Puiuti de Randunici 2008!! (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, frate, nu va mai tace gura!!!
Iar am de recuperat un capitol intreg

M-am distrat si eu cu Gecko si Mimo, guralive de dimineata.

Sa va zic povestea vietii mele de azi
Azi m-am rasfatat: am fost la piscina, la jacuzzi, la sauna apoi la shoping prin carrefour. Ne-am luat de-acolo un pui rotisat, eu mi-am luat si o fasolica batuta buna rau, castraveciori murati si gata masa!!
Apoi tati cu Vlad s-au culcat si eu m-am distrat cu Stefan. A atipit juma de ora pe la 4 si am zis ca trag si eu un pui de somn, ca tare bine mergea...de unde...s-a frichinit, s-a partzait, s-a kkcit, schimbat, hlizit...numai somn nu Abia la 7 acum a adormit!!

Va pun poze si revin si cu scrisorica.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sa va fie de bine, Bubu! unde ati fost cu de toate asa?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

quote:
citat din mesajul lui Olgutzika

Fetelor, e drept ca atza are doua capete...dar io-s trista...sper sa fi meritat faptul ca Naty nu mai e lista!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Olgutz, n-a scos-o nimeni pe Naty de pe lista, e alegerea ei. daca ea asa a considerat ca trebuie sa faca, asta e. Eu vreau doar sa-i amintesc un lucru pe care tot ea l-a zis: "dar voi vreti sa vi se spuna doar ce va convine, ca altfel plecati de pe forum?". Asa ca...hai sa revenim la oile noastre.

Sean m-a speriat rau pe la 5 am. L-am auzit cu icnea in somn, la interval de cateva secunde bune. M-am dus repede la el. I-am verificat respiratia...si m-am speriat. Pur si simplu nu respira cateva secunde (sa fi fost 10?) si cand relua respiratul facea zgomotul acela...Ma apucase tremuratul, imi venea sa-l trezesc de tot. Pana la urma si-a revenit, dar m-am panicat. Mi-e frica...mi-e frica rau... Ursuleata, azi ii pun placa aia cu senzori sub saltea, ca altfel stau sa-l pazesc.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hmmm...s-a trezit.
Luny, am abonament la Hotel Bucuresti, de la servici am o reducere substantiala, plus ca pot aduce un invitat, la fel cu reducere. Adica eu cu sotul, platim 4 mil pe luna, full time, acces nelimitat oriunde. In conditiile in care doar un abonament din asta e 4,5 mil.

Am vazut ca Rebe ii face probleme lui Clau...imi pare rau si mie ca mami e supi, dar se face fata mare...primul an e cel mai dificil...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

As zice multe dar nu stiu cum sa incep!
Olguta a punctat foarte bine, asa ca nu mai completez!
Natalia e o persoana minunata, saritoare la nevoie cum rar am mai intalnit si cum marturisesc ca nu sunt, numai ca din pacate atunci cand vrea sa faca bine sfarseste prin a fi hulita!

Mimonix esti cred cea mai matura dintre noi, inteligenta, si cred ca fara frica zilei de maine!
Iti inteleg aversiunea fata de tot sistemul de stat romanesc, inteleg de ce n-ai plecat( marturie sunt chiar eu-cat oi mai putea fi!)!
te-am mai suparat candva, si pe tine si pe Gudinde, cand mi-am racorit sufletul cu o vorba nepriceputa la adresa unei paciente, dar imi ajunge cat ranjesc si sunt draguta la spital, ca sa se simta omul bine si iubit incat imi mai scapa si mie cuvintele pe-aici!
asta ca sa ma scuz pentru "imputitii si nesimtitii"!( si surprinzator, nu era vorba doar de pacienti, ci si de asa zisi sefi, sau sefe nfdm!)

Si stiu ca n-o sa va pese la prea multe( absolut de inteles!) dar ieri am plans destul cand mi-a sugerat Ursuleata sa fiu mai draguta, poate primesc mai multa spaga, dar am zis sa nu sar de fund in sus, ca poate n-a zis-o cu rautate!( si m-am convins ca asa a fost!)
In rest, m-am certat cu barbatul, ca eu cheltui prea mult, ca el castiga prea putin, am pus legumele lui Seb la foc si am plecat la carrefour fara sa opresc aragazul si m-am intors dupa 4 ore si am gasit casa numai fum si vecinii gata sa cheme pompierii...
In concluzie, m-am trezit mai de dimineata sa-i fac legumele lui Seb, am plecat la munca unde mi-am pus iar zambetul pe fata, am strans din dinti pentru ca ma doare o masea am fost cat de draguta am putut!
Rezultatul: am primit o cutie de bomboane, si pentru ca Gecko a subliniat ca spaga este ilegala, ar fi trebuit sa i le dau de cap doamnei de 80 de ani care mi le-a daruit multumindu-mi frumos?
Cristina si Violeta si Luny, aveti dreptate, e vorba si sau mai ales despre orgolii personale! ar trebui sa nu mai avem mandrie, sa nu ne mai aparam prietenii?
Eu cred ca e dreptul Nataliei sa se simta jignita!
Pe forumul asta putem sa fim oricum ne dorim sa fim, nu ne verifica nimeni! oricum , prea putine dintre noi au la profil numele real si profesia...
pacatul cel mai mare e ca s-a ajuns aici, ca Naty s-a sters deja de pe lista!
Mimonix, o singura-n trebare mai am pentru tine...unde ai nascut? in sistemul privat_ daca da, te felicit si te invidiez ca ti-ai permis( desi la salariul mare platesti o suma considerabila la asigurarile de sanatate si ai avea dreptul la ingrijiri corespunzatoare, nu?), daca nu si ai nascut la stat, te-ai incumetat sa o faci fara sa dai spaga?

si nu uitati un lucru...noi, doctoritele, am fost ca voi..am nascut, am avut si alte probleme de sanatate si am fost pacienti! Voi, n-ati fost niciodata ca noi, asa ca doar va puteti imagina cum e!
si cu asta, basta, ma intoc in butoi cu cartile dupa mine!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, nimeni nu ne-ar fi putut desparti decat...noi insene.
Am citit azi absolut tot ce s-a scris. Si FIECARE postare a FIECAREIA dintre voi m-a facut si sa va cunosc mai bine si sa realizez ca decizia mea e cea mai potrivita.
Alaturarea mea acestui forum a fost o surpriza imensa, ceva ce am imbratisat cu un entuziasm fantastic. Cum am avut ghinionul unei sarcini cu mari, mari greutati si cum tot acest grup mi-a fost alaturi intr-un mod impresionant, ajunsesem sa va pun pe un piedestal foarte, foarte inalt. Pe toate. De aceea am incercat, evident in felul meu personal, sa va multumesc tuturor zi de zi pentru sufletul pe care l-ati pus pentru mine. Pe forum sau prin multe PM-uri am incercat sa vin cu sfaturi utile, cu incurajari si, nu odata, chiar cu un ajutor concret daca am putut, in domeniul medical. Am incercat, in continuarea muncii de mare suflet pe care o facuse Zozela pana sa nasca, sa "organizez" pentru toata lumea niste stari emotionale exceptionale, de neuitat, din perioada nasterilor pe care, astfel, am trait-o impreuna si va ramane, pt mine cel putin, de neuitat.
S-a intamplat ca Dumnezeu sa-mi rezerve clipe grele, de care nici una dintre voi nu a avut parte. Care, cu certitudine, m-au facut mai radicala si mai verticala, dar mi-au lasat drept sechela si o hipersensibilitate de care vad ca nu reusesc sa scap.
Se vede treaba totusi ca acest forum tot o lume virtuala ramane, la fel si nick-name-urile in spatele carora se ascund oameni si oameni...la fel ca in viata. Tabloul din fata ochilor mei s-a schimbat, numai ca acum e mult mai aproape de realitate.
Nu cred in "medicii si restul lumii". Dar medic sunt si asa voi ramane. Spaga (neconditionata) e ilegala, Gecko, da, intr-o lume precum cea in care sotul tau va intretine singur din salariu pe toti trei; sau in Romania in care, asa cum singura recunosti, aveai relaxarea financiara de a o vedea astfel. Totusi, ca si tine, tara asta e plina de medici care nu iau spaga...sau nu sunt "draguti" numai cu conditia de a o primi, ci cu toata lumea, chiar daca dupa vreo 36 de ore de garda le vine sa verse de oboseala. Cine se uita numai la TV care infiereaza zilnic lumea medicala, nu stie asta.
N-am nimic de replicat doamnei Amina despre care nu stiam decat ca fierbe apa la 70 de grade si crede -ca motto- ca luna sta dar de fapt se misca pe apa.
Doare tare sa fiu atacata, luata peste picior sau ignorata de persoane pe care -ca MEDIC- le-am ajutat atat cat am putut, fie si cu un sfat, cand au avut nevoie. Da, Mimo si Varuna, ciudat ca nu va mai amintiti...dar e omeneste si, mai ales, romaneste. Atunci nu eram nici superioara, nici agresiva, nici nu lasam pe nimeni mut. Si, culmea, nu luam spaga!
Mi-am facut totusi multe prietene aici, persoane deosebite, si cred ca asta e la final tot ce conteaza. Voi cauta sa pastrez si sa pretuiesc in continuare aceste -multe- prietenii. Pe acest forum, in care sunt atacata si luata in bascalie si apoi pt alte fete tot eu sunt cea inversunata si certareata, nu mai am ce cauta. Drept urmare, dispar inclusiv de pe lista primei pagini. Timpul va trece si-mi voi aminti numai de ce am trait frumos aici.
Cam patetic va zice cu ironia ei de Caragiale Mimo, da. Asta e, atata pot medicii...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

naty este pacat ca s-a ajuns aici . iti respect decizia, dar nu mi se pare corect ca, pentru a evita cateva persoane, sa ne lasi pe toate balta...cum spuneam, iti respect decizia si iti trimit mii de pupici

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

NATY,DACA.PLECI.NU.FACI.DECAT.SA.LE.
DAI.SATISFACTIE.CELOR.CARE."te-au.atacat"..ASA.CA.
VINO.INAPOI.CA-MI.ESTI.TARE.DRAGA

Mergi la inceput

LA.NAIBA.CU.TASTATURA.ASTA.CA.AVEAM.MULTE.
DE.SPUS.DAR.NU.MAI.SPUN.NIMIC.CA.DIN.CAUA.LITERELOR.
SE.INTERPRETEAA.ALTFEL.

Oricum.iti.respect.deciia..dar.nu.tu.trebuie.sa.pleci
,

Mergi la inceput