Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 9
elpower spune:
Multi ani traiasca! Sa fii sanatoasa si voioasa, Sherbi!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
kmi78 spune:
Multumim de complimente la adresa lui Timi; poate pare mai mare in poze ca sunt facute mai de aproape insa ea e subtirica, are pantaloni scurti de la trei luni care si acum ii sunt buni;
La multi ani Serbi!!! si tot ce-ti doresti!
radcarmen spune:
La multi ani Sherbi!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune !
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Elena.2006 spune:
La multi ani Sherbi!!!
Oare de ce nu mai intri si nu ne mai zici nimik de David
Elena M.&Adrian Atit de mare
alexia3 spune:
salutare fetele
la multi ani Sherby,madalina, aurasa si ioana radu.
nu am mai intrat de mult...si se vede ca ati si uitat de mine,. m-am gandit la voi si am zis ca nu e frumos ca voi sa imi spuneti la multi ani si toate cele de ziua mea...si eu sa nu va multumesc...macar un efort de 5 minute sa fac sa stau in scaun la calc pt a multumii...si surpriza ....nimic...chiar m-ati sters din lista la august....it's ok. noi sa fim sanatosi.va doresc tot binele din lume.pa
roxanici spune:
Alexia, cu intarziere
La Multi Ani!!!! si tot ce iti doresti
insa daca tot ai observat ca nu mai esti pe lista puteai sa ne tragi de manecuta sa te trecem la loc. Este destul de dificil de intretinut o lista mai ales ca a fost in mai multe formate partea cu zilele de nastere. E usor sa ne infoiem si sa acuzam in loc sa facem ceva sa corectam situatia. Nu a fost nimeni sters de pe lista intentionat, belive it or not.
Ca nota generala, inteleg foarte bine ca nu mai aveti timp toate sa veniti zilnic pe-aici sau macar odata pe saptamana sau macar odata pe luna, insa sa treci din an in paste in vizita si atunci cu senzatia ca lumea se intreaba oare ce mai faci sau oare cum ti-ai petrecut aniversarea e putin nerealist. Suntem un grup de mamici aici, ne-am adunat sa vb despre bebei, nu sa tinem minte cine a fost cu noi in odisee sau la inceputurile stupului dar s-a pierdut pe drum. Cine are timp de forum, f bine, cine nu are, iar f bine insa nu e corect sa acuzi ca nu te mai tinem minte. Da, poate nu mai tinem minte, dar nu e vina noastra, ca nu avem memorie de elefant.
in alta ordine de idei, am gasit chiloti de apa adanca pt rares si am fost la piscina unde ne-am distrat pe cinste; a luat raresu apa la bord de nu s-a mai putut da nu zicea nimic.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
La Multi Ani, Ioana!!! sa fii sanatoasa si fericita.
Sper ca Mateiu ti-a mai facut cadou niste dinti
si ca sa nu fim nedrepte
La Multi Ani, Madalina78!!!
ne citesti sau nu ne citesti, noi ne batem gura aici ca doar nu costa; de unde stiu ca e ziua ei?! eee, am tinut minte
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
La multi ani Ioanaradu!
La multi ani Madalina78!
La multi ani Alexia!
Ioana, Matei cred ca s-a pus pe scos dintii la vedere sa nu tot ii spui ca e codasul stupului la acest capitol.
Astazi, daca ar fi trait, mama mea ar fi implinit 55 de ani. Dumnezeu sa o aiba in paza lui acolo sus printre stele!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
alexia3 spune:
m-a deranjat ca am fost stearsa din lista si mai mult nimic( am mai avut aniversari si nu m-am plans)
la nevoie mi-ati fost mereu aproape...la bucurie insa nu...si aici am si eu vina mea