Shoppaholicele Redouto-masochiste (112)
Raspunsuri - Pagina 14
Elena.2006 spune:
Salutare!
Vreau sa va spun ca toate coletele primite acum la reduceri nu au fost avizate si zaceau la posta.Daca nu mergeam sau sunam probabil ca nu le mai primeam.Oare astia nu isi mai fac treaba? Eu le-am spus ca o sa le fac reclamatie, ca asa ceva nu e posibil..
Elena M.&Adrian Atit de mare
Elena.2006 spune:
Din Fagras, Brasov iar comenzile erau din 25.06 venita parca in o4.o7,27.07 primita prin 12 , si 1 .07, ultima primita in 18.07.
Elena.2006 spune:
Merge ingrozitor sit-ul!Ma chinui sa mai dau o comanda si nu reusesc....voua va merge?
ama1357 spune:
quote:
citat din mesajul lui Elena.2006
Din Fagras, Brasov iar comenzile erau din 25.06 venita parca in o4.o7,27.07 primita prin 12 , si 1 .07, ultima primita in 18.07.
eu sunt din victoria, sper ca posta de acolo sa mearga... postarita e de teaba, este mama unei prietene, dar la ghiseu e fulga... avizele cine le prepara?
V@lly spune:
am primit un mail de la lr cu vanzari private..totul la 10 euro
printre tot ce era la vanzare se aflau si niste adidasi puma de dama si adidas de barbati,dar acum sunt epuizati
erau pomana deja
ceea ce vroiam sa va intreb,vanzarile astea private sunt si pt noi sau numai pt cei din franta?
asta e linkul: http://www.vpredoute.fr/sales/Category.aspx?SaleID=12638&CategoryID=12661&Order=Price&SkinCode=SVE02
vad ca sunt si niste bluze cacharel pe acolo
miki68 spune:
Nu Vali, nu putem cumpara. Pana la un moment dat se putea, insa acum nu, pentru ca trebuie sa ai cont pe "ventes privees" si, daca incerci sa-ti faci cont poti vedea ca Romania nu este in lista de tari.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
V@lly spune:
ok.ms pt raspuns miki
mi se parea suspect,pt ca stiam ca mai de mult puteam comanda si noi.pacat
aissa spune:
Seara buna!
Multumesc de lamuriri Feli si Vl_ad, reusisem si eu sa combin in asa fel incat sa scad adidasii (desi daca ma gandesc bine cautand sa comand inca ceva ca sa ii reduc pe aia platesc de fapt mai mult decat sunt adidasii fara cod). Am bagat in cos geanta aia adidas si ciupilicii pe "champagne" dar nu am finalizat ca pana vineri am cardul gol. Daca o sa mai pot comanda vineri seara am cosul pregatit cu cod cu tot. Daca nu asta e, tura viitoare.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Buna,
Am o intrebare pt. voi( pana acum n-am facut act de prezenta pe aici, scuze :)), legata de LR evident. Tocmai am primit o comanda din 3.07(trimisa din Franta pe 15.07) si, in loc de rochita Eliane et Lena(cea cu maron si bleu, pe care ar fi trebuit sa o fac cadou saptamana trecuta (:... nu mai conteaza acum), am promit o pijamaluta dintr-un material supraelastic, probabil foarte ieftina, inexistenta pe site dealtfel. Unde trebuie sa scriu un mail (la care sa primesc si un raspuns, eventual repede). Multumesc si va doresc...sa va vina toate pachetele rpd si...complete!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.