Mamici ce asteapta al doilea copil (14)
Raspunsuri - Pagina 10
sanziana27 spune:
Crengu ce m-a impresionat poza, cand au scos-o din burtica! Cine a facut-o?
Iulia felicitari pt bebelina!
fetelor voi aveti bebei ff mari, v-am zis ca la ultima eco al meu avea dezvoltare de 31s incheiate, eu fiind doar in 29+ si in jur de 1,3 kg. 

mi se pare ff mic! Dr zicea ca nu conteaza kg, ci dezvoltarea. Stiu, dar vreau si eu un bebe maaaaaaaaaare!
Claudia ma bucur tare mult ca-i armonie la voi incasa si toate merg bine!
31+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 9 saptamani !!!!
Ada_S spune:
Buna fetele
Crengu, bine ai venit acasa, tare dulcica e printesa ta
. Ma bucur ca si tu te simti bine.
Mada, ce harnicuta esti, acum nu numai ca esti mamica de 2 copilasi mici, esti si studenta, eu te invidiez, nu stiu de unde ai atata energie.
Dany, trimitem pupici la dintisorul Mariei, poate se hotareste sa iasa mai repede sa nu o necajeasca asa mult sa se poata odihni si mamica.
Iulia, felicitari pt bebelina grasunica si sanatoasa, nu mai e mult si o sa o ti in brate.
romanitza, bine ca ai scris de actele infoliate, ieri ne gandeam si noi ca ar fi mai bine sa le infoliem, dar acum renuntam... nu se stie niciodata ce probleme pot aparea.
Claudia, tare ma bucur ca e bine Lucia si voi toti. Ce bine ca nu ai avut inca conflicte cu soacra, eu iti doresc sa nici nu ai.
Sanziana, nu te necaji cu greutatea copilului, are dreptate medicul important este sa fie sanatos.... eu l-am scos pe Alexander cu 2500 de grame din spital si acum are deja 3100...se ingrasa vazand cu ochii, deja ii raman mici primul set de haine pe care la Alvin nici nu le-am folosit ca nu a incaput in ele.
alexandra, bine ai venit la noi...iti doresc sarcina usoara si un bebic sanatos si mancacios.
zsuzsu, ce bine ca ai venit si tu in grupul nostru, o sa te simti foarte bine aici, toate fetele sunt niste dulcici. Despre clinica o sa iti pove eu in particular sa nu le plictisesc pe fete. Apropo, primele mesaje iti sunt moderate si nu apar in timp real, scrie si tu 10-12 mesaje repede ca sa scapi de moderare.
Noi inca nici acum nu am descarcat aparatul sa va pun poze, defapt inca nici nu am cont unde sa le pun, sper sa reusesc saptamana viitoare....in rest suntem bine cu totii... Alexander incepe deja cu colicile dar inca nu e chiar asa de grav... inca noaptea nu a avut asa ca nu ma trezesc decat odata pe noapte sa il alaptez, e tare cuminte. Nu am scris ca nu prea am stat pe acasa iar daca eram acasa aveam musafiri. Profitam cat putem de timpul frumos si de faptul ca e si taticul cu noi acasa.
Inca nici acum nu s-a rezolvat problema cu forumul, trimit mesajul pana nu il pierd.
Va
pe toate.
Porumbita spune:
buna si scuze ca dau buzna pe odiseea voastra;
am deschis topicul asta la parintii intreaba parintii raspund:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125154
dc aveti timp si chef poate intrati sa raspundeti 
crengu75 spune:
Salut fetelor!!!!!!!!!!!!!!!! Ce mai faceti?
Sanziana, pozele le-a facut sora mea care a asistat la nastere, ea a lucrat pana nu demult la maternitate. Am poze cu toata operatia dar sunt cam insangerate si am ales doar ceva sa nu va socheze.
Multumesc de urarile de bine si de aprecierile voastre. 
Fetita e cuminte, cum v-am zis, dar toata ziua ma iau cu cate ceva si nu prea mai am asa mult timp de net. Azi mi-am scos si ultimile fire , ma simt bine, am deja 63 de kg si totul este ok. Port intr-una burtiera ca sa scap de burtica. Daca o port nici nu se vede ca am fost gravi dar cand o dau jos sa cam lasa burta. Oricum ma ajuta si cu operatia sa o tina mai bine.
Ce sa va mai zic? Nu-mi vine nimic in minte acum, am citit din urma dar cam pe fuga si nu mai retin ce probleme ati mai dezbatut.
Vad ca forumul merge destul de prost in continuare.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
Sanziana, nu te stresa , ai sa ai tu bebe mare, stai calma si nu te gandi la prostii.Si nu conteaza greutatea , ca daca e la termen si bine dezvoltat este super ok.
Dany, vroiam sa te intreb, daca mi-a citi preotul molifta cand am ajuns acasa , pot iesi afara, nu? Ca eu asa am inteles, ca pot.
Ieri am iesit deja si am vazut beneficiile alaptarii, am luat cu mine doar 3 pampi, servetele si cremuta de fundulet. Eram tare mandra si happy, ce usor a fost sa plec de acasa doar cu atat.
Pup toate fetele.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
Amalia spune:
Salutare mamicutelor!
Ne-am intors si noi astazi de la mare. Am fost plecati de miercuri. Sunt o fericita ca am putut merge, avand in vedere ca am intrat in 7 luni. Doctora mi-a spus sa ma duc linistita, sa fac plaja cu moderatie si sa fac baie fara grija. Am avut noroc de o apa super, de 23-24 de grade, asa ca n-am avut senzatia de rece cand am intrat, iar senzatia aia pe care o ai ca nu-ti mai simti burta e de nedescris, e prima oara cand o traiesc
Crengu ma bucur ca au mers lururile atat de bine cu nasterea. E super ca deja ai reusit sa iesi afara si intr-adevar, este super sa poti alapta!
Va pup dulce!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
28+
Luca Gabriel
julax spune:
Sanziana
,lasa ca are timp sa creasac si bebe al tau,oricum de acum incolo ia mai mult in greutate
Ada,
,abia astept sa o tin in brate,dar la termen.Ieri am facut si noi curatenie generala la etaj si eu am sters geamurile ,fiind la inaltimea mea nu mi a parut ca fac efort deosebit,ca azi o mamica sa-mi spuna ca si stersul geamurilor poate declansa contractiile.Parca mi s epare exagerat.Pe de alta parte bebelina fiind cu capul foarte jos,parca ma mai trec ganduri negre,dar incerc sa gandesc pozitiv.Vreau sa nasc la termen,sa trec macar de 37 saptamani.Eu zic ca nu fac efort deosebit,dar trebuie sa ma aplec dupa una alta si nici nu sunt genul care sa nu fac chiar nimic.Oricum cand ai bebe nici nu poti,chiar daca ai vrea.Mada,tu parca ai facut destula treba in timpul sarcinii si ai depasit termenul,cred ca depinde de persoana. Hai ca v-am zapacit
Crengu,chiar ca e super sa ai hrana la purtator.Ma bucur ca ai din belsug
Amalia,ai avut curaj sa intri in apa.Eu am fost la sf lui iunie,apa era mai rece,dar chiar si in plin sezon,cand e cald ,intotdeauna mi s-a parut apa rece.Oricum,cred ca e o senzatie super.Mi-ar fi placut si mie sa ma balacesc mai mult,dar...Ma bucur ca a fost bine
Iulia
32+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
ana_a spune:
Salut!
crengu, am vazut pozele voastre! Ce fain ca ati facut poze si in momentul nasterii!!! Super! Si printesa este superba!
Eu raportez un bebel nesatul si suparici de 2 zile.Adica azi si ieri tare greu ia fost, parca toata ziua ar fi stat la san si nar fi stat
A plans cu sanul in gurita, vrea numai in brate si nu oricum, ci purtat de colo colo sa observe. Si uite asa tati il duce la acvariu cu pesti, il duce la geam, il pune pe jos cu cosuletulde masina unde se joaca el cu Stefan si tace cumintel, cum se observa cateva secunde singurel cum caraie si maraie si nu-i place!
Si uite asa mi-am adus eu aminte ce bine ia fost la Stefan, cum a stat el nestingherit la mamica lui in brate pana a putut sa se de-a jos singurel
In schimb, Matei trebuie sa o imparta pe mami cu Stefan asa ca nu-i ramane numai lui timpul....dar nu-i nimic ca daca mai rezista eroic pana pe 18 august, Stefan incepe gradinita si ramane mai mult Matei in brate. Trebuie sa ma impart la amandoi asa ca timpul meu zboara de la un copil la celalalt si nici nu-mi dau seama cand se face ora 17 si vine tati acasa, si mai apoi brusc se face seara si incepem baita, primul este Matei, al doilea este Stefan, si uite asa zilele trec una dupa alta....
Am intrat in oala cu melancolie
dar acu 5 minute l-am dus pe Matei si l-am asezat in patut, l-am verificat pe Stefan si i-am dat un pupic pe frunte, am revenit la calculator cu gandul la ei, ce copilasi frumosi si dulci am eu
si uite asa ma luat melancolia....si o stare de bine, ca nici oboseala nu o mai simt, ma bucur ca sunt ei bine si alceva chiar nu mai conteaza!!!
Ah, Stefan ieri mi-a facut febra, azi a continuat, i-am dat nurofen la 8 ore, trebuie sa-i mai dau la 2 la noapte, deocamdata nu era fierbinte. banuiesc o indigestie pt ca a facut un scaun mai moale, adica 2 scaune azi si unul ieri si sa plans ca-l doare burtica. Azi a mancat doar supica la amiaza si atat
dar a baut si ceva lichide si sper pana maine sa-si revina. Maine oricum mergem la medic daca nu-i scade febra.
cam asta ar fi despre noi....intru mai rar dar si cand intru ma cam iau cu vorba.
Astept sa imi fac si eu mai mult timp sa fiu mai activa dar greu...
Azi eram ba cu unul ba cu celalalt, dar asa, daca eu eram cu Matei, tati era cu Stefan, si invers
. Daca tati era in brate cu Matei, eu ma jucam cu Stefan si tot asa....
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
rromanitza spune:
Neata fetelor....da lung somn am mai dormit!!!!! 

M-am trezit relativ bine dispusa azi de dimineata deoarece a plouat doua zile si ne-am mai racorit si noi....nu imi vine sa cred k am dormit cu geamul deschis si a fost racoare!!!!!!!
Crengu, m-a impresionat foarte mult poza cu bebelusa ta proaspat iesita....cel mai tare s-a speriat sotul meu cand i-am aratat-o....dar este obisnuit cu asa ceva deoarece la nasterea lui Dvd el a filmat....si am nascut normal....
este putin mai tremurat filmul dar am decis sa nu ma mai uit la el pt o perioada daca vreau sa nasc la fel!!!!
Si sunt asa de suparata pe toate mamicile din familie care au venit cu sfaturi...dar nici una nu mi-a spus "poarta burtiera" si uite asa m-am chinuit cu burtica de la Dvd de nu stiam ce sa ma mai fac.....Acum o sa imi pun fara ajutorul lor!!!! Dar chiar am vazut ca functioneaza...tu o porti si noaptea?????
Claudia, ma bucur sa aud k sunteti bine si cresteti frumos!!!! Ce mi-ar placea si mie sa vina cineva pe la mine sa ma ajute cu toate cele...Dar cine sa se incumete pana aici, la capatul lumii...ma rog...pe aproape.... Deci mai asteptam sa vedem cine o sa isi ia inima in dinti....
Mada, alta printesa mancacioasa Ami a ta!!! Si lasa ca trece el si botezul si dupa aia parca o sa iti para rau ca a fost prea scurt.... Spor la treaba si pupici la gogosici!!!!
Julax si eu as fi vrut celule stem dar nu stiu cand si cum daca sunt in china..... Felicitari pt bb bine asezat si hai ca nu mai ai nici tu mult.....
Sanziana, si eu sunt la fel de speriata de cand mi-a spus dr ca bb e prea mic.....Dar dupa cum am mai spus nu stiu cum fac ei calculele ca intr-o luna la ei aveam geja cu 5 sapt mai mult decat in luna precedenta la aceeasi data.....
Si bb cam mic....dar am citit in reviste si p unde am mai apucat, k greutatea lui este de 20 de saptamani.... Deci astept urmatoatrea eco poate ma mai linistesc...sper...
Amalia, bravo voua!!!! Sa ne trimiti ceva poze sa ne facem putin sange rau...
Imi aduc aminte ca eram gravi cu Dvd in 7 luni si am plecat cu sotul in grecia cu masina...a fost greu dar si frumos si ma gandeam ca sa vezi ce o sa ii mai stric concediul cu toanele mele dar nu a fost asa ci invers...Cand am ajuns acolo a facut Cris al meu o febra cu frisoane de toata frumusetea de nu am reusit sa vedem marea decat de doua ori iar in rest la pat!!!!!!![]()

Ana, nu-i asa ca atunci cand iti vezi copiii alaturi nu mai simti oboseala? Sper sa fie la toata lumea la fel cel putin la mine cu Dvd functioneaza...dar cand voi avea doi????????? Va dati seama ce harnicuta o sa fiu!!!!

Gata de p la noi....Sunt super suparata cu olimpiada asta pt ca pana acum nu am reusit sa vedem nici un roman decat asa pe apucate deoarece transmisiunile pe care le dau chinezii sunt dirrect concentrate pe ei....M-am bucurat la gimnastica afland ca suntem cu ei in grupa si crezand ca o sa ne arate si pe noi....Ei da????? Nu am vezut decat chinezi !!!!! Groaznic!!!! Si au 'j de mii de canale si dau numai aberatii....reluari de 3-4 oripe zi cu aceleasi sporturi sau chiar numai probele la care participa ei!!! dezgustator...niste nemernici.... Sunt foarte dezamagita... Hai Romania!!!! Si la gimnastica fete, au primit chinezoaicele niste note trase de par de nu am pomenit asa ceva!!!!! Nici nu imi mai vine sa va spun chinezisme deoarece asta este unul dintre ele!!!!!!

Va pup, gata ca nu stiu cat de mult va pasioneaza si eu bat campii pe aici!!!! 
Dana,
21+, mami de David 9.11.2004
zsuzsu spune:
buna feteor,
abia acum am un pic de timp sa scriu![]()
in wk end am avut mai multe zile de nastere cu prezenta obligatorie si azi chiar de dimineata m-au napadit cu probleme dar asta e
as fi vrut sa ma odihnesc un pic cu toata raceala asta
azi s-ar putea sa ajung si eu pe la medic, la eco sa aud bataile inimii puiului meu, prima oara cand am fost sarcina era prea mica, asa ca am emotii, sper sa fie totul bine
mada eu sunt nascuta pe 31.05.1980,
daniel baiatul meu pe 05.03.2006 si um 21.06.2008, dpn 31.03.2009, dupa calculele mele
dar sper sa-mi zica azi medicul mai multe sau mai exact deoarece nu sunt prea sigura de dpn avand in vedere ca in luna iunie am avut de 2 ori ciclu si destul de aiurea
asa ca nu sunt sigura cam pe cand ar trebui sa nasc