Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

...apropos...ne-am luat si casa...in arges...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani Sherbi, alexia3 si IoanaRadu! Sa fiti sanatoase si voioase!

Rein felicitari si sarcina usoara!
Timeea ...
Matei s-a pus pe treaba ...atatia dinti deoadata????
Miriam .... printesa Miriam ... o scumpita.
Arthur e super frumos sper sa aveti noroc sa prindeti un job pt el, desi am inteles ca e foarte obositor pt bebelusi. Eu cred ca am ramas f in urma dar voi nu ziceati ca veniti in tara, ElenaGiulia?
Pe Winnie ati bagat-o la apa dupa ce v-a facut curat? Macar atata grija sa aveti ca mai mult ea munceste in casa aia ...Mititica!

Eliane sa stapaniti sanatosi masina! Eu sunt fan Opel. Acum duc tratative cu sotul sa imi schimbe Corsa cu un Vectra.

Alexia3 sa stapaniti sanatosi casa! Sa fie cu noroc si sa imbatraniti fericti in ea cu copii, nepoti si stranepoti!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Domnisorica!
Da ce ma Veve nu este frumoasa?Eeeeeee!
Sherby, Ioana-La Multiiiiii Aniiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani Ioanaradu!

La multi ani Madalina78!

La multi ani Alexia!

Hmm, nici eu nu sunt in lista cu zilele de nastere...da asta sa fie tot baiul...ca apreciez ca sunt fete care rup din timpul lor pentru a ne face subiecte noi si mai tin si listute cu zilele de nastere.Sigur e o varianta mai veche a listei.Asa ca fetelor pentru voi , stiti voi la care ma refer.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
citat din mesajul lui florin-a

Domnisorica!
Da ce ma Veve nu este frumoasa?Eeeeeee!

Asa creste veverita mea

Este, cum sa nu.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele!!
multumesc de urari! si celorlalte sarbatorite le doresc sanatate si la multi ani!
noi am sarbatorit sambata la baicoi, cu matei, cu cumnatii, cu nepoatele. matei s-a balacit in piscinuta cu verisoara lui de 4 ani. a stat la masa cu toata lumea si se uita la fiecare in parte ce baga in gura, apoi compara cu ce are el in mana, si bineinteles o facea pe milogul. aseara a ramas blocat pe starea de chef. era frant, dar mi-a cantat vreo 20 min, pana a adormit. apoi, pe la 1-2 s-a trezit si dansa in patut. l-am convins ca e mai bine pe perna, dar pe la 4, 5, 6 am avut alte reprize de dans si cantat.
dinti ... daaaa!! avem 6!! cei 3 de sus au iesit deodata sapt trecuta. si mai urmeaza ... n-a fost decat putin mai marait, dar in rest, ok.

roxanici ma bucur ca ai gasit in sfarsit chiloti si ca v-ati distrat!!

alexia daca ai fi intrat si ai fi citit cu atentie, ai fi vazut ca apelul a fost facut. daca strigam pe aici si nu ne raspunde nimeni, asta e, inseamna ca fiecare are motivele lui sa scrie sau nu. in plus, chiar eu i-am urat la multi ani alexiei, chiar daca ea nu este albinuta. ca sa nu mai spunem ca te-am strigat de cateva ori pe mess, fara nici un raspuns. sa stapaniti sanatosi casa!

pup stupul!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

helllloooooo.....LA MULTI ANI SHERBI,IOANARADU,ALEXIA,MADALINA SI ELENA GIULIA!!!!

Am aparut de la tara ieri,unde a fost super,razvi a fost super fericit,intr-o alergatura totala dupa pisici....am ras,am mancat si am baut!!!!!numai k nu am facut pozeeee....

alexia felicitari pt casuta!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

vine careva la o cafea??

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

LA MULTI ANI ALEXIA, ANAANAMARIA, MADALINA, IOANARADU, ELENA GIULIA!

Alexia eu am modificat lista ultima data, pt ca ocupa mult prea mult spatiu... si se lungea prima pagina... am zis ca-i greseala mea...ok, o indrept.... daaaaar m-am uitat in listele mai vechi si nu te-am gasit nicaieri... deci n-am sters nimic, chiar nu erai...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:

Alexia eu am modificat lista ultima data, pt ca ocupa mult prea mult spatiu... si se lungea prima pagina... am zis ca-i greseala mea...ok, o indrept.... daaaaar m-am uitat in listele mai vechi si nu te-am gasit nicaieri... deci n-am sters nimic, chiar nu erai...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

mai Eliano, este in unele capitole, tre sa cauti in toate doar nu crezi ca e asa usor, cauti pana gasesti, capitol cu capitol.

daca are cineva o lista cu ce medicamente ar tb sa am la mine in vacanta peste hotare, rog sa imi dea si mie. Daca nu imi dati ma descurc io cumva.
M-am gandit pana acu la antitermice, antidiareice, saruri de hidratare, chestii pt rani, ceva pt tuse, pt voma...altceva ce sa mai iau?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput