Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 19
elpower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne Azi am reusit sa vad, intamplator, ce mai are Andrei prin gura (ca nu ma lasa niciodata)... radea cu gura pan' la urechi si ... supriza: are 2 masele si doi canini sus. Cand or fi iesit numai el stie... Mama denaturata, n-am vazut ca are cupilu dinti noi ![]() Poate o sa am surprize cand il prins si pe Mihai... Asa sa le tot iasa dintii... pe sest... Cand au iesit primii dinti stiu ca erau mai tot timpul virusati si ziceam ca singur sunt droghi de la nurofen si panadol... dar se pare ca asa e la ei Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
Pai bine ma Eliana? Sa nu vezi tu dintii, da nici maselele?

Lasa ca e bine! Sa tot iasa dinti asa! Sa fie tare-n dinti! :DEla si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
florin-a spune:
Buna seara fetele!Acu ca am un pic de timp va pun niste poze cu noi:Eu, Alina(anaalina), Catalina, Veve si sotii nostrii.Ce-i drept ei apar in 2-3 poze![]()
pozee cu musafiri
florin-a spune:
Haideti fetele la cafea

Va jungeti cat ati lenevit de ieri de la 16:00 de cand a scris ela ultimul mesaj!
madybulancea spune:
Neatza.....Rein esti sigura ca ai vizitat Braila?????k eu stau aici de cand ma stiu si nu imi aduc sa fii vorbit asa frumos de br....de ce nu ai zis ca veneai k poate ne vedeam si noi!!!
bataie meriti,dar te iert k ai bebe in burtik!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
ralualexandrei spune:
Salutare si de la mine,si eu la cafea ca mi-a dat Edy trezirea la 8 si 15.
Am plecat sambata seara in mare viteza la tara,asa a vrut ursu,am ajuns seara pe la 10 ,Edy adormise deja in masina dar cred ca a simtit mirosul de iarba si s-a trezit,asa ca a banananit prin curte pana pe la 11.30 ,timp in care eu mi-a hranit restul cetei.Duminica dimineata s-au trezit toti trei devreme insa s-au jucat in sufragerie si ne-au lasat sa lenevim un pic in pat,au facut baie in piscina,au stat la soare,ce mai ,bucurie maxima pe ei acolo ,ca au spatiu de alergat.Aseara i-am carat pe rand din masina ,adormiti,i-am pus in patucuri si pana dimineatza nu s-au miscat,noroc ca am prevazut asta si inainte de plecarea de la tzara le-am facut dush,ca nici de spalat nu mai erau in stare aseara.
Lui Edy cred ca-i mai ies ceva dinti,ca refuza din nou mancarea si vrea doar lapte.
Rein ce frumos ai descris tu Braila,dar oare Galatiul cum o fi?Peste 2 sapt o sa vad si singura
Pupam buzita sparta a piticului,lasa ca trece repede.
Phili,doamne ce nasol,conjuctivita ,ufff sa se faca bine repede Bogdanel!
Ela iti tin pumnii sa castigi razboiul contra doamnei Ssuzi.
Eliano pai ce faci mama dormi in bocanci,in loc sa faci inventaru' la dinti?Glumesc,ce crezi ca eu stiu ce dinti,masele are Edu?!nuuuu ca nu ma risc,ma musca teribil daca incerc ceva.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
elyanne spune:
Am dormit pana la 10:30... am recuperat orele de somn din noaptea trecuta... nu mai puteam...
Andra dar nici io nu-mi bag destele in gura lor... musca raaau... si-s asucutiti, netociti... de-asta ziceam ca intamplator am vazut...
Si m-am riscat, l-am verificat pe Mihai... are si el 2 masele noi, sus... si doi canini, care stau sa iasa, tot sus...
Mai avem 2 canini (x2) jos si maselele din spate...
Saptamana cealalta ar trebui sa ajung cu trupa la verificat... pt. plecare si pt. revizia de 1 an jumate... ca suntem plecati cand or face un an jumate... si daca tot ajungem sa-i verifice, sa-mi dea lista de menicamente... n-are rost sa mai merg la retur inca odata...
Sunt tare curioasa ce dif. de greutate mai este intre ei, pt. ca Mihai este mult mai greu decat Andrei... am pp ca ar fi un kil diferenta... sa vedem...
Gata... fug sa le dau sa manance... ca se aud... si pe urma ma pun pe facut curatenie...
Sa aveti o saptamana frumoasa 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
rein spune:
Mady, imi cer iertare dar plecarea a fost cam in scurt iar acolo nu avem net. Data viitoare promit...
Ralualex, unii zic de Galati ca e mai frumos (sigur e mai mare) ca Br si e la 15 km pe faleza. Eu am mers numai pe langa gara, pe o strada superba, cu teatru, universitate si tot cu cladiri vechi. Altceva nu stiu dar te descurci tu la fata locului.
riloasa spune:
Buna fetelor!Noi am tot fost pelcati si nu a mai avut timp sa scriu. Am fost in concediu la Bulgari si a fost super bine. Intram in bazin in fiecare zi si nu am luat nici o ciuperca sau altceva. Medicamente a avut nevoie sotul ca a facut otita si ceva reumatic ca nu mai putea sa miste mana. Am avut la noi si antibiotice care ne-au salvat. In rest a fost super, Mihai toata ziua se juca in apa, papa si dormea. L-am intarcat acum 2 saptamani ca nu mai suportam sa suga si zi si nopate. Nu a plans cum ma asteptat, prima seara a fost mai greu, pana pe la 23 a marait, iar a 2 seara a inteles ca este mare si ca nu mai trebuie sa suge. S-a culcat cu capul pe mine si a adormit. Cu susezeta nu a plans absolut deloc dupa ea, doar ca in primele 2 zile adormea mai greu. Si asta a fost tot. Mananca dublu decand l-am intarcat, ii merge foarte bine. Este cuminte si ma inteleg bine cu el. In schimb nu sta in casa, cum se trezeste cum vrea afara.
Avem si noi cateva poze de la mare.
MIHAI 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
Mihael@ spune:
riloasa, ce bine ca s-a impacat Mihaita asa repede cu intarcatul...mi-as dori sa fie si la noi la fel, dar cred ca o sa se lase cu plansete de jale
eliana, e bine ca au iesit dintii fara tam-tam, eu am stiut la fiecare dinte care a iesit din cauza mataielii, nemancatului, rosului
stefanyia, mi-a placut foarte mult ce-ai povestit despre gradinita lui Carl, chiar o sa retin abordarea aceea pozitiva a mersului la gradi...
lui Carl
stefi ma innebuneste cu videoclipurile...are 2 preferate, brasil si cutu (cleopatra), vine langa calculator si jeleste pana i le pun...si asta de vreo 10 ori pe zi. altceva n-o intereseaza, alte melodii sau desene animate, nu, dar astea 2 o hipnotizeaza.
la kg are in jur de 10,800-11, dar e lungaaaa, pare de 2 ani
acuma suntem in perioada fasta, mananca bine, dar la fiecare masa ma tem sa nu inceapa iarasi sa refuze.
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
Mihael@ spune:
daca vreti, va rog sa-mi mai votati verisoara
www.callatisfest.ro/votare/rating.php" target="_blank">10 stelute pt. nr. 9, Denisa Melinte
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei