Shoppaholicele Redouto-masochiste (112)
Raspunsuri - Pagina 19
miki68 spune:
Nenea Francois zice ca tracking numberu nu se spune. E un vechi secret de "notre famille". Si cum el e "il capo dei tutti capi", n-am ce face
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
In alta ordine de idei: Camelia iti urez La multi ani! Sanatate, fericire si card "rotofei"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Giova spune:
Camelia !!!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!
Un cont gras in banca si la cat mai multe colete sosite!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Simona.Iulia spune:
Am primit si eu pachetul din 2.07, care cei de la LR zic ca l-au trimis pe 7.07.Am avut vreo 2-3 lenjerii de pat si drept cadou am avut geanta alba care la o prima vedere pare ok.
adeea_ro spune:
buna, dragelor
nu am mai scris de mult pe aici desi va garantez ca am citit 100% tot ce ati scris si de multe ori am ras singura in casa de ce idei va trec prin cap: chiloteii cu aerisire, magarusii....
eu am primit o comanda din 1 iulie acum o saptaman si ceva si inca una vinerea trecuta. de atunci tot astept comanda din 2... am mers la mine la OP unde sunt niste super doamne si mi-au cautat pachetul in fiecare seara... insa fara rezultat .
aseara primisera un pachet la mine la OP, la 4, Posta Vitan, insa era pentru alt cineva. cred ca Bucur dar nu sunt sigura...
camelia_daniela spune:
Multumesc din suflet pentru urari!
Deci nu am avut decat un colet de la LR , celalalt era cel de farduri (nu mi-a explicat tipa de la posta bine la tel).
Ia sa vedem ce mai gasesc sa pun link-uri...
www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324052009&documentid=555908&single=false&categoryid=23110494" target="_blank"> vesta rosie - draguta tare (una pentru mine, una pentru sorella)
www.laredoute.fr/vente-veste-soft-grey.aspx?productid=324082639&documentid=555908&categoryid=23110494" target="_blank">sacou soft grey - galben si asta dragut (unu pentru mine, unu pentru sorella)
www.laredoute.fr/vente-sac-bandouliere-femme-toile.aspx?productid=324136084&documentid=299108&single=true&categoryid=22907400" target="_blank">geanta albastra foarte draguta - culoarea nu e asa aprinsa ca in poza
www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-bebe-fille-prix-mini.aspx?productid=324130441&documentid=207608&single=true&categoryid=45538647" target="_blank"> maieute pentru fiica-mea - frumusele
www.laredoute.fr/vente-pyjama-prix-mini.aspx?productid=324131600&documentid=299108&single=false&categoryid=22939156" target="_blank"> pijama foarte draguta si finuta (material foarte placut si fin)
- am mai avut topul ala de 2-3 euro inflorat - dragut si asta
Cam atat ! Deci sunt multumita!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
amely74 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/hopsieu.gif
hop si eu,fetelor sunt noua pe aici
poate sa-mi spuna cineva cum pot afla in ce data au fost luati banii din cont?...sun la banca ...merg la automat ..sau se poate si altfel...
merci
Elena.2006 spune:
Fetele care mai stiti codul pentru sac bronze, sac NY, aceea f. mica?
Elena M.&Adrian Atit de mare
Dari_Scumpi spune:
Pentru cine a avut cadou geanta alba: puteti sa-mi spuneti cum v-a venit comanda - sub forma de scrisoare sau colet?
mersici!