Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 16
biky spune:
Buna dimineata Ioana!
Iarasi bem cafeluta impreuna?
Caterina nu a fost impresionata de savoarea ceaiului, dar nici nu l-a scuipat....cred ca prefera mai mult aroma de cimbru fiindu-i cunoscuta de pe la borsulete!
Oricum, mananca destul de bine in ultima vreme, cred ca ne apropiem de 10 kile 
Ce ma ingrijoreaza acum, este faptul ca e asa de repezita si neatenta pe unde calca, incat o ia in freza frecvent. Nu are zgaraieturi, belituri, dar cucuie si vanatai din belsug.
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
ioanaradu spune:
bicky stai linistita. eu mi-o iau in freza si acum. mereu sunt plina de vanatai! unele stiu de unde sunt si cand le-am facut, pe altele le oboserv doar daca ma dor! 
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
biky spune:
Aaaaaa si sa nu uit...
Ioana - concediu placut si relaxant alaturi de cei dragi!
Tzuna - petrecere frumoasa si asteptam poze!
Mady - m-am indragostit de seful tau ... ![]()
Stefania - astept o poza de "familie" cu toate natiile.... trebuie sa fie interesant sa vezi la un loc un danez, un turc, un asiatic si mai stiu io ce figura de omulet! 
pisikuta spune:
'neata!
ioana: ooo, vacanta placuta! parca si martutza se lauda cu o iesire la mare, da' nu zice cand, ma ameninta doar ca ma suna cand ajunge ![]()
tot ptr tine, sa ma scuzi
ca am tot omis sa ti multumesc ptr raspunsul tau ref la iritatia de pe fata. intre timp a mai scris si ela de sprayul cu aloe de la forever, noroc ca are cine sa mi aminteasca![]()
stefanyia: e foarte interesant ce spui despre modul oocidental de educare. ptr mine e o sursa de inspiratie binevenita si mi ar placea sa ne mai dai detalii cand ai timp. este de exceptie modul in care comunici cu copilul fara sa l manipulezi, explicand situatii in care esti nevoit sa actionezi cumva, atat de direct si de corect. brava la ei!
e atat de simplu si constructiv fata de modul traditional romanesc, atat de riguros si arhaic, gen "bataia e rupta din rai"(cum, ma, din rai, unde nu e intristare, durere si suspin? poate rupta DE rai...), caciulita si sosete, parintii sint stapanii, copilul tre' sa te respecte(dar tu, oare, de cate ori incalci reciproca...) etc, ca nu mi mai vine ceva concret acuma, ca m am enervat![]()
azi ma intalnesc cu crina, e la mamaia. sint emotionata...
va doresc un w.e. placut!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
ma, elyano, ma treci si pe mine la lista de aniversari, la 31 dec., pleeease? 
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
ralualexandrei spune:
Neata la cafea si eu prezenta.
Am avut o noapte grea ,Edy a plans a urlat mai bine spus,cred ca-i mai ies ceva dinti,Robert si Maria au vomat,cred ca au facut indigestie,asa ca m-am distrat super.
Ioana distractie placuta si odihna multa in concediu!
Stefanya ce sa zic mai lasat cu gura cascata,pfff ce sistem au astia,super ce ca la noi?!
Ahhh dar ce moment super ti-ai ales sa vii pe lume Pisikutzo,31 decembrie!
Tzuna petrecere frumoasa si ....ti s-a spus deja poze,ca eu ma uit la ele dar nu spun,de teama sa nu sar pe careva din schema si sa iasa iarasi sucar.
Biky lasa fata ca nu e singura,e si Ioana ,si eu,eu rulez cu viteza maxima prin casa si evident ca-mi stau in cale diverse obiecte de mobilier de care ma ciocnesc,asa ca de multe ori am la vanatai de zici ca ma bate ursu non-stop![]()
Martutza ce soacra dragutza ai la fel de dragutza ca a mea 
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
biky spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisikuta ma, elyano, ma treci si pe mine la lista de aniversari, la 31 dec., pleeease? ![]() |
si pe mine la iunie 06.... ma intrec cu Pisikuta!
elpower spune:
Salutare!
Uraaa! A adormit fara suzi la pranz! Nu v-am spus, dar suntem in plin proces "Renuntarea la 'Duamna Suzi'". Tineti-ne pumnii,da?
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
stefaniya spune:
Buna,mamici si copilasi
Mady - eu am tiroida declansata de cand aveam 19 ani.Ma tratez din an in paste,mai mult cand m-a deranjat.Eu m-am tratat cu Obada si am fost foarte multumita de ea.E o doctorita foarte buna,doar ca vorbeste cam mult si mereu se intarzie la programari. Tu nu poti vorbi ca esti grasa din cauza tiroidei,tu nu esti grasa.La tine e vorba de kg in plus.Sunt persoane care dau usor jos si persoane care nu.Cumnata mea a dat jos 30kg cu toata tiroda.ATENTIE,cand dai jos ai mare grija cum ca atunci corpul e slabit si poti declansa si alte boli si pui si la loc foarte usor.
Spui ca mananci sanatos,ei chinuite si alearga putin zilnic (dimineata).
Te inteleg cu parul pt ca si eu il am ondulat si tare era greu la aranjat.
Biky - o sa incerc sa le fac poze dar inca nu ne-am luat un aparat nou.A fost sora mea aici,l-am avut pe-al ei si am neglijat.Cat de curand luam unul si le voi face poze.
