Aspirante optimiste > 20 (334)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

si eu va urez o noaqpte linistita si vise placute

11+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Rallu, mea culpa,da la endometru ma refeream,pe ciclu natural nu ai cum sa ai o asfel de productie.De fel ovulez o luna pe o parte, o luna pe cealata cu un maxim de circunferinta de 18,5,sau cel mult asa era acum vreo mie de ani
Bafta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

[/quote]

ciudat... si zici e doctor bun?

ti-a facut eco transvaginala? in ce zi?

Roxana
Hai cu
[/quote]
Nu mia facut eco transvaginala deloc. Si am primit recomandari de la multe cunostinte. Mi-a facut doar eco normal in ziua a 13 .

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

[/quote]
nu prea are cum sa isi dea seama,cred ca ar trebui sa mai ceri o parere

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
[/quote]

Mai am pe doctorul din Cluj, dar el mia spus ca numai dupa un an de incercari imi face investigatii, ca pana atunci daca nu raman nu inseamna ca am eu ceva. Dar oricum m-am gandit ca daca nu raman pana in august sa ma duc la cel din Cluj si sa insist sa imi faca investigatii mai amanuntite. Tu ce spui?

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Merci Rallu cred ca asa o sa si fac. Asa ma gandeam si eu sa fac, ca deja m-am saturat sa tot iau medicamente deageaba.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Servus fetele!

Titi, la ce medic mergi in Cluj? Sincer esti a doua persoana din Cluj careia i se da stimulare ovariana pe ochi frumosi.
Asa a patit si Andra si bine a facut ca a intrat aici si a plecat de la medicul la care era si acu e pe drumul cel bun.
Trebuie sa schimbi medicul pentru ca stimularea ovariana la cineva careia nu i s-au facut analize amanuntie poate avea efecte foarte urate. Iti spun eu, care cu toata monitorizarea si cu analizele la zi, de la stimulare am facut un chist de 7cm/6.5cm. Nu e un tratament cu care te joci.
Zi-mi la ce dr mergi si iti pot recomanda eu pe cineva care poate sa faca ceva pt tine. Macar sa gaseasca buba.

P.S. Fetele eu aman HSG o luna pt ca in Cluj se face la o singura clinica iar medicul care o face e in concediu pana pe 18 aug. Asta e..mai o luna ce mai conteaza dupa 9 in spate...?!

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Nu doctorul din Cluj mi-a dat tratamentul de stimulare ovariana, ci cel din Turda. Cel din Cluj nu a vrut sa faca nici o investigatie, cand am fost la el si i-am spus ca de 4 luni incercam, el mia raspuns sa incercam un an, si doar apoi sa ma duc la el si sa faca investigatii mai amanuntite. Pe doctorul din Cluj il cheama Doru Diculescu, am auzit de la multe persoane ca este foarte bun. Poate ca este asa dar pe mine m-a dezamagit. Si un alt doctor bun din Cluj nu stiu, mai ales care sa lucreze si la Stanca(deoarece acolo vreau sa nasc, si am nevoie de un doctor care lucreaza si acolo)

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Rallu nu fi stresata, daca este sa faci gemenii gandestete ca ai de doua ori mai multe dragoste, ca in loc de o mogaldeata mica de iubit o sa ai doua. Dar oricum dupa cum stiu eu sansele sa faci multipli nu sunt foarte mari. Spor la lucru, si sa se lase cu .

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Neata!

Poftiti la ! Luati-o cat e fierbinte!
Optional avem lapte, suc natural... si ciocolata calda...

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!
Roxi mersi de cafelutza!
Tu ce mai faci ca nu ne-am auzit cam de mult timp........

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ruxandrab

Neata!

Poftiti la ! Luati-o cat e fierbinte!
Optional avem lapte, suc natural... si ciocolata calda...

Roxana
Hai cu

Multumesc, cred ca eu o sa beau o ciocolata calda mare si dulce, ca sa ma pot relaxa mai bine.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput