Shoppaholicele Redouto-masochiste (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

am vazut si eu unele care chiar mi-au placut,dar peste 12 sapt cine stie ce preturi le-or pune!?macar m-am lamurit cu marimile pt mine,ca pt sot........am dat vreo 2kg jos calcand la camasile de i le-am luat de pe site.oare ce naiba au de se calca asa greu?nu-i mai iau decat bluze sau tricouri eu ar trebui sa am setul de genti rosii in coletul ce-l astept,sper sa nu-mi fi pus cine stie ce porcarii.........in loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

O poveste www.youtube.com/watch?v=w-Y5g3la8wg" target="_blank">sa treaca vremea

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mai, fetelor, voi sunteti vinovate ca magarul LR-ului nu ajunge la timp. Ia www.youtube.com/watch?v=bcgXAQcvxdc" target="_blank">uitati ce i-ati facut cu comenzile voastre! Lasati-o mai moale

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Gravi, alea erau comenzile de pe 1 si 2 ca alea au fost cele mai mari!
Saracu magar! Am remuscari

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gravidutza super tare clipul. saracul magar, mai ca-mi vine sa-i dau si eu cateva picioare, poate ajunge si in Timisoara.

In alta ordine de idei, am fost si eu azi la posta pt. comanda din 6 iulie. se uita fulga( blonda-tunsa scurt) in registrul ala si zice ca nu e, intrebandu-ma in ce data a fost trimis. pai eu de unde sa stiu??? nu am luat legatura cu LR. ii zic din ce tara vine coletul, se mai uita odata, nimic. cica sa astept avizul, la care m-am enervat. anul asta nu am primit niciun aviz pt. coletele din Franta. ca ele trimit, dupa 3 zile trimit reaviz si sa stau linistita ca le tine o luna coletele. cum fras o luna, cand unora le-a ajuns inapoi in Franta???? sunt nebuni, oricum.
Mai merg si sapt. viitoare, sper sa am mai mult noroc.

bafta sa aveti la cat mai multe colete sosite!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Camelia mama, mama, ce cadou de ziua ta, 2 avize. De fapt, cred ca au sosit mai demult, dar a vrut Posta Romana sa-ti inveleseasca si mai mult ziua

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Camelia, La multi Ani! Sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

fetelor cand se termina reducrile mari?
stiu ca sunt 2 perioade pe an cand sunt astfel de reduceri.Dar cele de vara cand ar trebui sa se termine?
pupici si spor la cumparat si sa vavina avizele toate si tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Camelia, La Multi Ani si din partea mea! Sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti!

In alte ordine de idei, tocmai ce le-am trimis un nou mail redoutzilor, in speta lui kelly. ar face bine sa-mi raspunda repede daca nu cumva vrea sa se trezeasca cu !!
Pai, nu se mai poate, ce naiba le fac la coletele alea??? Fetelor eu nu cred ca le trimit cu magarul ci cu ...dar chiar si-asa tot ajungea comanda mea daca ei sustin ca au expediat-o pe 9!!!
Si, mai ales, nu pricep de ce naiba nu vor sa ne dea tracking numberul, sa urmarim si noi ce si pe unde, si mai ales nu le-am mai stresa atata cu prezenta pe fulgile de la posta!... Asta chiar mi se pare dubios!!!
hai ca, m-am umplut de nervi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

Camelia la multi ani si tot ce iti doreste inimioara!!!!!
chiar nici eu nu inteleg ce e asa mare secret numarul ala,miki daca tot esti din familie vezi tu care-i treaba

Mergi la inceput