Puiuti de Randunici 2008!! (67)
Raspunsuri - Pagina 17
sovietica spune:
Zic si eu ca si Cristina, sa nu va suparati pe mine ca nu tin partea cuiva anume, ca poate fiecare a avut dreptate intr-un fel, si mie imi sunteti toate dragi.
Ali, pana la urma nu stiu daca ai zis daca ai folosit sau nu deo solide. eu in locul tau as trece urgent pe ceva de genul http://www.naturaplant.ro/produse/2978/Femina_Spray ,pana mai afli date despre problema macar.
Clau, asa as vrea sa iti pot da un sfat, dar nu stiu... Imi trece prin cap doar sa obosesti bine fata cu o baie lunga in cada inainte de somn.
Luny, cand mai trece pediatra pe la noi, o rog sa imi zica numele lu tanti dr., sa il avem, just in case
adriuta
am fugit, ca tocmai a tras sash un kk de ma pishca ochii. ca sa nu mai zic ce s-a mai marait de la vremea asta...
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui sovietica
Ali, pana la urma nu stiu daca ai zis daca ai folosit sau nu deo solide. eu in locul tau as trece urgent pe ceva de genul http://www.naturaplant.ro/produse/2978/Femina_Spray ,pana mai afli date despre problema macar.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
E.solid
Folosesc.Dove
Multumesc.pt.link
luny spune:
varuna, mai ai creeeeer d-ala?
olga, sincer, nu pleca mAh si tu...ce naibaaaa...
tuchi ptr ce-ti repeti in minte, cu siguranta asa va fi!
mimo eu iti inteleg punctul de vedere si in mare parte sunt de acord cu ce sustii tu...DAR nu personalizez, cu sistemul si modalitatea lui de functionare in general
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VioletaH spune:
Mda...pentru un moment am crezut ca citesc la "zona zoster"...
Eu zic sa lasam discutiile despre spagi pentru alte topicuri. Nu-si au rostul aici.
Iar chestia cu "medicii si resul lumii" mi se pare absurda in clubul randunicilor. Aici nu e nimeni mai presus de altul, nu e nici una mai cu mot, nu ne "batem" in studii sau profesii. Aici suntem doar mame.
Si hai sa nu mai demisionam si nici sa nu mai dam afara pe nimeni. Nu e cazul. Cred ca stim sa argumentam niste opinii cu inteligenta, cu umor, cu ratiune. Pana la urma este un forum, este un mediu virtual, hai sa n-o mai luam asa in tragic.
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
Ali_bia spune:
Tocmai.am.terminat.si.eu.un.bors.cu.fasole.si.cu.afumatura
Vroiam.sa.pun.linkul.de.pe.prima.pagina.cu.
NIMENI.NU.NE.VA.DESPARTI!!!
dar.nu-mi.merge.ctrl
Asa.ca.va.duceti.pe.prima.pagina.si.ascultati.melodia
ca.SA.FIM.LA.FEL.CUM.ERAM..NEDESPARTITE
TOT.STOLUL
varuna spune:
Ia uite ce m-ai prins Luny, tocmai infulecam ...ca n-am apucat pana acum, tocmai ce a inchis Mara un ochi si am fugit la bucatarie. Astept acum sa se trezeasca sa mergem afara.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
VioletaH spune:
Ali, esti mortala
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
VioletaH spune:
Varuna, si mie imi place de tine!
Da atunci de ce te duci dupa Gecko?
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
Olgutzika spune:
Fetelor, e drept ca atza are doua capete...dar io-s trista...sper sa fi meritat faptul ca Naty nu mai e lista!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE