Aspirante optimiste > 20 (334)
Raspunsuri - Pagina 6
anidaz spune:
Buna dimineata,multzam de cafeluta,
Eu nu prea mai am ce scrie deocamdata si nici timp sa intru nu am avut ,asa ca va rog sa-mi motivati absenta.Daca e nevoie cer si adeverinta de la medic.
Acum sunt debusolata rau dupa ce mi s-a oprit dupa doua zile cm-ul,ieri in z6 o pata pe chilot,azi in z7 la fel.De ce naiba m-am dereglat in halul asta?
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Titi musai schimba doctorul.Nu este admis sa faci stimulare doar cu eco normal ,poti ajunge la hiperstimulare si apoi chist.Vezi daca poti ajunge la doctorita Oanei .Se pare ca e foarte indragita de fetele din Cluj.Eu iti urez succes in lupta pentru bebe,
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
ancadragoman spune:
Anidaz tu esti suspecta rau .Sangerarea ce culoare are?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
anidaz spune:
Ioana,felicitari pentru putuzuleanca,sa creasca mare si sa fie sanatoasa,sarcina usoara in continuare,
Anca ai un talent innascut de povestitoare,
,ador jurnalul Mariei,e foarte fain.
Roxy_oxxy,capul sus ,putere multa si pana la urma vom reusi sii noi sa ne vedem visul cu ochii,trebuie sa reusim,hai fii tare te rog.
Rallu esti o fire nemaipomenita,imi place ca faci haz de necaz,uite vezi s-a si speriat degetul tau ,asa ca acum concentreaza-te pe bebe ,unul ,doi cati or fi ,doar sa fie sanatosi.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Culoarea este a celei de cacao cu lapte,
.Dar nu curge,pur si simplu apare pe chilot si atat ,nu se mai mareste sa zici ca vine din nou.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
Rallu spune:
Neata,
Am iesit si eu la raport:
- degetel spre vindecare
- luptele incepute
Speram sa iasa bine pe toate fronturile.
Cam am dureri de burtica. Au inceput marti la cateva ore dupa Pregnyl si vad ca continua. Nu-s rele...dar le simt.
Culmea, ma doare mai mult pe stanga unde am mai putini foliculi.
A aparut si scurgerea aia ca albusul...in repetate randuri...
Ce sa zic...am emotii..
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
ancadragoman spune:
Fato tu nu ai menstruatie.
Test ai mai facut?
Eu am avut toata sarcina o scurgere cafenie dasta iti zic.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
anidaz spune:
Dar am fost marti la medic si uterul era curat ,nu era nici o urma de sangerare,fiindca altadata cand am fost la ciclu ,se vedea asa o dara alba ,acum nu.Si nici bebe nu se vede ca m-am gandit si la asta.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Nu am mai facut test ,din cauza ca mi-a venit atunci cu 3 zile mai repede si nu am mai apucat sa fac.Dar nu trebuia sa se vada deja ,macar un punct ceva?
V-am spus ca ma dor in continuare sanii si am bufeuri,dar nu mai am putere sa mai sper pentru luna asta,nu stiu ce sa ma mai fac?
Sa mai fac un test?Il voi face macar sa iasa negativ acum daca nu e bebe.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele