Aspirante optimiste > 20 (334)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

[quote]citat din mesajul lui anidaz

Titi musai schimba doctorul.Nu este admis sa faci stimulare doar cu eco normal ,poti ajunge la hiperstimulare si apoi chist.Vezi daca poti ajunge la doctorita Oanei .Se pare ca e foarte indragita de fetele din Cluj.Eu iti urez succes in lupta pentru bebe,

Merci de sfat, dar nu sti cumva cum dau de doctorita Oanei?

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Titi eu ti-o recomand cu cea mai mare caldura pe dr Oanei care de altfel a fost si dr mea si fetele din Cluj care merg la ea, sunt incantate, asa ca poti incerca.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_oxxy spune:

anidaz- eu zic ca sigur vom ramane si noi toate fff curand. Eu stau azi ca pe ghimpi. Trebuie sa vina "rusii" Eu nu i-as primi dar stii cum sunt vin neinvitati. Momentan pana acum nu mi-a venit. Sper sa nici nu mai apara pe o perioada cam de 9 luni asa. Sormea tot continua sa spere ca am bebe. Ea zice ca asa a patit si ea cand a avut bebe (cu o saptamana inainte sa-i vina i-au curs cateva firicele de sange; asa am patit si eu) Daca nu-mi vine azi cand ar trebui sa-mi fac testul?????? Mi-am facut unu acum 2 zile si era doar o liniutza si am fost tare dezamagita. Cand sa mai fac altul?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui anidaz

Nu am mai facut test ,din cauza ca mi-a venit atunci cu 3 zile mai repede si nu am mai apucat sa fac.Dar nu trebuia sa se vada deja ,macar un punct ceva?
V-am spus ca ma dor in continuare sanii si am bufeuri,dar nu mai am putere sa mai sper pentru luna asta,nu stiu ce sa ma mai fac?
Sa mai fac un test?Il voi face macar sa iasa negativ acum daca nu e bebe.

Anidaz, eu dupa cate am citit, nu ca as fi mare experta, dar daca este prea mica sarcina, nu se vede la eco normal. Poate gresesc?
Ar fi foarte bine sa fie cu ochisori.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui kitzy

Titi eu ti-o recomand cu cea mai mare caldura pe dr Oanei care de altfel a fost si dr mea si fetele din Cluj care merg la ea, sunt incantate, asa ca poti incerca.

Nu cumva ai un numar de telefon sau o adresa, cum pot sa o contactez. Merci mult.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Nu cumva ai un numar de telefon sau o adresa, cum pot sa o contactez. Merci mult.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui kitzy

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Merci mult. Nu ai cumava ceva date de contact al doamnei doctor, sau daca macar sti unde are cabinetul merci.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Scuzeti fetelor dar nu stiu ce are netul si mia trimis mesajul de mai multe ori. Scuze

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Anidaz , imi pare rau ca nu este, dar poate o sa fie data viitoare.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput