Shoppaholicele Redouto-masochiste (112)
Raspunsuri - Pagina 13
Jasmine spune:
Auzi tupeu!!!
Unii primesc colete din 12.07 in timp ce eu astept colet din 02.07.Pai frumos e,doamnelor?
aka spune:
op.82 este langa piata straduintei din berceni.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui Jasmine
Auzi tupeu!!!
Unii primesc colete din 12.07 in timp ce eu astept colet din 02.07.Pai frumos e,doamnelor?
Jas, porcu' de magar s-o fi ratacit
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Mirona spune:
salutare fetelor,
ma alatur si eu celor ce nu mai au chef de alte comenzi pana nu vin coletele.
asa ca Jasmine - treci mami la coada - ca eu astept inca un colet din 1. mor de ciuda. la posta ma tot duc si numai nervi imi fac.
ultima data m-am certat cu un mos de la rand pentru simplul motiv ca mi-am permis sa-mi las fata sloboda prin posta in timp ce eu asteptam frumos la rand.
ca de ce nu o corectez? de ce nu-i spun sa stea cuminte ca deranjeaza lumea, daca sparge ceva pe acolo ...etc.
mai lipsea sa-mi spuna s-o leg de carutz ca-i si mutam falca din loc.
m-am hotarat sa nu mai merg la posta decat cu aviz in mana - altfel imi vor iesi peri albi in curand.
am citit aici cum ca abia dupace trece luna poti depune o mica plangere la LR sa-ti trimita bon pentru banutii comenzii pierdute.
va rog si eu frumos pentru o mica compunere - cam cum tre sa sune acea mica plangere si unde o depun (un link ceva) ca la mine se apropie luna. NU o s-o pun chiar maine - dar pe saptamana viitoare ma gandeam sa le scriu.
multumesc mult.
v-am pupat pe toate si sa apara cat mai multe colete restante!!!
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
camelia_daniela spune:
Eu am dat azi comanda cu aspiratorul ... Doamne ajuta!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui ella_74
hello,
stie cineva cand pleaca magarul de 18 iulie?
Ella, mamica de David (24.04.2007)
Ella, mi-am amintit bancul ala vechi cu "iubito in ochii tai vad tot Parisul" si mosul, de sub pat: "da' magaru' meu nu-l vezi?"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ama1357 spune:
eu v-am zis ca pachetele din 2 au plecat cu melcul si nu vreti sa ma credeti...
am sunat azi sa aflu daca a venit dar sunt plecati de acasa si abia diseara ajung... si eu crae mor de nerabdare!!!
diana_jors spune:
aka, deci stai langa mine ... mie tocmai OP82 nu mi-a avizat pachetul care s-a intors
Eu tot calculez, voi mai aveti nevenite comenzi din 1-2-3, al meu din 30 iunie era deja inapoi in Franta in 24 iulie ... si era ditamai pachetoiul, cu 25 de produse (ca mai multe nu se pot pune in cos ) ce fel de magari am nimerit eu si la dus si la intors??
Acum mai astept comanda din 13 iulie (banii luati in 28 ) si bon d'achat-ul pentru comanda returnata...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)