Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
florin-a spune:
Bre da pe mine nu ma baga nimeni in seama?Ei,,nu-i nimic..doar vroiam sa zic ca am o Veverita cu 2 maselute.Noapte buna!
Mihael@ spune:
uoof, ca uitasem...mai da ce bine v-ati distrat voi acolo cu frumoasele catalina si veve
veve, felicitari pt. maselute!
vreau si eu sa le vad odata la stefi!
in seara asta nu am auzit-o cand s-a trezit si a plans pana a vomat...imi venea sa-mi trag una
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
elyanne spune:
Ieee ... a adus cineva subiectu mai sus... unde ati disparut? la mare, la soare?
Florina hai ca te bag io in seama... vrei sa ne batem 
Am vazut pozele... am vazut muuulte poze cu albinute si bondarei... dar daca nu nominalizez si uit pe careva... pe urma va suparati... asa io vad... si nu mai comentez ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ralualexandrei spune:
Raportez o noapte nedormita,Edu a vomat si a facut diaree,ori ii dau de lucru dintii ori nu stiu,cert e ca febra nu a avut.Observ ca pe masura ce trece timpul mi-e din ce in ce mai greu sa imi revin dupa nopti albe.
Florin_a scuze ,vazut pozici frumoase insa din cauza de Moartea neuronului am uitat sa comentez.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
pisikuta spune:
beeey, voi astea plecate in concediu, noua cine ne mai face cafeaua, hai?
e, lasa ca fac eu. elyano, florina, mihaela, stefanya, ela, mady, rein(sau lasa, ca tu na i voie la cafele
), haideti de o buna dimineata la
, ca doar noi am mai ramas ultimele redute necucerite inca...
m am intalnit si eu cu crina si tanara maya, saptamana trecuta. crina este precum am simtit o, cu muult bun simt. iar maya este tare finuta si dragalasa. fetele noastre s au mangaiat, s au iubit, s au muscat...adica lola a muscat din maya si i a lasat cadou niste ceasuri pe brate
...poze eu n am facut, ca nu m am pregatit, dar o astept pe crina sa apara acasa si sa le descarce
.
mai ramane sa apara si coana marta, care se lauda cu gogosile altora
, sa vedem ce i iese
!
felicitari ptr dintosii mici! 
pozele frumoase la toata lumea. gasca aia de la navodari, voi n ati auzit si de constanta?
stefanyia: te citesc in continuare, cntinua sa mi placa
in rest, nada, fac amr ul si mai am cca 10 zile pana la vacanta.
va pupez
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
madybulancea spune:
Gata pisikuta am venit la cafea....eu am o perioada mai ciudata,nu am chef de nimic....is plictisita rau!!!!
razvi e bine,mai are un pic si iese si ultimul canin,doarme fff bine,mananca bine,e vesel ii place mult taree afara iar dak nu il las sa faca plange un pic si ii trece....roxyyy tu ce mai faci
???????????mai baga poze cu raresu....paxela mama tu nu mai dai pe aici??
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
gabi78 spune:
Buna!
Am vazut si eu pozele cu Catalina si cu Veve si nu pot decat sa ii dau dreptate Alinei cand se vaita ca nu ii mananca fata. Pai pe langa Veve e ... un tanatarel. Se face ea mare si asa.
Ca si Eliana am gasit si eu in gura lui Tudor 2 masele ... una sus una jos, ambele pe stanga.
Intrebare
E vreo problema ca lui Tudor nu ii ies dintii in ordine?
Exmplificare: Primii au fost incisvii centrali de jos, au urmat incisivii laterali de sus si apoi centralii. La muuulta vreme dupa asta a aparut si un incisiv lateral jos si acum cele doua masele.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
elyanne spune:
Nu conteaza in ce ordine ies... fiecare cu organismul lui...
Am trimis de pe mailul meu, pe adresa comuna de mail de la yahoo un pdf despre dintii picilor...
Fac capitol nou imediat... ca asta se umple acu...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica