Puiuti de Randunici 2008!! (67)
Raspunsuri - Pagina 19
varuna spune:
Naty ti-am multumit si atunci, ca si acum, pentru ca mi-ai explicat ce are fetitza mea la inima, nu mai e demult un secret ca Mara are o problemuta la inimioara. Eram o mama disperata cu o multime de explicatii de la medici si vroiam si sfatul tau, asa am considerat ca mi-ar fi bine, tu nu erai un medic caruia ii dadeam spaga erai o mamica cu un sufletel, daca atat ai putut sa faci in probabil ultimul tau mesaj, iti spun ca imi pare rau ca te-am deranjat atunci...nu am cuvinte, pacat. Sarut-o pe Iuliuta pe frunte si spune-i cand va creste ca niste tantii s-au rugat si i-au tinut pumnii stransi sa fie sanatoasa si sa creasca mare.
Si ca sa iti raspund: Nu Naty n-am uitat, dar nu are ABSOLUT nici o legatura faptul ca mi-ai dat un sfat cu parerile noastre. Nu mai citesc ce am scris...sper doar ca am fost coerenta pentru ca am scris imediat ce am citit.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
luny spune:
off, mai ce rau imi pare de toate astea, zau...eu tot cred ca au fost niste neintelegeri...la urma urmei, suntem toatte de acord ca sistemul sanitar din romanica(nu merita sa scriu cu litera mare axcum) e de kkt, dar e clar ca sunt multi oameni intre medici, nu sunt toti la fel...sunt sigura ca niciuna dintre voi nu ati zis nimic cu rautate, intentionat, poate fiecare a inteles ceva gresit...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Maria, Ali, eu vreau sa va citesc in continuare si sa va fiu alaturi daca simtiti ca aveti nevoie de mine; nu ca medic, ca om si ca mama pur si simplu.
Pentru cine nu ma suporta insa, rog a nu ma mai provoca si a nu-mi mai distorsiona cuvintele. V-am dat pace, lasati-ma si voi in pace!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gudinde spune:
Wow,
Sunt foarte trista si dezamagita. As vrea sa pot trece direct la mamiceala si sa va mai spun una, alta despre nepotica mea, experienta noastra cu ea sau ceva asemanator dar parca nu pot trece asa de usor peste unele postari.
Amina vorbesti cu o usurinta fantastica despre maturitate, despre atitudinea copilareasca, despre a-ti lua bagajul sa pleci.
Nu cred ca are rost sa ma apuc sa-mi exprim sentimentele mele sau parerea mea pur teoretica despre maturitate. Am sa ma rezum la partea practica.
Tin minte cand zoze era in spital, Naty alerga toata ziua la Giulesti unde o lasase pe Iulia care se confrunta cu potentiale complicatii uriase datorita prematuritatii si apoi cand a venit acasa un copil f mic, care inca nu trecuse toate hopurile si cu toate astea Naty intra zilnic, facea capitole noi, updata listuta cu noile nasteri. Cred ca asta o face cineva care da dovada nu numai de maturitate, ci si de foarte mult suflet, o persoana pt care crenguta aceasta si fiecare randunica de pe ea a insemnat enorm. Si cand esti foarte dezamagit e normal sa-ti iei bagajelul si sa pleci sau SPER DIN TOT SUFLETUL sa-ti iei o mica pauza. Nu e o atitudine copilareasca, ci una pur umana.
Iar pe Naty eu am cunoscut-o pe forum aici:
tensiune arteriala foarte mare
tensiune arteriala foarte mare – 2
Ca sa fac un rezumat. Topicul incepe pe 16 august si se termina la sfarsitul lui noiembrie. Naty, gravida si ea si cu problemele ei, a ajutat o gravida cu hipertensiune arteriala, care nu avea un cardiolog sa duca sarcina la bun sfarsit.
Iar Tuchi intrase ieri intr-un moment greu, in care aflase ca bona ii cere cu vreo 30% mai mult decat castiga ea pe luna pt a avea grija de 1 copil si sa zicem part-time de al doilea caci va fi la gradinita (si zic part-time pt ca nu stiu daca Ilinca va merge la program scurt sau lung, caci daca e la lung nu e nici macar part-time responsabila de al doilea copil). Si printre postari pertinente, la subiect si unele cu solutii, s-a trezit si zbang … intrebata de spaga. Pe langa faptul ca subiectul spaga era pe langa problema, nu cred ca ajuta un om aflat intr-un moment dificil sa primeasca una in freza.
