Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
Elena.2006 spune:
quote:
citat din mesajul lui roxanici
[quote]
daca are cineva o lista cu ce medicamente ar tb sa am la mine in vacanta peste hotare, rog sa imi dea si mie. Daca nu imi dati ma descurc io cumva.
M-am gandit pana acu la antitermice, antidiareice, saruri de hidratare, chestii pt rani, ceva pt tuse, pt voma...altceva ce sa mai iau?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Poate nu ar fi rau sa te consulti cu medicul de familie ca sa iti prescrie un antibiotic cu spectru mai larg, just in case....
Elena M.&Adrian Atit de mare
elyanne spune:
Febra: Termometru, Nurofen, Panadol, Novocalmin supozitoare
Nas / tuse: Spray apa de mare, Eurespal, Ophtamesone, bete curatat nas
Burtica: Supozitoare cu glicerina pt copii, Metroclopramid, Smecta
Bube: Claritine, Mixtura mentolata
Jutituri: Comprese sterile, Leucoplast, Plasturi, Rivanol, Apa oxigenata, Spray apa termala, Crema de julituri
Dinti: dentinox
Ramane sa intreb pediatrul de antibiotic daca sa-l luam... sa fie...
Daca noi plecam in grecia, ma gandesc ca aia nu dau medicamente pe och frumosi, ca la noi... si n-am chef de mers la urgente...
Mda... nu m-am uitat in toate... am luat pe sarite fo 5 capitole si nu am gasit-o...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
karra80 spune:
Eu am intrebat pediatra si mi-a prescris.....OSPAMOX de 125ml antibiotic... azizs ca merge cam pe toate...... noi mergem la turci...si am vaz ca au avut ceva fete de la fuguleti probleme in iunie cu enteroviroze acolo si au ajuns la urgente spr sa nu avem probleme.....
Eu as mai adauga la lista si ceva supozitoare cu glicrinaa Lass Baby sau Lactulose sirop pt constipatie....ca nu se stie niciodata......
In rest cam ce ati scris voi acolo..++++ ma mai gandesc si va dau se stire.....
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Iulie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
....si tot din sfaturile medicului evitati pe cat se poate piscina.....pt ca de acolo s iau de obicei bolile....ca in mare de la apa sarata bacteriile se cam distrug da in piscina fiind si o suprafatza mai mica...e pericol mai mare....
poop
Iulie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
elyanne spune:
Cine lipseste din lista cu datele de nastere sa zica... io am incercat sa o compar cu una mai veche... mai erau lipsa niste mamici... sorry ... dar e posibil sa mai fi aparut altele in listuta, fata de cea pe care am luat-o ca punct de reper... deci fara suparare... strigati taaaare si modificam...
Da, fara piscina... apa de mare daaaa, piscina nu... multi microbi, ciperci etc.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
papanash spune:
Hello mamici, scuze de deranj , cine are timp si disponibilitate sa ni se alature intr-o campanie umanitara, va rog sa cititi aici
o zi buna si numai bucurii va doresc !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
gabi78 spune:
LA Multi Ani ElenaGiulia! Sanatate si multe bucurii!
lista de medicamente pe care le-am avut noi si pe care multumim lui Dumnezeu nu le-am folosit:
-aspirina;
-antinevralgic;
-paracetamol;
-algocalmin
-smecta
-furazolidon
-supozitoare glicerina
-supozitoare cu novocalmin
- nurofen
-calgel
-antibiotic Ceclodyne
-hidrasec
-zyretc
-calciu
-nidoflor
nu am luat dar recomand un ceai laxativ in caz ca stiti ca aveti (cei mari nu cei mici) probleme cu constipatia in caz ca schmbati locul.
Concediu placut!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
karra80 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=JYYq5Zess58
uitati ce dansator.....
August 2008
madybulancea spune:
noi am avut: nurofen,novocalmin,un antibiotic, hidrasec,biotics,pansamente, bepanthene plus pt julituri, eurespal,paracetamol si in fiecare zi pe timpul concediului i-am dat oscillococinum asa preventiv ca sa nu raceasca!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
elyanne spune:
Aspirina? gabi, pp ca o parte din medicamente erau pt. "oameni mari" ... ca aspirina la bb-ei e interzisa... si algocaminul, dar la febra 40 chiar nu mai imi pasa ca-i interzis.... decat convulsii si creieri afectat pe viata, mai bine algocamin in fund... si urmari posibile presupuse...