Mamici ce asteapta al doilea copil (14)
Raspunsuri - Pagina 19
julax spune:
Am citit atat de mult din urma,incat am uitat exact cui trebuia sa raspund.
In primul rand,
Mada,LA MULTI ANI Ariannei
Am observat si eu in fotografii eczema Mayei si mi-am amintit ca si Alex a vut cat a fost mic.Poate la noi a fost mai grav,de fapt el a avut o dermatita atopica,care nu prea trecea decat cu cortizon(care nu e prea recomandat),dar pe la 6 luni,i-a dat un antihistaminic,Ketof ai afost mai bine.Auzisem variante ca ar fi din cauza faptului ca am laptele prea gras,desi medicii sustin ca fiind alaptat n-ar trebui sa faca.In fine,a trecut,sper sa treaca repede printzesei
Crengu,m-a amuzat gestul lui Cristian,desi in locul tau n-as fi vrut sa fiu,dar asa ca prima reactie...
Ma bucur ca alaptezi si ca te descurci onorabil cu 2 copii A,nici eu n-am pastrat buricul,der fapt nici n-am observat cand a cazut,mi-a zis sotul in timp ce-l schimbam si l-am gasit in pampersul ce tocmai vroiam sa-l arunc.L-am pus intr-un copac,asa ca sa nu-l arunc chiar la cos si atat
Ana,mi-a placut mult petrecerea lui Stefan(si tortl,tot),la noi duminica va fi doar un copil,in rest bunicii si viitori nasi ai fetitei(care ne sunt buni prieteni)
Claudia,caca verde nu e lipsa de fier la bebe?Sau e prea mica sa se poate vorbi de asta.Poate e totusi de la ce ai papat.sper sa fie bine 
Revin sa nu pierd mesajul ca ma oftic
Iulia
34+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Cami,simpatica si Sofia,cred ca vrea sa va atraga atentia 
Dany,si vara isi fac de cap virusii?Of...Sanatate multa cat mai curand 
Sanziana,ai trecutla AMR.Frumos.Nastem in apropiere
ca vad ca te pregatesti de iarna cu castraveciori si zacusca
Azi am spalat doua masini cu hainute pentru bebelina.Am calcat trei sferturi din ele,restul maine.Nu-mi vine sa cred ce mic era Alex...Salteaua am spalat-o ,mai avem patutul si carutul,apoi asteptam pe bebelina,dupa 37 sapatamani (ca sa fie la termen,ca nu stiu de ce presimt ca va fi inainte de 40 saptamani)
o seara placuta!
Iulia
34+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Nu a mai scris de mult timp,dar fiind trecuta in listuta,m-am gandit sa va anunt ca azi, Freshanana a nascut prin cezariana un baietel,Vlad ,3600grame, 51cm, APGAR 9 , la 38s.Sanatate multa amandurora
Iulia
34+@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
ana_a spune:
Salut cu buna seara la toata lumea!
Mada, "la multi ani" pentru Ari!!! Multa sanatate si numai bucurii sa va aduca!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
OanaRusu spune:
In primul rand, La multi ani Ari, sa cresti mare si sanatoasa, sa fii draga tuturor 
Din capitolul fratiori la 2 ani diferenta: de obicei, Paul cand trece pe langa Ana se straduie sa-i "testeze" okii (ceea ce ma scoate din minti, mi-e asa de teama pt Ana) asa ca suntem super incordati - insa de cand cu tactica "uite Paul, Ana iti face "draga-draga" (si il mangai cu manutza Anei)" si "uite, Paul, Ana rade pentru tine" si altele, a inceput sa fie mai grijuliu, asa ca azi mi-a adus paturica sa o invelesc pe Ana, macar ca aici e cald de ne coacem incet....
la mamici, burtici si la pruncutzi 
PS ieri ne-a facut primul vaccin - 2 intzepaturi, asa rau a plans Ana.... Paul a fost mai "insensibil", insa la Ana s-a nimerit ora de somn si am trezit-o pt vaccin, de acolo cred ca a venit jalea cea mare...
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Dulceata mea are chef sa stea in brate asa ca scriu cu o singura mana; in consecinta nu va scriu mult ca merge greu.
Dany, sanatate multa!!!!
Iulia, n-am nici cea mai vaga idee daca are legatura cu fierul sau ceva; azi vine moasa si intreb
Sanziana, nu-ti construi asa mari temeri, o sa fie bine si cu doi; n-or sa planga in acelasi timp, poate la inceput o sa fie mai grlut pana va gasiti un ritm. Trebuie sa gandesti pozitiv. Daca ai expectante negative lucrurile chiar vor tinde sa se negativeze si in realitate.
Amalia, asa sa faceti sa stati cuminti in burtica pana la termen.
Oana, sa va fie de bine vaccinurile! Buna tehnica de apropiere a copiilor.
Gata, inchei, ma doare mana. Revin mai tarziu, dupa ce trece moasa sa va spun cum creste micuta mea si sa va povestesc si eu cateva intamolari din categoria "cu doi copii".
Pupici si pe curand!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
Salutare!!!!!!!!
Eu am felicitat-o deja pe Ari cu o zi inainte.
Cu caca, mie mi-a zis pediatrul la primul copil ca poate face de orice culoare, de orice consistenta, gros, spumos, pastos , cum o fi , numai sa nu aiba mucus si sa miroase urat.Poate fi si verde ca spanacul, chiar asa a zis. Si de la cateva ori pe zi, pana la o data la 3 zile. Si ca nu se considera constipat, decat daca face caca tare ca creionul sau bilute la mai mult de 3 zile.
Felicitari Freshanana!!!!!! Sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos!
Julax
, si eu presimteam ca va fi inainte si nu a fost, a fost chiar bine , iar cu greutatea lui bebe, a fost chiar o mare surpriza, mai ales ca ma plangeam ca nu am burta mare si nu am luat decat 10.5 kg. Eu chiar iimi faceam griji, dar uite ca nu a contat marimea burtii si nu a venit nici inainte. Pupic .
Si ii urez si lui Alex 

mai repede, ca duminica sigur plec la un gratar, iar maine as face un tur sa ne mai vedem frumusetile judetului, ca imi e dor de o plimbare.
O sa adimiram si ceva Manastiri, dar din drum, ca nu avem voie sa intram.
Cristian ieri a fost super cumintel. Se pare ca se agita mai tare cand e si tati acasa. Ieri am fost numai noi, am iesit afara si a fost tare bine, am umblat mult, strumfitza a dormit in carut iar eu l-am dat pe baiat in leagan , ca nu stie sa-si faca vant, apoi s-a jucat in parc cu alti copii. A fost super bine.
Eu as merge si la mare dar nu vrea barbatul asta al meu, ca i se pare totul greu, oboseste chiar si cand mananca. Azi s-a sculat la 10, a papat mic dejun pregatit de mine, a stat pe
si la urma s-a declarat tare obosit. El ar muri daca ar face cat fac eu, e super lenes. Am vazut ca vorbeati de alintat barbatii, dar eu pe al meu l-as alinta cu o bata pe schinare cateodata.
In rest e baiat bun.
Maimutica mea a luat 600 gr in 2 sapt de cand am venit acasa si sunt tare fericita. E si mai lunguta , o s-o masor intr-o zi.
Sanziana, poate venim la tine sa mancam niste castraveti murati si niste zacusca.
Apropos, voi ati papat castraveti murati cand ati alaptat?
Ada, ce mai faci? De ce nu mai scrii?
Si cu vaccinurile, voi faceti de la stat sau cumparati? Ca eu la primul le-am facut de la stat, dar acum mi-a zis ca daca vreau pot sa-mi cumpar un vaccin mai bun, costa 2 mil si are 6 vaccinuri incluse. Ce sa fac?
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Claudia, Oana, Iulia, Ana multumim de urari.

Avem si noi aici niste poze mai fresh, sa vedeti ce ii trece lui Ari prin cap sa ii faca la sora ei.
Am pus si poze cu rochitica pt botez a Amirei cu asta o ducem la biserica e sg care am gasit-o mai dragutza aia de scos o aduc nasii care vin vineri dim la noi pe 29. Am pus poze si cu o geanta ce am primit-o gratis de la un lant de farmacii de aici unde sunt membru la baby club si impreuna cu pampers daca cumperi de la ei un bax de pampersi iti da cadou geanta asta care e in valoare de 30 de lire.
E f faina si numai bun sa car toate acaraterile dupa noi cand mergem cu fetele.
In rest nebuneala mare cu botezul, tot fac liste organizez ma chinui sa imi programez cat mai eficient facutul mancarii am zis ca la antreuir o sa fac salata de vinete, salata boeuf si platouri cu mezeluri, branzeturi masline si legume fresh. Iar la gratar fac mici, pulpe de pui, frigarui si langa cartofi din aia mici noi cu ceapa verde si condimente si trei tipuri de salata: din aia normalacu rosii castraveti etc, una cu morcov telina ardel gras si ceapa rosie si una cu varza si morcov.
Si la desert tortul si grisine si fursecuri de rontzait si cafea pt cine doreste. Eu zic ca e ok nu?
Freshana felicitari 

pt bebe sa creasca mare, frumos si sanatos!
Iulia vad ca deja e mai bine ii merge bine cu crema asta E45 speram sa treaca, oricum pana nu am mers la medic nu am dat-o cu nimic ca a zis moasa ca mai bine sa intreb decat sa ii fac mai rau asa ca asa am facut.
Ieri a ajuns Flo tare tarziu acasa ca acum lucreaza in alta parte in Londra si face mai mult dar a venit acasa cu o cutie mare pt Ari asa happy a fost i-am luat o bucatarie ca ne omora cu gatitul asa ca acuma are unde gati e f incantata de ea. www.littletikes.co.uk/product.php?filterorder=C&search=&agemin=0&agemax=0&gender=&range=0&cat=10&itemid=194&returnurl=%2Fsearch.php%3Fcat%3D10%26filterorder%3DC" target="_blank">http://www.littletikes.co.uk/product.php?filterorder=C&search=&agemin=0&agemax=0&gender=&range=0&cat=10&itemid=194&returnurl=%2Fsearch.php%3Fcat%3D10%26filterorder%3DCAsta i-am cumparat-o. Am gasit-o si la reducere e f faina vorbeste recunoaset legumele fructele invata culorile etc numai ca na Ari e inca micutza dar repeta si ea cuvintele dupa ce zice tanti aia.
Tre sa fug ca avem program de baitza la gagicile mici si apoi sa stam si noi la masa, revin maine. Pupici multi la toata lumea.
Mami de printese
Ari si
Ami
sanziana27 spune:
Raportez si eu o zi tare incarcata:
-schimbat permis auto
-analize titrare anticorpi
-am dat comanda pt dulapul din camera copiilor
-mici cumparaturi
Maine o iau de la capat plecam in Ungaria pt a definitiva lista cu pempersi, servetele, creme, baxuri, baxuri....ca nu voi iesi prea curand din tara!
Va pup pe toate si duminica sa gasesc numai vesti bune!

32+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!