Copii din 1995-1998(22)
Raspunsuri - Pagina 11
flower-power spune:
Fetele ,ma grabesc sa scriu ca iar ma dati disparuta ,azi am avut o zi ...M-am tinut dupa fundu lui TB care iar a avut o invitatie la un prieten ,asa ca du-l ,adu-l ,intre timp treci pe la spital .Oricum vestile sunt mai bune ,incepe incet incet sa-si revina .Nu va mai zic prin ce trece si ca costul tratamentului e de 50 fiole a 7 mil ....,astea deja nu mai conteaza ,important e sa-si revina .
Ana ,daca vrei ma mobilizez si pun si pozele din Austria ,asta asa ca poate il mai cointeresezi pe al tau berbant .Eu cu al meu avem vremuri in care mai mu;lt vbm pe mess decat acasa ....Cat despre pisiceala crede-ma ca nici eu nu sunt si nici nu gust genul ,dar uneori stii cum ...tonul face muzica .Hai ca o sa vezi ca o sa-l dai pe brazda ,ca doar n-o fi ???
Miha ,ma bucur ca ti-ai gasit cunostinte in noua grupa si ca sunteti asa apropiate ,am in schimb asa ,o nostalgie cand te aud ca ati inceput sc ,noi ne mai bucuram inca aproape de o luna de vacanta
Anca ,ce mai ,numai maine nu-i poimaine ,si o sa fiti si voi in formula completa again .Multa sanatate bunicului ,cat despre ceea ce ziceai cu transp e din cauza mentalitatii .Nasa lui Adi ,care au 2 restaurante in LA ,ani dupa ce-a ajuns in state isi lua cei mai ieftini adidasi de radea sotul de ea ,si nu se indura sa arunce pungile .Amprenta lipsurilor si a vremurilor pe care le-a trait ...
In alta ordine de idei ,sa stapaniti sanatosi masinuta ,si pe noi ne batea gandul de o Honda ...
Agho sper ca functioneste aerul ca de maine cica vine iar caldura
Si ca sa vedeti ce harnica mi-s am pus si poze de la aniversarea Tiberiului http://community.webshots.com/album/565543834hweSil
Alma ,mi-a placut ,astept continuarea ...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
agho spune:
Sanca, multumesc si eu! Mara, da, functioneaza aparatul si e tare bine! L-am instalat pe hol si imprastie racoare in toate cele 3 camere ( ca sunt in linie). Aseara chiar mi-era frig. Peste noapte nu l-am lasat deschis, fiindca n-a fost cazul.
Sanca, azi e marrrre caldura in Buc. Sper sa nu-l afecteze prea mult pe Elliot si sa nu plece cu impresii "fierbinti" din Ro. Cu bunicul, imi pare rau. Ce sa-ti spun, eu o toc pe mama mea la telefon ca at. cand are treaba in centrul orasului sau la doctor etc sa ia un taxi. Ar costa in jur de 5 lei, dar crezi ca ma asculta?!... Doar din cand in cand. Oricum, eu insist. Asa sunt parintii sau bunicii, vor sa faca economie, nu sunt cheltuitori.
Mai, nu stiu ce semnificatie are de 3 ori intr-o zi diverse "calamitati casnice", cert e ca te da peste cap. Bietul Matei, tocmai lui sa i se intample atatea intr-o zi!!! Si voi sa fiti atat de agitati!
Sa vina Elliot cu bine!
Da, musafirii vor sta la noi. E vorba de cumnata mea (sora sotului) si viitorul sot, care va deveni "actualul" de miercurea viitoare incolo. La ei mergem la cununia civila. Noi nu l-am cunoscut in carne si oase, asa ca pt. prima lui vizita la noi, chiar imi faceam griji sa nu iasa rau. Asa ca au fost destul de intelegatori incat vor veni abia sapt. viit., dupa evenimentul cu pricina. Sper sa vina instalatorul in baie ca avem de schimbat obiectele sanitare si..........iar se va face praf si tevatura cu pricina. Va dati seama, veneau la noi, cum n-avem un WC de serv., ii trimiteam in vecini...in fine, mare bazaconie ar fi fost. Plus ca a mea cumnata vrea sa-i vada si pe copii, si copiii pe ea, si unde-i mai aduceam si pe ei?!!!...Mi-i puneam in cap! Asta ar fi fost singura solutie. Oricum, m-am ferit cat am putut sa le spun copiilor c-a venit matusica (in tara), dar acum i-am anuntat si ca urmeaza sa se casatoreasca. Bineinteles, ca a doua zi, Ana mea a cugetat la cele discutate de cu seara si m-a anuntat ca vrea sa-i luam si pe ei la Sibiu. Mi-a facut program. Vom vedea.
Mara, ce zici cu pungile si adidasii ieftini, s-ar putea sa nu se traga numai de la mentalitatea invechita, ci poate si de la zgarcenia / avaritia bogatului. Dar tu stii mai bine, cu siguranta.
De exemplu, zilele trecute, sotul meu intra la vopsele sa mai cumpere ceva si un individ care afisa teancul de bani avea de platit o suma care se termina cu 40 de bani . Ei, si ce crezi? Avea o moneda de 50 bani, dar n-a dat-o pe aceea, ca nu cumva sa ramana 10 bani la vanzatoare si a dat 35 de bani (3 monezi de 10 bani si una de 5 bani). Deci nu a mai dat si 5 bani, c anu avea (sarmanul om). Chestia asta m-a scos din sarite. Nu suport astfel de oameni.
Una peste alta, frumoasa infatisarea lui Spiderman. Tocmai ce-a implinit 11 ani! S-au distrat pe cinste, am vazut.Ai fost harnicutza, asa ca esti demna de admirat.
Ma bucur ca prietenul vostru incepe sa-si revina. Sper ca se descurca si cu finantele, astfel incat sa fie bn totul. Multa sanatate!
Alma, Alma, ce-ai mai povestit! Asa incepem sa intelegem mai multe din cele ce-ati vazut. Chiar ca ti-ai facut foarte bine lectiile din moment ce erai si frantzuzita, incat ai dat explicatii si altor romani care erau curiosi sa stie de cand te-ai mutat la Paris. Mi-a placut si explicatia cu strada pt. adulti. totul ...Mai asteptam.
Ieri, pe la 16.30 am fugit din centru catre casa cu metroul (est), am trecut pe la un magazin d eob. sanitare, si fuga iar cu metroul (dar si cu sotul) in vestul orasului, apoi din nou acasa, in est. Slalom! Pe la ora 20 ieseam la suprafata sleiti de puteri si morti de foame. Asa ca nimeni n-a mai mutat un ac in casa.
flower-power spune:
Ziua buna fetelor ,
Agho cum ? Iara ati zugravit livingul ?Parca facusera-ti o data ,mai putin holul ,sau n-am retinut eu bine .Oricum ,ai vazut ca a venit si vremea ta sa te distrezi ,iata cate ocazii la orizont .Imi inchipui ce reactie or sa aiba copiii la aflarea vestii mortii pestilor.Chiar la ziua lui TB ,fetita pictata pisicuta imi spunea ca o sa-i ia parintii un pisoi ca mama ei urmeaza sa nasca tot o fetita si ca tata-su sa nu ramana in minoritate sa mai contrabalanseze putin .Mai tarziu ,cand povesteam cu tatal (director la Billa) imi spunea cat de incantat e de idee ,ca odraslele doar isi doresc animale de comp ,dar nu au si grija de ele ,n-au nici o treaba ,tot pe capul parintilor pica ,de parca nu parintii le permit asta ...(partea asta a sunat ca o gluma ,desi e un mare adevar )
Cat despre tipa din America ,in mod sigur erau sechelele unui alt mod de trai .Intre timp si-a revenit ca oricum e plecata dinainte de rev .Ai grija cu aerul ,sa nu patesti ca o cunostinta de-a mea ,au racit toti bocna pana s-au prins cum sa regleze AC al masinii
Anca ,m-ai cam pus in dificultate ,ca nu stiu ce si cui sa urez cu ocazia sarbatoririlor ,oricum sa fiti sanatosi cu totii ,sa va distrati pe cinste ,mai ales ca intre timp iti va veni si inima la loc ,odata cu Elliot .Unde plecati pana la urma si cat stati ?(scopul si durata vizitei )sa stim cand sa te asteptam din nou in randurile noastre ...cu forte proaspete .
Despre paianjeni atat de veninosi ,n-am auzit decat in anii din urma si asta la stiri ,ca ar fi in zona litoralului ,dar nu ma gandeam ca e posibil sa se si intample cuiva apropiat.
Miha ,cum merge Diana la sc ? Au uniforme sau in particular ? Cum i s-a parut reintoarcerea in ro dupa cateva luni de locuit in su ? S-a mai linistit Silvia acum ca i s-a intors surioara ?
Mi se pare mie sau chiar am ramas cateva ,vacanta ,vacanta ,dar unii au plecat cam de multisor (a se citi Katy) ,Miki nu ne mai dai nici o veste ,ai rezolvat probl de sanatate ,cum esti ?Miha ,patroneasa ,patroneasa ,dar mai baga-ne si pe noi in seama din cand in cand .Andra ,la raport ,cati dinti mai aveti de iesit sa stim cat te mai pasuim .
Mara mami de Tibi-Mares
Sanca spune:
Neatea fetelor.
AMR 1 zi. Maine imi iau in brate baiatul, dar parca a mai ramas o vesnicie.
Am vorbit cu el la telefon. Bunicul meu e in spital pana luni, are pneuomnie si i se face tratament. El e foarte suparat ca e internat, ca nu avea nimica, si a facut sa fie ca un complot ca a vrut sa ramana bunica mea singura cu Elliot. Asa ca dis de dimienata, am aranjat ca Elliot sa mearga la spital in vizita. Da, l-a dus cineva cu masina, nu cu RATB-ul... Deci, Elliot e impachetat, si gata de drum, cu emotiile de rigoare. Eu deja nu mai pot dormi noptile. Daca si la noapte o sa ma simt ca pe arcuri, cred ca o sa-mi pun adidasii in picioare si o iau la un maraton...
Alma, citit impresii de calatorie. Ce fain. Mi-am adus aminte cum e cand ajungi in locul de vacanta... Nu conteaza cat de obosit esti, si cate nopti nu ai dormit, andrenalina te pune in miscare. Super. Si sa ne scrii daca ti-ai luat parfumul mult dorit, si ce parfum ai achizitionat.
Mara, vazut pozele de la « doi golani si o strengarita » o gramada de copii. Adulti au fost, sau au varsat numa copii ? Si chiar am vrut sa te intreb, cate schimburi a avut Tibi, ca apare in diferite tricouri in unele poze.
Agho, voi remodelati si baia ? Ce proiect mare... Santier in toata legea. Spor la treaba. Noi am remodelat o baie acu 2 ani, si a fost balamuc in toata casa.
Vacanta… Sa vedem ce o sa inteleg din ea. Plecam cu cortul, intr-un parc la o ora de casa, in munti. Am rezervat deja loc, are si masuta, si wc-urile sant aproape, dusuri, si cismea la usa cortului. Asa ca nu santem in salbaticie totala. Plecam duminica. Luni eu am presentarea finala la clasa ce am inceput-o in Iulie, asa ca trebe sa vin acasa / la Univ, iar marti sotul meu are o clasa la servici. Deci eu vin, si el pleaca.... dar dupa aceea putem sta linistiti sa vedem stelele noaptea. Baietii au in itinerariu sa mearga la pescuit. Eu o sa ma bucur ca o sa am timp sa-mi termin cartea inceputa...
agho spune:
Flower, ai inteles f. bn. Numai ca noi suntem "soni".Am zugravit in urma cu 2 ani, dar ce crezi? In toata casa am avut un fel de calciu, mai exact un amestec de praf de marmura cu ciment cu..etc si toti peretii erau zgrumtzuroshi (mai ceva decat daca ar fi fost "calciu"). Solutia asta au adoptat-o zugravii, fiindca tocmai ce urma sa ne mutam aici si peretii erau jalnici, cu multe fisuri si solutia asta a parut cea mai buna. Intre timp (zi-mi si mie de ce intre timp se scrie in 2 cuvinte) mi s-a pus pata (mie, ca altcuiva n-are cui) si in urma cu 2 ani a disparut toata zgrumtzosheala de pe pereti ( in nori imensi de praf). Ce-a fost bn mai demult a fost faptul ca fiind mai intepatori peretii, nimeni nu se proptea in ei. Ca ariciul. Acum, cu peretii fini si netezi...au mai aparut si amprente. Un perete din living necesita si o mica reparatie si cum am dorit sa mut altfel mobila am zis sa dam si o "mana" de vopsea. Si a fost suficient o singura data. Am ales aceeasi culoare, deci a iesit ff. bine.
Si nebunia continua, in sensul ca vrem musai sa dam 2 pereti si in camera lui And.
Si ma gandesc (grozav) cum sa schimb culoarea peretilor Anei, c-am facut de capul meu si am ales un roz suav, a la Barbie si ea s-a ingretzoshat cand a vazut atata roz. Si numai eu stiu cat am alergat sa caut o perdea musai in nuanta apropiata. Draperia e grena, tocmai ca sa nu vopsesc un perete mai inchis la culoare. Asa-i cand parintii n-asculta de copii!!! Intre timp, s-a obishnuit si nu ma mai lasa sa-i modific pt. ca se asorteaza lucrurile si...blablabla...
N-am de gand sa le spun copiilor despre decesul pestisorilor. Sunt destui incat sa nu observe lipsa.
Si Ana ma batea la cap ca vrea un catelus. Pisicile nu-i plac. Si asa e, cum zice si tatal "pisicutzei" ca nu prea au grija de animale copiii. Eu i-am zis Anei chiar si de curand, pt. ca negocierile mai apar din cand in cand, ca daca vrea caine sa-mi spuna sigur ca ea va strange "trebushoara" lui si e OK. Cum raspunsul a fost ca-n filmele mute, am scapat de cumparaturi de animalutze.
Dar alegerea a fost ma mult a noastra, a parintilor, cand am ales acvariu cu pesti. E mai usor sa ai grija de ei, nu treb. sa-i scoti la plimbare, sunt ff linistiti, nu deranjeaza vecinii. Copiilor le-a placut de-o parere, pana cand nu le-a mai convenit sarcina de a-i hrani cand nu eram noi acasa. Dar ne-am mai luminat si noi si am cumparat aparat care le da mancarea la orele programate. Dupa ce-a itnrat ap. in functiune, a fost bn. Dupa un timp, And., ca el era mai atent cu pestii, simtea lipsa activitatii de hranire a pestishorilor.
Asa, si-am uitat sa spunca sotul meu tot viseaza sarmanul s-ajunga la pescuit si-atunci,i-am luat acvariu. Ca sa nu mai duca dorul pestilor.
Mara, si eu m-am gandit ca fetele n-au mai dat p-aici, dar n-am mai
stat sa le enumar. Bine-ai facut ca ai zis tu.Iar ai fost harnicutza.
Hahaha, am scris, de-o sa va plictisiti...
agho spune:
Sanca,te cred ca ai emotiile cat casa. Daca alergi, macar sa te inscrii si tu la intrecerile locale, poate castigi vreun premiu. Lasand gluma la o parte, iti doresc sa-ti primesti cu bine premiul cel mare- baiatul dumitale!!!Uite, noi te sustinem! Bietul bunicutz! Cat de frustrat se simte! Dar cu pneumonia nu-i de glumit,a sa ca sa faca bn sa stea cuminte unde trebuie.
Si mie mi-e dor sa-i imbratisez pe copii, numai ca tot de "pufuletele" de Ana parca m-as lipi mai mult. Ca And. parca e mai flacau - asa cum zicea mama mea.
Si concediul vostru se anunta ff frumos, si interesant. Plus c-aveti si conditii decente acolo.
Ei, nu remodelam, n-am de gand sa dau si faianta jos ca nu vreau sa mi se increteasca parul. Destul ca l-am albit pe-al sotului. Baia e mica, destul de mica, incat n-avem ce face in ea. Doar schimbam cada, lavoarul, vasul WC si gata. Simplu, nu?Aaaa, si unul din apometre treb. mutat, ca incurca la montatul mastii de la lavoar. Si primul rand de faianta va trebui sacrificat, deci treb. inlocuit cu alta faianta. Mai dificil e cu demontatul si scoaterea din casa a vechii cazi care-i de fonta. Asta-i la categoria grea.
Mihaela, eu am rabdare, dar nici chiar asa, sa nu mai scrii p-aici.
mihaela_s spune:
Sunt aici, n-am disparut! Am citit tot, dar am sa va raspund maine de la scoala, acum nu am timp din pacate....
vorbe de copil...
Hobby
Ana68 spune:
Salutare,
Fetelor,va doresc un week end fain,spor la treburi si va pup cu drag!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mihaela_s spune:
Asaaaaa....am revenit! Am o mica pauza pana merg dupa Sivlia la camin, si cum nu am cu ce imi omori timpul, in afara de a colinda magazinele, dar asta am facut zilele trecute, azi stau cele 2 ore la computer. Acasa nu mai incapem toti 4 in cateva ore...fetele vor sa se joace, omul meu are si el drepturile lui, nu?
E bine la scoala imi place, am multi colegi noi si pe cei pe care ii stiam, ii stiam mai mult din vedere si cum primele zile de scoala la asta se rezuma-la a face cunostinta unii cu ceilalti-am cunoscut iar multi oameni. Si asta mi se pare cel mai interesant...ce va urma probabil va fi mai plictisitor si mai greu .
Ieri am avut si primele 2 teste la mate, simple de tot, Diana cand a vazut ce materie facem a inceput sa rada, si ei fac cam aceleasi lucruri.... Asadar e ca si cum as sta in banca cu fata mea
Ana-Maria...asa scurt? Ce planuri aveti pe we acesta? Ceva deplasari sau stati in loc?
agho, wow! Pai voi sunteti adevarati mesteri! Acum trebuie sa iau eu lectii de la voi, mai ales de mobilizare . Ca noi stationam...vrem acum sa vopsim si ramele geamurilor in living, in interior, sa le facem albe, avem si vana sus in baie nemontata, ne cam incurca pe acolo...apoi parchetul, cercetam si bucatarii...nu vrem insa sa le facem in termen scurt, mai ales ca nu avem inca banii necesari, eventual dupa ce ii vom primi pe cei de la apartamentul din Ro sa ne putem misca mai repede. Asa ca si noi umblam pe la magazine, studiem, cercetam ce s-ar potrivi, ce ne-ar place...
Te cred ca abia astepti sa-ti vezi copiii acasa, stiu cat de greu e fara ei, desi sunt momente-cum ati avut si voi, si inca mai aveti, de lucrat in casa, zugravit, etc.-cand e mai bine sa fie mai departe de casa, uneori sunt motive in plus de griji, nu?
Spor la treaba in continuare! Aaaa si voiam sa te intreb: de unde vine matusica/cumnata?
Mara, din pacate nu am vazut pozele acasa si uite ca aici la scoala nu vrea sa mi le arate . Am sa incerc in we, poate am sa gasesc putin timp...
Diana merge la scoala dimineata, aici nu exista 2 "schimburi", de la 8.10 pana la 14.30 ca anul trecut. Apoi ramane la fritids, desi nu mai era chiar necesar, dar am inscris-o abia la 1 mai si ei in 9 iunie au terminat scoala, apoi peste vara a trebuit sa platim ca sa aiba locul in continuare si cum nu aveam cum renunta, ca lumea era in concediu, am zis sa mearga pana in primavara ca fac lucruri interesante acolo, ei ii place ca mai sta cu colegi, prieteni si isi mai omoara timpul.
Si sunt tare bucuroasa ca pana la urma fetele au primit mai multe ore de romana decat anul trecut, practic dublu:daca anul trecut Silvia avea 2 ore si Diana o ora doar, anul asta au cate 4 si respectiv 2 ore pe saptamana.
Diana a inceput si franceza, ca a 2-a limba straina, a avut ieri prima ora si era cam incalcita sa zic asa...sper sa se descurce...o mai pot ajuta si eu putin, din amintiri...
La scoala nu au uniforme, merg in haine de strada.
In Ro i s-a parut totul ciudat, pana s-a reobisnuit, insa a asteptat foarte mult sa vina aici inapoi. La tot ce e aici. Nu prea am intrebat-o ce si cum, dar mi-a zis intr-un magazin ca e asa de bine ca nu e nimeni sa se uite pe ce pui mana ca la un infractor, sa-ti atraga atentia sa nu pui mana si ca poti proba orice si oricat fara sa te intrebe nimeni de ce nu cumperi...Si nu in ultimul rand i-a fost dor de noi, de mancarea mea(sic!) si de casa, camera si patul ei, de prietenele de aici . Silvia e OK acum, stie ca Diana nu va mai pleca si au inceput sa se mai si certe...insa am observat o schimbare in atitudinea fiecareia fata de cealalta...in bine...
alma, ai scris foarte frumos despre concediul vostru, astept continuarea cu nerabdare, cred ca atunci cand voi merge si eu la Paris, am sa iau povestirea ta ca sa o am ca ghid. Asa ca mai vreau...
Sanca, cred ca Elliot e pe drum acum, sa ne spui cum a ajuns si care va sunt primele impresii...ale voastre despre el si ale lui despre voi . Imi pare rau pentru bunicul tau, stiu ca e greu/complicat cu oamenii mai in varsta...eu pe undeva ii inteleg...Ce norocoasa esti sa mai ai bunici in viata! Ai mei s-au stins foarte repede...de fapt pe una din bunici nici nu am cunoscut-o, mama era adolescenta cand si-a pierdut mama, iar restul au murit pe rand...la 15,16 si 18 ani ai mei...Si uite ca si fetele mele au numai cate un bunic si o bunica(tatal sotului si mama mea). Ei, asta e viata...
Pai sa aveti un concediu placut!!!! Te asteptam relaxata, odihnita si cu chef de scris! Si bafta la prezentare!
mQQm te asteptam si pe la noi! Am vazut ca v-ati intors din Franta. Vreau poze si povesti picante...
Un we placut sa aveti! Cu cat mai multe activitati!
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Happy Friday
Sanca ,hai ca a trecut si vesnicia de- acum ,trebuie musai sa ne povestesti cum a fost revederea ,stiu ca ai presentarea de facut , aniversarile ,....dar eu imi cer drepturile .
Despre tinuta lui TB ,apai trebuie sa stii ca de cate ori se duce la o astfel de intrunire pleaca cu 1-2 tricouri de schimb ,tu n-ai vazut cati draci si-au exorcizat pe-acolo ? Totul e cu bataie la varsta asta ,dupa cum constat :bataie cu perne ,co baloane ,pe saltelele gonflabile ,cu bile ....Asa ca in 1/2h sunt fleasca de transpirati .Au fost si cativa de-aia mari ,dar doar cei mai apropiati ,parintii colegilor ,in general nu prea raman ,de cand s-au mai marit unii vin si singuri .Restul ,cand au venit sa-si ia copii au fost bineveniti la o felie de tort si un pahar .Mai fusesera si alte 2 fetitze ,dar care au stat numai 1ora fiind invitate la o alta aniversare .Si ca si cand nu e destul ca e vara ,in vacanta ,in toiul concediilor ,implicit copii atat de greu de strans ,mai are si o colega in clasa nascuta in aceeasi zi cu el ,deci mai impartim si pe acei putini colegi care sunt loco ...Asta e ...Recunosc ca mi-a trebuit ceva strategie de PR pe chestia asta .Da'cati baieti are mama ?
Bunicul daca e in spital sigur l-au bagat deja pe antibiotice si va fi bine ,noroc ca s-a mobilizat la timp .Prietenul nostru raspunde f.bine la tratament ,deja misca membrele ,se poate ridica in sezut ,dar rasu-plansu e ca saracul sta in picioare sau mai corect pe picioare ca o scandura sau ca o armura ,adica sustinut trebuie sa-l pui pe picioare si sta ...in rest va dura recuperarea ,va trebui sa faca gimnastica de recuperare,asta dupa ce va putea din nou sa mearga ...
Miha ,ce vrei sa spui ?,sper ca nu ca vei scrie mai rar ,fetele incurajaza-le si tu sa stea mai mult pe-afara ,cat se mai poate si cat mai e vremea frumoasa si nu la comp.
Mate ai cerut sa faci tu sau e in cadrul programului?Credeam ca se refera la invatarea limbii .Sau vor sa se asigure ca nu sunteti tabula rasa ?
O inteleg pe Diana ,pe meleagurile noastre domnesc suspiciunea si mai cu seama prostia .Si-ar mai fi si altele .Cand am iesit pt prima oara din tara ,dupa rev ,n-am putut sa nu remarc diferenta de expresie de pe chipurile unei mari parti a populatiei si expresia chipurilor celor din afara .Trist dar adevarat .Ca sa nu va mai spun ,anul asta cand m-am intors din conced ,bronzata ,bronzata inca cc cu un aer relaxat si cu o rochita scurta (achizitie recenta )urcam in masina ,timp in care doo personagii pur si simplu se holbau la mine,de mai aveau putin sa intre intr-un stalp (un el si-o ea trecuti de prima tinerete).
Deci dupa cum spuneam ,sunt bune si despartirile astea la ceva asta apropos de ce povesteai de fete .Astept sa vad cum se va materializa la Elliot sau daca ...
Agho ,tie iti urez spor la treaba sa va terminati amenajarile pana vin mosafirii si nu in ultimul rand distractie placuta la evenimente ,ca o meritati dupa atata munca .E bine ca nu vor remarca disparitia pestilor copiii,ca uneori tare le mai place sa ne faca sa ne simtim vinovati .Zici ca am facut bine ca am strigat catalogul ,zici tu ,poate imi aprind paie in cap ,ca ma pricep .Io sper insa ca stiu de gluma
Ana , we fain si tie
Alma asteptam continuarea ,nu ne tine in suspans
Edit ca ma luai cu vorba si uitai sa va urez un we de exceptie ,care pe la nunti,care pe la alte ocazii ,care mai pe langa casa ,tin pumnii sau incrucisez degetele cum vrei tu Anca, sa-ti "iasa " presentarea
Mara mami de Tibi-Mares