Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 15
elpower spune:
Stefi, sa stii ca la ea inca merge crema Reviken. Adica, a doua zi abia se mai vede o usoara roseata. Si da, o spal si eu la fiecare schimbat, dar parca la ea nu e suficient.
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
martutza spune:
Stefanyia eu nu stau cu socrii in casa.Stau cu ai mei si am dus baiatul la socrii in Ploiesti.Il vad de vineri seara pana luni la 6 dimi cand plec la munca.sunt obosita,terminata,nervoasa,necajita...cum vrei tu...si doar cand il am pe Victor langa mine imi mai revine inima la loc.De aia sufar...l-am lasat cu incredere si dupa 1 sapt daca am zis ca nu-mi convine ceva am primit celebra replica daca nu-ti convine si n-ai incredere sa ti-l iei la Bucuresti cu tine"
..Tata e bolnav si nu poate fi de ajutor,mama sta cu cele 2 nepoate care au 2 si respectiv 3 ani si nu face fata la nca un "Duracell"..de aia am si ales sa sufar 2 luni pana incepe cresa...ales e gresit spus...am acceptat.Asta.Ma bucur pt tine si pt puiul tau.L avoi departarea e grea ca nua i parintii cu tine dar ai copilul in fiecare seara langa tine...tu ii faci baie..il pupi...il ajuti sa inteleaga unele lucruri...e lucrul care-mi lipseste.E ff interesant ce spui si imi place atitudinea celor de acolo de la camin.Sa mai zici.
Aliona...tu sti ca DD da la fiecare dupa apta sau dupa putere...lasa-i in plata lui bine ca nu stai cu ei decat in vizita.Dar eu sincer i-as admonesta daca i-ar lua copilului mancarea din mana.Vorba Andrei..se poate matura dupa...si copii au ce invata din orice chiar si din facutul murdariei si apoi al curateniei.
ioana mai vin la meditatii draga...ca nu strica...ca zau pt fimiu nu ar trebui sa accept orice.
Pisikuto...am notat invitatia...cu 1 sapt inainte t esun sa dai adresa si sa-ti amintesc sa iei branza dulce grasa pt papanashi.
Elpower eu cu spray de aloe de la forever l-am facut bien pe Victor.Era
carne vie saptamana trecuta.II dadeam cu spray si il lasam la putzu gol cate 15 min sau ii puneam chilot de bbc.in 2 zile vineri si sambata a fost ac nou.
Andra zi lu'Ursu ca pana se prinde musiu ca esti "scorpiutza" esti legatacu pirostrii si cu masina la scara...asa ca sa numai doarm alinistit pe perna.Cat despre soacra si copii ei...asa e si soacra mea..intai are grija lu'fisu si apoi a nepotului.![]()
Val regret ca nu ti-am raspuns atunci la telefon.Ma luat valul si am uitat sa sun inapoi.Oricum de 2 zle vreau sa t esun si dac anu deranjez t erog da un bip cand poti vorbi.am nevoie de o informatie.Pupici Mariei si nu uita ca ai ramas datoare cu poze.
Noapte buna.Si nu uitati...numai maine nu-i poimanine..si poimaine ma intalnesc cu copilu ce-l iubesc....Noapte buna Victor,iubirea mea.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
ioanaradu spune:
buna dimineata!!!

si atat ... ca un sooomn ... si o leneeeee ... si ce de treabaaaa am!!!!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
biky spune:
Ioana doar buna dimineatza si atat???? Dar cafiaua mea unde e?
Am inceput ziua vizionand poze... mama-mia ce dragalasi copii....marele blond Carl carliontat (are vreun coleg brunet?
ca io vazusi doar blonzi)....Victor cel cumintel-duracel, sufletelul mamei lui....... dulcica Thea in rochiza .... moldoveanca noastra draga Ilinca bestiala in cizmulitele alea!
Vazui si ceva mai matur
...o Andra care detine secretul tineretii fara batranete! Care-i elixirul? Al treilea copil...ca poate...io stiu...de fapt .... Felicitarile mele! Esti sexoasa rau de tot!
Elyanne... bine ca ai scapat... acu nu mai conteaza daca s-o absorbit sau a explodat! Elena e o dulce, si cred, ca e la varsta la care vrea sa-i bagati in seama mai mult "muschii ei" decat pe a baietilor!
Mah, la comentarii despre soacre nu ma bag....as putea face un roman in enshpe volume si tot nu as ajunge la epilog.....dar va inteleg si va sunt alaturi! Plangeti
pe umarul meu daca vreti!![]()
Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
madybulancea spune:
heeeelooooooo...unde sunteti?ce faceti????????
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
tzuna spune:
Sunt si eu pe aici dar astept musafiri. Vin nasii Mariei din Anglia si poposesc 2 zile la noi asa ca profitam de ocazie si taiem si motul fetei (daca suntem din Moldova taiem motul si la fete, la noi nu avem obiceiul cu turta). Nu facem petrecere, vom fi numai noi , nasii si fetele bineinteles si cred ca ne vom simti f bine.
Pupici tuturor.
madybulancea spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2835888880101726224VQRBXc poftiti la vizionat!!!!
Poze Razvanelu
stefaniya spune:
Buna,mamici si copilasi
Martutza - ok,le-am incurcat,stiam eu ceva ca nu locuiti singuri.Da,e greu in ambele situatii,dar bine ca e o chestie de doua/trei luni.
Mereu m-a disperat sa aud chestia asta cu " daca nu-ti convine ia-l" Zici ca fac doar un favor! Dar pt ele ca bunici,nu e ceva placut sa-si aiba nepotul aproape? E tare greu sa-l ai departe de tine si sa mai ai si indoieli.
Biky - m-ai amuzat cu intrebarea,eu daca m-am obijnuit cu blonzi aici nu am mai bagat de seama si de bruneti
.Dar da,mai sunt asiatici,un turc si mai sunt si danezi bruneti.
Mady - l-am vazut pe Razvanelul,cat de mare s-a facut stiam ca l-am vazut si in realitate,dar nu stiam ca e si sef
M-am mai reuitat la pozele voastre si tare bine iti mai statea cu parul asa , cred ca ar fi o idee buna sa-ti lasi parul sa creasca iar.
Elpower - e bine daca ajuta,eu foloseam o crema cu zinc si ii usca un pic pielea si cand il schimbam spalam mai apasat ca sa curat si imi era mila.Oricum mi s-a intamplat si mie sa planga atunci cand il iau in brate si sa descopar ca e iritat.
Tzuna - petrecere frumoasa chiar si in 6!
Carlut a facut prima lui nebunie,a muscat o fetita de mana.dar educatoarea zambea,semn ca nu au ramas urme.Cica a venit si i-a luat o jucarie si el a reactionat.
Mi-a zis ca toate educatoarele de la clase se uimesc de el de cat de fericit este,numai un zambet si ca are sarm,dar in schimb nu reactioneaza cand i se cere sa faca ceva.
O zi buna!
pupici
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
madybulancea spune:
Stefanya te pup!si eu ma gandeam sa il las sa creasca iar,poate in iarna k acum e prea cald.....oricum ca in poza aceea e destul de greu de intretinut,mai luing e un pic mai usor ca se aseaza mai bine,ca acolo treb mereu sa il intind cu placa ca altfel,e dezastru.....eu sunt tare suparata ca nu reusesc sa slabesc,ma straduiesc sa mananc sanatos,si mai nimic...cate 2-3kg si apoi iar revin,ginecoloaga mea zicea ca s-ar putea sa mi se fi declansat glanda tiroida.....o sa fac si analize si apoi sper sa reusesc sa ajung si la un nutritionist si mai vad eu....dar momentan nu mai am cu cine sa il las pe razvi,k mama se apuca de curatenie la ea si o s-o chem doar cand ma duc la munca(clown)...
noapte buna!
Poze Razvanelu
ioanaradu spune:
buna dimineata! 

deci ... azi e ultima zi de serviciu!!! intru in concediuuuu ... uuu ... uuu!
de marti vom fi la mare, la saturn! se mai anunta cineva?
bicky ai facut ceai minune? 
pup stupul!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!