Copii din 1995-1998(22)
Raspunsuri - Pagina 20
agho spune:
Ana68, condoleante! Uite cum ajunge omu' intr-o vara de 2 ori la Constanta! ....
FFF lung drumul si fff obositor! Bine-ai facut ca ai tras pe dreapta si-ai dormit! Cand am fost la Sibiu am plecat dim. si ne-am intors la miezul noptii. Am avut sofer un baiat angajat la un cunoscut. Sa aflam a doua zi ca noi, obositi fiind am adormit, am atipit, iar el ramasese singur treaz, dar ca la un moment dat si el a atipit!!! Va dati seama! Sa-mi dau palme. Sotul meu statea in dreapta lui, insa si el n-a mai rezistat oboselii si a adormit de-a binelea. De intamplat nu s-a intamplat nimic, dar mi-a parut rau ca n-am mai baut inca o cafea eu macar, inainte de plecare ca sa fiu mai dezmeticita. In concluzie, Ana, te-nteleg perfect c-ai picat obositusss- frantusss la datorie.
In alta ordine de idei, e bn c-ai "muncit" de zor la serv.
Dac-ai mai reusit si sa faci o curatenie dupa atata oboseala, bravo tie! Am gustat din plin comparatia "ca la cerbul lopatar". Deci copiii s-au simtit ff bn la prietena voastra. Asta-i de bine totusi.
Ma bucur c-ai revenit printre noi.
Azi, Ana mea merge la ziua prietenei ei celei mai bune si colega totodata. Ce sa mai iau cadouri jucarii, jocuri etc. Am luat o bluza bleumarin, cu o margine alba la decolteu, din bumbac, cu nasturei de forma, lungutza, cu un siret care se strange pe solduri si buzunarashe, ( e ff shic) si-un sirag de margelutze albe, ca niste pastilutze turtite. Ca sa ma asigur ca i se potriveste, fiindca e mult mai inalta decat Ana si degeaba o probam pe Ana, am chemat-o pana la noi, i-am explicat ca vreau s-o probeze, ca puteam s-o schimb eventual, dar i-a venit bn si i-a placut la nebunie. Si culoarea i-a placut. Dar margeluztele nu i le-am aratat ca sa mai aiba macar inca o surpriza.
agho spune:
Am uitat s-adaug ca discursul meu moralizator de-aseara a dat roade. And. a terminat de facut cele 25 de exr. de la cap. de Procente la mate, dar si cele 25 de exr. la cap. Ecuatii ( la fiec. avea facute numai cateva exr.). Cred ca-i sfaraie mana/ creierul, dar n-am ce-i face.
Ufff! Iar eu nu mai ajung la zi cu treaba mea la serv.
Si sa va dau un exemplu pozitiv de o domnisoara, eleva in cls. a X-a la un liceu unde studiaza japonezaaaaa. Am cunoscut-o azi, intamplator, fiind cu alta cunostinta si-am ramas doar noi doua la metrou. A fost o adevarata placere sa vorbesc cu ac. copila foarte simpatica, la locul ei, dar si dezghetata, cu capul pe umeri.
Inchipuiti-va ca mi-a spus ca si-a instalat si ea un joc pe calc. si ca nimeni n-a reusit s-o dezlipeasca de-acolo 3 zile, dar ca si-a dat seama ca-i timp pierdut, ca putea sa faca altceva si nici ca se mai joaca pe calc. E singura la mama si la tatal ei, dar ff frumos au mai crescut-o. Si mi-a mai placut cand mi-a povestit c-a invatat la o anumita sc. din Buc., dar ca ei nu i-a placut, ca e de fitze.
mihaela_s spune:
Va scriu si eu cateva randuri, sa stiti ca n-am disparut...dar am avut un eveniment important in familie care va fi finalizat sambata si sunt cam ocupata, nu neaparat fizic dar mental . Adica, sa nu ziceti ca vorbesc in dodii, ieri a fost ziua Silviei si sambata avem petrecere cu copilasii. Am sa revin dupa aceea cu povesti...
Plus de asta, azi am fost la sedinta cu parintii si eram stresata ca Ovi e la garda, eu trebuia sa merg singura, pentru prima data in "gura lupului" adica a suedezilor si sa inteleg ce se vb pe acolo...Initial am vb cu fetele sa ramana singure acasa dar cand m-a vazut ca plec, Silvia s-a razgandit brusc si a zis ca vine si ea...am mers cu autobusul, am venit inapoi tot asa si era deja intuneric, noi trecem pe langa o padure pana acasa si nu va zic ce priviri arunca Silvia inspre acolo, parca sa astepta din moment in altul sa sara vreo lighioana pe ea, pana am linistit-o ca in afara de arici si iepuri nu traiesc alte animale aici. Asa, ziceam de stresul meu cu sedinta, am constatat cu surprindere ca am inteles tot ce s-a vorbit, chiar am si cascat gura sa intreb ceva si puiul mic a stat cuminte la mine in brate si a desenat, a mancat prajiturele si a baut suc(le luasem pe drum ca sa aiba ocupatie). Pe scurt mi-a placut tare mult de noile lor profe(au acum numai 2, cea cu care fac engleza e de la alta clasa), sedinta a fost scurta si la obiect, eu care ma temeam ca va trebui sa-mi cer scuze dupa o ora si sa o tulesc la autobus ca altfel aveam unul peste o ora jumate si era la ora 22 deja, sedinta s-a terminat la fix. Oricum saptamana viitoare ne intalnim parintii cu copiii la o alta sedinta ca sa stabilim ce vom face iar ca sa mai adunam bani pentru copii, ca sa poata face ceva la sf. anului(va amintiti ca de la Craciunul trecut tot facem actiuni sa strangem bani). In 24 sept. e ziua scolii, ziua portilor deschise cum se spune si avem iar oportunitatea de activitati din care sa adunam bani pentru copii. Inca nu stiu ce, vom hotari sapt. viitoare.
Asa...de fapt intrasem sa va cer o parere si uite cat am scris....
Voiam sa deschis subiect nou si voiam sa va intreb daca sa nu o fac direct la adolescenti? Astept voturile voastre si daca nu apuc eu, puteti oricare sa deschideti subiect nou acolo unde se hotareste. Eu sunt pentru adolescenti!
Va pup, sunt in zona, apar eu cand ma eliberez .
vorbe de copil...
Hobby
Ana68 spune:
'Neata,
Agho...asa e:fara sa vreau am ajuns de doua ori la Cta anul asta.Pacat ca a doua oara a fost pentru o intamplare nefericita.
Da,drumul e tare lung,mai ales cand il faci sau macar incerci sa-l faci dintr-o bucata....asa cum am procedat la intoarcere.Monoton devine cand mergi constant.Problema mea este ca nu imi place deloc sa sofez noaptea,imi pierd din acuitatea vizuala,plus pun la socoteala si oboseala.In fine,cert este ca am ajuns cu bine acasa.
Curatenia am facut-o marti si miercuri,ce era sa fac?Trebuia!
Ce bine ai procedat cu prietena Anei...buna idee si de retinut.Alex a fost vinerea trecuta la ziua prietenului lui...nici nu stiam ce sa il sfatuiesc sa cumpere cadou.Dar m-am scos ca Alex stiindu-l bine l-a rugat pe Marius sa-i faca un disc cu nu stiu ce joc,Alex a cumparat o ciocolata...si a fost inspirat sa il intrebe pe copil ce isi doreste si bine a facut.
Sa sti ca asa copilasi cu capul pe umeri am mai intalnit si eu si am ramas ca si tine placut impresionata.
Miha,la multi ani cu multa sanatate Silviutei!Deci va pregatiti de chef cu copilasi....uau!Pai sa aveti distractie minunata!
Din cate citesc eu scris de tine...e destul de multa activitate la scoala Dianei...foarte frumos ce se petrece acolo si nu pot decat sa ii urez Dianei si tie mult succes!
Eeee...cu limba suedeza...ai vazut?Cu rabdarea treci si marea!
Si eu sunt de acord cu trecerea la adolescenti....de fapt,daca iti amintesti,eu am propus asta mai demultisor...
Dragelor...urmeaza weekendul...si eu sunt taaaarrreeeee bucuroasa...in sfarsit liniste...si de luni o luam din plin,cu servici,scoala...Gata,nu mai comentez ca-mi stric sfarsitul de saptamana.
Va pup cu mare drag si va doresc week end super!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
agho spune:
'Neata!
Vinerea dim. imi place sa zic : E weeekeeeeeeendddd!
Si parca e mai bine.
Mihaela,
La multi ani Silviei!!! Sa creasca mare, sa fie fericita si copilaria ei sa fie minunata! Petrecere frumoasa!
Ce frumos ca sedinta a fost o experienta placuta pt. tine! Si mi-o imaginez pe Silvia cu ochii mariti uitandu-se prin jur.
Abia acum, va urez La multi ani si pt. implinirea unui an de viata pe taram suedez!!!
OK, la adolescenti, daca asa zice majoritateaaaaaaaaa!
Mergeam cu fi-miu pe strada etc. si nu mai vroia domnule sa ne tinem de mana. Ana se tinea de mana cu taica-su, el- nu...
Ana68, asa activa te vreau. Asa a facut si Ana, a testat dorintele prietenei ei, dar cum am si eu fetita, parca inteleg mai bn care sa fie cadoul potrivit. Am aflat ca i-a placut si mamei fetei.
In seara asta vom pleca la mama, dar copiii nu sunt incantati. And. pt. ca a dat in fiert ca mai are exr. de facut. Iar Ana pt. ca a vorbit ea cu bunica din Buc si ca e posibil sa vina duminica la pranz la noi cu o nepotica de-a ei /verisoara mai mica a copiilor, si Ana si-ar fi dorit sa se joace cu ea.
Flower, chiar nu s-a rezolvat probl. cu accesul la forum?...
Weeekeeeeend minunatttttttttt si linistit!
katy spune:
Bine v-am (re)gasit!
Cu intarziere La Multi ani' tuturor copilasilor destepti si frumosi de aici.N-am apucat sa citesc prea mult doar asa ultimele mesaje cand am timp o sa recuperez sa vad cum ati petrecut voi vacanta.
Am lipsit cam multisor dar am vrut sa iau o vacanta prelungita mai ales ca anul asta se anunta unul cam ocupat. Intre timp Ana si eu am inceput scoala clasa a 5-a dar au teme multe si complexe zic eu asa ca nu face fatza de una singura.Eu sunt baza la tastat rapoarte ea doar le scrie pe ciorna.
Vacanta a fost frumoasa , am stat in Sinaia vreo 2 saptamani timp in care am mers peste tot in imprejurimi, n-am reusit insa sa imi conving copila sa urce pe jos la Babele. As fi vrut sa stau mai mult in Bucuresti dar Ana n-a suportat caldura prea bine si apoi totul in centru era in constructie, am intrat in universitate unde singurele locurile care aratau normal erau baile daca va vine sa credeti.An scapat doar 2 zile singura timp in care mi-am tocit pingelile pe starzi umbland aiurea am cascat gura in toate magazinele, mai ales la preturi mi s-au parut foarte mari(enorme) la produsele de firma pe care le stiu de aici. Dar una peste alta Ana vorbea foarte bine romaneste cand ne-am intors acum parca incepe sa se poticneasca iarasi la cuvinte. Vreau sa o conving sa citeasca si carti in romana.Eu vreau multe insa timpul nu ne ajuta cum spuneam au de lucru la scoala inclusiv anul asta trebuie sa inceapa sa compuna poezii si unde oara o sa vina dupa ajutor Plus ca ma bate si pe mne gandul sa mai avansez,nu stiu daca ma incumet sa o iau de la inceput cu scoala incerc sa ma descurc cu ce studii am doar sa gasesc un job mai bun(a se intelege mai bine platit). Cam greu in situatia de fatza dar vorba cuiva din familie , persoana importanta,
de ce te grabesti... Mai rar asa specimene dar totul are un scop l-am amenintat ca daca merg la serviciu full time s-ar putea sa doneze cava timp pentru lectii asta incluzand si compusul de poezii.
La noi inca e cald ne pregatim de mers la ocean ca acum e vremea buna nu bate vantul asa tare si apa e la temperatura cea mai ridicata din tot timpul anului,nu ca eu as putea intra mai mult decat cu talpile dar macar Ana se balaceste.
Am avut si noi sedinta la scoala scurta si concisa cum spunea si Mihaela, acum vine greul cand m-am apucat sa studiez programa mai pe indelete.Au la fiecare cateva saptamani "oral speech" pe diferite teme fi-mea e ingrozita ca nu a stat niciodata bine la capitolul volum al vocii in fatza audientei, doar cand e cu noi n-ai zice ca e un copil timid.La scoala insa sta in banca ei mai mult decat ar trebui si uite acum la prezentarile astea trebuie sa fi "infipt'.
Eu ma stiu pe mine si se pare ca aschia nu sare prea departe ,de aia nu ma incumet sa mai fac cursuri aici.Daca e doar scris merge dar sa vorbesc liber in fatza adultilor .. nope. Mihaela,Sanca va admir, sincer,pentru perseverentza.
Agho printre randuri vad ca ati avut"distractie" cu redecoratul casei ma bucur ca ati terminat.Flower bafta sa iasa asa cum vrei tu,Mqqm eu ascult oricand ,orice despre adolescenti adun informatii.Ana 68 parca schimbatio scoala sau am visat eu...sper ac totul a mers bine.
pentru toate fetele de aici.
Katy
P.S Am uitat sa zic despre subiectul nou eu votez cu voi Macar bine ca stiu unde va gasesc...
mihaela_s spune:
Ok, astea fiind zise ne-am mutat.
Katy o pentru tine, ti-am simtit lipsa, o vreme te-am mai strigat, apoi am crezut ca ai uitat de noi...se pare ca nu e asa, te asteptam sa mai impletim vorbe .
vorbe de copil...
Hobby