Si mimo sunt perfect de acord ca ar trebui sa conteze nr de ore lucrate, ca daca eu primesc sarcini suplimentare nu-mi dubleaza nimeni salariul, ci in cel mai bun caz primesc o marire. Din pacate, si este un subiect pe care l-am adus in discutie acum cateva luni ca ne confruntam si noi cu el, la gradinita de stat ti-l primeste de la 3 ani, la cea particulara cand are mai mult de 1 an si pana atunci daca trebuie sa te intorci la servici, nu ai decat 2 optiuni: bunici sau bona. Cand bunicii nu-s ramane o singura optiune si bonele stiu foarte bine asta asa cum stiu ca e cerere mare de bone. De aici sumele exorbitante.
Ar fi multe de spus dar ma opresc aici, caci imi este rau. Am inceput aceasta postare de mai bine de o ora si cred ca iar trebuie sa ma intind.
Clau imi pare rau ca treci prin momente grele cu Rebecca. Teoria e multa si mare, dar practic iti doresc sa reusesti sa gasesti echilibrul intre a o linisti pe bebelina ca nu ramane fara tzitzi si in acelasi timp sa nu cedezi sa ajungi din nou la tot timpul la tzitzi, pt ca se va obijnui sa planga mult ca sa obtina ce vrea.
Noi am facut mari greseli vis-à-vis de programul de masa si inca tragem pt ca s-a obijnuit asa. Si nepoata mea are 1 an si 10 luni. Deci, obijnuinta odata instalata e greu de scos. Cel putin asa e la noi.
Edit: Cat timp am scris cuminte in word vad ca au postat deja Tuchi si Naty.
VioletaH spune:
Acum chiar ma mananca limba.
Mi se pare inadmisibil sa aparam atat de mult spaga. Naty, nu te supara (desi e tardiv, vad ca deja esti suparata rau) dar este inevitabil sa nu starnesti reactii negative cand tu aperi cu atata inversunare spaga data medicilor. Tu, ca si ceilalti medici ar trebui sa militati pentru salarii mai bune si pentru conditii umane in spitale, nu pentru acceptarea spagii de catre "publicul larg". Mi se pare inadmisibil sa spui ca "Ursuleata, nu toata lumea are bun simt, ca tine, ca sa dea spaga". Cu alte cuvinte cine nu da spaga este nesimtit! Medicii nu sunt ospatari!
Tuchi, eu nu cred ca postul tau initial in care spuneai ca esti suparata de cati bani cere bona si ce salariu ai tu facea vreo referire la spaga. Din pacate discutia a degenerat. Intamplator tu esti medic, dar sunt mii de alte mamici in situatia ta, care au cele mai diverse profesii. Asta e realitatea trista.
Si da, spaga este ilegala. Dar in Romania exista legi ca sa se faca misto de ele. Tot asa cum exista salarii ca sa se faca misto de oameni.
Din pacate e greu sa vindeci o tara bolnava, cu multi oameni saraci si pusi la colt.
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
Maria, Ali, eu vreau sa va citesc in continuare si sa va fiu alaturi daca simtiti ca aveti nevoie de mine; nu ca medic, ca om si ca mama pur si simplu.
Pentru cine nu ma suporta insa, rog a nu ma mai provoca si a nu-mi mai distorsiona cuvintele. V-am dat pace, lasati-ma si voi in pace!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
si eu te vreau aici!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VioletaH spune:
Simo, cum sa fiu mai mami suparata pe tine? Din pacate ma organizez rau si duc lipsa de timp ca altfel as raspunde multor fete pe care le-am cam "neglijat". Te-am citit si am vazut toate pozele tale. L-am vazut pe Barosanel in pozele recente, e frumos de pica!!! Sa-ti traiasca baietii!
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
mimonix spune:
Zic Doamne fereste si iar imi pare rau ca n-am emoticon care face cruce. Dar pentru ca sunt cea mai matura dintre voi ( cu asta sunt de acord) imi permit sa va dau un sfat, voua, celor care va grabiti sa trageti concluzii si sa faci afirmatii fara sa stiti cu cine vorbiti sau despre ce vorbiti.Sa nu mai asumati nimic despre nimeni inainte de a-l cunoaste si mai ales sa nu dati cu pietre....
Tuchi, nu stiu de ce crezi tu ca esti singura care lucreaza cu imputiti si grasi...peste tot sunt din astia, si la RADET si la RASUB si la guvern....peste tot. Ca tu ii suporti pentru un salariu mai mic, asta e optiunea ta....de nascut am nascut cu o prietena care e medic obstretician la maternitatea Bucur...am si zis atunci despre asta.Am fost la Med Life pentru amniocenteza si m-am enervat crunt, motiv pentru care n-am vrut nicio secunda sa nasc acolo chiar daca situatia financiara mi-ar fi permis.Si nu vad ce-i rau in asta, n-am furat , n-am dat in cap...Vis-a-vis de faptul ca n-am grija zilei de miine, te inseli amarnic.Sa stii ca uneori (de multe ori din pacate) grija zilei de maine nu se rezuma numai la bani.Eu una iti doresc (si asta e ceva de bine sa stii) ca tot restul vietii t-ale numai griji din astea sa ai, financiare...iti amintesti de omul ala cu nevasta bolnava care venise la tine acum cateva saptamani? mai stii ce ai zis atunci?
De fapt, eu cu tine chiar n-am nimic, nu m-ai suparat, imi esti draga ti-am raspuns la intrebarea cu bona chiar daca din asta a inteles toata lumea ca am buzunarele doldora....eu n-am inteles de ce aveai tu nevoie de avocat, de ce de cate ori cineva zice ceva de sistemul medical Naty iese repede si ii ia apararea.Si nu inteleg in continuare, pe cuvant.Caci nici cu ea n-am absolut nimic in afara de faptul ca "tonul face muzica" sau "gura bate fundul".N-am auzit in timp de la naty niciun argument in favoarea sistemului medical romanesc, doar justificari de genul salarii mici, lipsa mijloace materiale.Naty, e de kkt crede-ma si nu te mai baga in discutii de genul asta in favoarea acestui sistem pentru ca vei suferi mereu.
Nu voi spune ca esti patetica desi chiar esti, umor nu mai am pentru ca ai avut tu grija de el, si singurul lucru de care imi pare rau este ca fetele care te iubesc si te plac nu te vor mai avea aici alaturi.Poate faceti un topic nou, nu va incurca nimeni.
Nu voi renunta in veci la convingerea ca pentru toti viata e grea, ca sistemul de valori e cu fundul in sus si ca modul in care unii inteleg sa-si faca dreptate este complet gresit: medicii fac greva si iau spaga entru ca au salarii mici.La fel si profesorii si avocatii...iar "publicul larg" sta si casca gura la tv, baga mana in buzunar adanc ridica din umeri si se emotioneaza pe net.
Am crezut ca ai decenta si diplomatia sa treci peste acet conflict cu o gluma si ca macar in al 12-lea ceas ti-ai recitit mesajele si ai inteles despre ce era vorba.Dar nu, ce trist.Si pentru tine si pentru noi restul care oricum nu facuram nimic deocamdata pentru remedierea situatiei...am pierdut o zi din viata citind si scriind, dar ce conteaza o zi pe langa niste bani?
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
Naty
Iulia mea
NATY,MULTUMESC,.SI.UN.INFINIT.DE.
bubu05 spune:
Eu nu mai stiu ce sa scriu dupa ce-am citit o ora si am ramas masca..............
Doar: Naty, pune-te inapoi pe lista!
Si hai la mamiceala!
Imi sunteti toate foarte dragi si nu-mi place cand sunt astfel de discutii...
Varuna, imi pare rau ca n-am fost pe faza cand ai intrebat, ca te ajutam cu reteta. Sper ca ti-a iesit bun si ai papat tot!!
Ma duc sa-i fac baie lui Stefan, daca o vrea sa se scoale...
Clau, chiar ma gandeam ca poate simte ca ii lipseste tzitzi...crezi tu??
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze