...
Aaaaaaa am uitat sa va spun, am iesit ieri cu ea in marsupiu. Ne facem antrenamentul ptr a iesi la Mall, la supermarket! Am fata mare, ce sa mai, superincantata in marsupiu, nici pas nu a zis, s-a uitat in toate partile, curioasa nevoie mare. Ma declar fericita, imi da o mare libertate de miscare, vorba lui cleo, daca am nevoie sa trag o fuga la farmacie, la Albinutza, mai stiu eu unde, pac copilul in marsupiu si coada pe spinare.
Felicitari ptr conspecte, chinabulina, Doloress si Daria! Daria, ceva de cascadorii rasului ce ne-ai povestit cu bebelacii tai care tzipau si verii salvatori. Dar in locul tau nu stiu daca as fi gasit puterea sa rad. Felicitari ptr puterea ta si... tine-o tot asa (tu, nu bebelacii)
Multumesc cleo si simonacip ptr raspunsurile de aseara referitoare la degetele mele amortzite.
Azi noapte am visat-o pe bebeluna ptr prima data. Sunt defecta eu sau mai e cineva care nu a mai visat pe bebe pana acum?
Va pup, fug la plimbare cu bebeluna, sper sa ma lase si durerea asta nasoala de cap...............

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
citat din mesajul lui cenia

cu arsita va invit aici la peste 40 de grade sa va vedem cu bebe afara si cu un copil care nu asculta teacher-ul de inot si trebuie sa alerg dupa el in jurul piscinei ca sa stea cu ceilalti copii. stateam la umbra si am simtit ca imi intra o insecta in chiloti si merge in jos frate.... daca nu eram cu bebe saream in sus. de fapt era o picatura de transpiratie hi hi hi!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Chinabulina, mama cata mai conspectul... zici ca parem prea cumintele pt Metallica...nu eram asa cumintele in liceu, eram numai in piele imbracate. pai cumintica si tu pari...asa ca nu se pune.
acum suntem mamici...avem prestanta..hihi
Nicole cred ca batem palma cu tilup, dar merge super greu cu Adriana asta, raspunde la un mail pe sapt si dc o suni spune ca-ti trimite mail.
Fetelor, mare noroc am cu SIS ca e nasa...mi-l imbraca f smechereste pe Mirci, blugisori, camesa chestii d-astea.si cu CTC-ul inainte de la mine

MA pregatesc de iesit...

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

elenuca, monik, si voi cu intalneala, ha???
super!

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si la mine tot sora-mea o sa fie nasa. Am stabilit botezul pentru 14 septembrie, am vorbit si la restaurant, aici in Baneasa la noi. Tot acolo i-am facut si lui Andrei botezul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Alysh - tu comanzi de pe site-ul La redoute ? In cat timp sosesc produsele. Eu am o prietena care comanda de pe site-ul victoria's secret http://www2.victoriassecret.com/landing/?cgnbr=OSPNKZZZZZZ si au niste produse foarte misto
Sa ne inveti si pe noi cum sta treaba.

Noi ne-am hotarat cu marea. Astazi ne comanda tatal meu biletele. Vom merge impreuna cu sora mea, cumnatul si nepotica de 2,5 ani in Mamaia la un complex de vile. Este undeva retras , unde este liniste. Deabia astept.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Reallaura - si la noi merge foarte greu cu Adriana. Noi avem botezul pe 16 august si ea nici nu ne-a trimis contractul. O suna sotul si spune k are f mult de lucru si ca ne trimite in cateva ore...dar...nimic. Asteptam. Ei pierd avansul, nu noi...

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, is varza.
Obosita franta, nu am putut sa adorm asta noapte, si fiica mea chiar a dormit legat 6 ore... . Io doar 3, ca am adormit greu.
Acu, dimineatsa, daca tot nu am dormit, macar am spalat pe jos, aspirat, curatsat.

Si ca sa fiu la pamant cu toate, iar ii curge ochisorul. I-am facut masaj temeinic, si parca de cateva zile nu mai curgea mai deloc!! Azi dim. - ochisorul lipit . Sa ma duc sa iau un Nettacin - picaturi iar? ca ala vechi l-am aruncat, expira in 28 de zile de la deschidere.
Nu am mai iesit afara.... o sa o iau razna. Daca de la curent? desi dr a zis clar, nu are nicio treaba, e canalul lacrimal infudant....

Uof. M-am plans.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

fetelor am o gramada de treaba ....... unde ne tot gandeam ca plecam luni la munte, plecam sambata dimineata. si am de facut bagaje, de cumparat una -alta, maine e ziua fratelui meu si trebuie sa ii iau cadou, sambata e ziua socrului - iar alt cadou(ca merge cu noi la munte), de facut mancare(stam la o vila cu mancarea noastra)....eh, o gramada de treaba....Andreap, cred ca nici o sansa sa ne mai intalnim zilele astea.......hm, aseara am ratat intalneala......

Mergi la inceput