Ralualexandrei - sanatate la copii!
Ioanaradu - sa aveti un concediu placut!
Elpower - felicitari pt Thea! Oricum e inca micuta,deci nu vad o problema ca foloseste suzi.
Pisikuta - nu te enerva ![]()

Sunt si la ei educatori care fac greseli,nici cele de la caminul lui Carl nu-s perfecte.Educatoarea m-a sfatuit sa facem asa pt ca la randul ei era pusa de educatoare sa fuga dupa ce aducea copilul la camin si mi-a zis ca apoi cand mergea pe undeva si se intorcea putin copilul se agata de ea,plangea si ii spunea " mami te rog nu ma lasa aici,promit ca voi fi cuminte" Ei cred ca ii pedepsim daca fugim de ei sau ne suparam pe ei in momentul ala.
Carl acum plange cand il iau in brate sa-i zic pa ca stie ca plec, dar cand ajunge acolo fuge la jucarii.Deci el stie ca nu fug de el si ca imi iau pa.
Bataia - eu am o nepotica si cand era mica ii mai dadeam la fundulet (asa cum ai zis tu,inveti ca bataia e necesara) si la un momentdat mi-a zis " Tia,spui ca ma ubesti dar ma bati" Offf,ce dor vorbele unui copil.(mentionez ca bataia erau doar ceva palme la fund dar nu cu putere)Si din momentul ala eu nu am mai lovit-o si crede-ma ca de mine asculta cel mai mult.Acum e mare,glumim,ii povestesc de ce facea cand era mica,si ea m-a ajutat sa invat ca bataia nu e necesara.M-am jurat ca nu-l voi lovi pe Carl!
Aici daca lovesti un copil,chiar daca e al tau cu siguranta se va gasi cineva sa anunte la politie.
La camin la nepoata mea era o tipa,profa de engleza si ce o mai iubeau copiii,Andra toata ziua vorbea de ea,o imita cand ajungea acasa,si prin alte imprejurari am cunoscut-o si eu si am devenit prietene.Erau doua tinere si o doamna mai in varsta.Cele tinere erau foarte calme,foarte dragute pe cand doamna era cea care mergea pe ideea " bataia rupta din rai"
Eu sunt convinsa ca si la noi se schimba,ca cele tinere isi fac meseria pt ca o doresc si nu pt ca dau bine fiind educatoare.Avem pe topicul nostru mamici in meseria asta si pot confirma.
Uite ca tot ma intid eu putin,nepoata mea e la scoala si are o invatatoare foarte respectata in scoala dar nu si de mine.M-am dus sa o iau o data de la scoala si parintii nu au voie in scoala,a iesit tipand sa intrebe cine a venit dupa Andra.M-a bagat inauntru,si mai,a inceput sa tipe ca o nebuna ca nepoata mea a intepat un alt coleg cu stiloul si ca tatal copilului e politist si bla bla bla...Te rog sa ma crezi ca m-a pufnit plansul de cat circ mi-a facut.Am discutat cu parintii,ei au inteles perfect situatia.La cateva zile merg s-o astept si iese in fuga spre mine si ii spun ce faci fata frumoasa si ea imi raspunde " pardon,eu sunt prostituata! Normal ca m-am tintit in loc si o intreb,dar cum adica? Pai acel baietel le-a zis la fetitele din calsa ca sunt prostituate ca asta inseamna o fata frumoasa. (fiind in clasa I-a ) Bunica lui a auzit si isi cerea scuze.Eu nu i-am zis educatoarei dar a facut-o bunica lui ca sa-l pedepseasca dar lui nu i-a facut nimik.Apoi cand a auzit ca prietenul sorei mele are un magazin cu aur,ca eu sunt plecata in DK,s-au schimbat treburile.Andra era o favorita.
bleah ce ma dispera toate astea.
Si ajunsa acasa,cu morala care i-am facut-o,s-a dus in baie si ce crezi ca facut? S-a intepat si ea cu stiloul sa vada cat de tare l-a durut pe baietel.Ei sunt copii,nu fac rau cu intentie,noi trebuie sa fim cei care ii invatam cum sa faca in viata fara sa-i punem la pamant.
Gata ca m-am intins.¨
O zi buna!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
florin-a spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2163129970096653195FhwaCT?vhost=good-times
Veveritza tunsulita-mai sus in link o puteti vedea.Si sa nu aruncati cu rosii ca am tuns-o,,,trebuia ca avea parul la spate de parca se juca pisica in el.
Anaalina este la mine cu familionul-ghinion ca m-am nimerit eu azi de munca.Dar am lasat gazde pe mama si pe sot iar pe Alina raspunzatoare cu aparatul foto ca sa pozeze fetele.
Ela-asa perioada am si eu cu Ana de la masele-si dc o mai potolesti cu suzi eu nu ca nu a vrut-o de la bun inceput.Plaja e singurul lucru care o face sa uite.Om trece si de faza asta.
Ioana va astept si pe voi pe la mine dupa ce terminati cu Saturn.Cate fete am vz eu vara asta:Kitty,Alexa, Alina si dc vine si Ioana
Imi pare rau ca nu m-am putut vede cu Laura
Faza cu Iaurturile
Io una cred ca --ahhhh-no coment..mai bine tac
Va pup ...nu mai am timp..pacientele curg