Dormitul in masina :)

Dormitul in masina :) | Autor: Rozi

Link direct la acest mesaj

Acum am si eu o intrebare:

este prevazuta, in legislatia vreunei tari europene, interdictia de a dormi (peste noapte) intr-o masina (normala, doar cu scaunele pliate) parcata?

Ati auzit de asa ceva vreodata?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Rozi

Acum am si eu o intrebare:

este prevazuta, in legislatia vreunei tari europene, interdictia de a dormi (peste noapte) intr-o masina (normala, doar cu scaunele pliate) parcata?

Ati auzit de asa ceva vreodata?

In timpul serviciului ? In timpul serviciului ar fi o abatere disciplinara..In afara serviciului..stiu ca se sanctioneaza dormitul in parcuri, pe banci (prin hot ale consiliilor locale), dar in masina parcata..nu am vazut.
Am vazut niste recomandari insa prin documente pe linie de preventie, in special in documente intocmite de autoritati din alte tari. Nu e indicat sa dormi in masina parcata, exista studii conform carora infractori care au vrut initial sa comita un furt, au comis infractiuni mult mai grave dand peste persoane care dormeau in masina.
Da de ce intrebi? Intreb si eu..din curiozitate..

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Nuuuu, nu in timpul serviciului, decat daca e sarcina de serviciu .
Ma gandeam ca daca plec in concediu prin Europa, sa zicem, dar poate fi si in RO, si nu gasesc cazare sa-mi convina, daca as putea dormi o noapte in masina, decat sa alerg pana la miezul noptii ca sa gasesc cazare.
Bine, daca nu dispui de prea multi bani si daca ai o masina care poate fi aranjata usor ca sa ai un pat in portbagaj , ar putea fi o solutie pentru libertatea de miscare.
Ma intereseaza doar daca nu ma expune vreunei amenzi sa sa nu stiu de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

M-am mai documentat: nu esti sanctionata, atat timp cat masina e parcata regulamentar. Oricum, ai putea sa spui ca te-ai oprit sa te odihnesti ca esti prea obosita sa conduci.
Concediu placut!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

noi am facut turul europei dormind in masina, si inca de 2 ori!

pt parcarea masinii foloseam benzinariile cu parcari mai mari (varinata FREE) sau campingurile - unde beneficiezi de toalete, spalator, curent electric.

e o varianta ieftina si la indemana, DAR te omoara de spate (presupun ca depinde si de masina...). oricum, eu as merge totusi pe varianta CAMPING, in functie de tara unde mergi iti poti gasi adresele de campinguri din timp (noi am avut pe ales pt italia, de ex), la unele din ele poti face si rezervari (caz in care dormi la caravana = rulote)

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am raspuns si eu la subiect, si mi-a fost sters mesajul, oare de ce
oricum, nu are cine ce sa iti faca, decat sa te trezeasca vreun jandarm sau polizai sa te intrebe ce cauti acolo,si eventual sa iti ceara actele, dar nimic mai mult.
calatorie frumoasa sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Nu pot sustine ca m-am oprit doar sa ma odihnesc putin, pt ca vom fi in portbagaj , probabil pe o plapuma (pt spinare), cu perne, cu bagajele gramada pe scaunele din fata .

Dar am inteles de la voi ca nu este expres interzis prin lege, deci se poate! Va multumesc mult si pentru raspunsuri si pentru urari! Toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput