Aspirante optimiste > 20 (334)
Raspunsuri - Pagina 9

kitzy spune:
kitzy spune:
 Titi  activeata-ti PM-ul sau da-mi ID-ul de mess sa nu fac public nr de tel.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
  de
 de  Diana  (24.04.2008)
 Diana  (24.04.2008)

ioanara23 spune:
ioanara23 spune:
 neatza si de la mine fetele....asa mai pe la pranz....
am o nebuneala la berou, plec de luni in concediu....si toti acu parca se trezesc sa apara pe capu meu....
anidaz maica, esti o enigma cu cm-ul asta....
ioana 13+
 13+
puiutza mica

Rallu spune:
Rallu spune:
 Hai ca mai am cateva ore pana sa plec la serviciu si mai bantui cu voi pe aici.
Cica de luni plec si eu in concediu...la nasi.
Sper sa si reusesc pt. ca, vorba ioanei, tot apar oameni pe capul meu cu probleme.
Parca cu cat se apropie plecarea...cu atat se ambitioneaza si ei sa vina.
Si stau doar o saptamana, ce mama naibii, pot sa mai astepte nitel ca n-o fi foc.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

kitzy spune:
kitzy spune:
 Asa-i, la fel pateam si eu inainte de concediu....parca pe toti ii apuca harnicia sa vina pe capul meu.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
Povestea nasterii
  de
 de  Diana  (24.04.2008)
 Diana  (24.04.2008)

titi143 spune:
titi143 spune:
quote:
citat din mesajul lui kitzy
Titi activeata-ti PM-ul sau da-mi ID-ul de mess sa nu fac public nr de tel.
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Am activat si PM si pot sa iti dau si ID-ul de mes nagyramo@yahoo.com. merci
si eu vreau bebe!

lalala13 spune:
lalala13 spune:
 pe mine nu ma lamureste nimeni cu testul ala de ovulatie pe baza de saliva

anidaz si eu am trecut exact prin ce treci tu de m-am crezut gravida o luna....

Rallu spune:
Rallu spune:
 Ce vrei sa stii?
Sau ce nedumeriri ai?
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

lalala13 spune:
lalala13 spune:
 Rallu sunt curioasa cum se vede..adik eu nu stiu daca vad ceva sau mi se pare mie!!! cum iti apare cand esti la ovulatie? cum vezi particulele alea..ca pe mine m-au innebunit! nu le vezi negre nu??? le vezi asa...ca niste particule...incolore... cand apropii de ochi testerul??/ ca eu sa mor daca imi dau seama....
.sunt z 18 dinntr-un cilcu neregulat (cred de 34 zile asa....in medie)

Rallu spune:
Rallu spune:
 Hai sa-ti spun ce vad eu azi...dupa pregnyl, cand clar sunt la ovulatie si mi-au sarit testele in aer.
Vad o retea foarte precisa de linii...daca ar fi s-o aseman cu ceva ar fi cu o harta a unui oras vazuta de sus in care vezi numai liniute minuscule fara alte detalii dar cam asa se intrepatrund liniile.
Desenul nu e ca facut cu negru pe alb, ci mai degraba liniile ar fi aceeasi culoare cu fondul (poate putin mai inchise) dar cumva in relief asa ca se vad si umbre si asa par mai inchise.
Greu de explicat.
Eu am mai vazut "frunza de feriga" si fara stimulare si pregnyl dar parca liniile nu erau chiar asa ordonate ci mai degraba ca o "panza de paianjen".
Inainte cu cateva zile de ovulatie incepeam sa vad pe la marginea desenului mici grupuri de liniute...sau mai apareau unde densitatea de puncte era mai mica.
Eu intotdeauna am verificat testul de saliva si cu ala de urina pt. ca asta de saliva mi se pare foarte subiectiv.
Dimineata de exemplu nu prea am saliva...si in majoritatea cazurilor pe cantitatea aia minuscula imi ieseau numai puncte.
Daca insa ma duceam in bucatarie sa miros diferite tampenii ca sa provoc salivatia, la o saliva mai fluida, incepeam sa vad si ferigi.
Deci...clar nu mi s-a parut concludent...asa ca le foloseam pe amandoua si le credeam numai daca coincideau.

lalala13 spune:
lalala13 spune:
 mdea...hai  ca m-ai lamurit 
noo ...acum serios vorbind...asa vad si eu....ceva putin in relief...insa tare mici sunt acolo si trebe sa ma chiorosc
si eu folosesc si pe cele de urina numai ca eu am urina foarte diluata in orice parte a zilei si concentratia nu stiu daca este indeajuns de buna sa determine ovulatia pt testele astea...
oricum dupa simptomatologie ar cam trebui sa fiu pe aici ..mai incerc diseara un test din urina 
oricum ar fi, prestez la noapte