Puiuti de Randunici 2008!! (67)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo27 spune:
Ioana ,i-ai zis Aminei exact ce vroiam si eu sa-i spun!!!cred ca ne-am facut cu un dusman
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
varuna spune:
Am gasit o reteta de creier pane sa vedem daca iese ceva...
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
Amina_Marina spune:
Parca suntem la gradi, arunc jucariile si nu ma mai joc . Cine doreste sa nu mai postez aici sa-si faca forum, aici e free, postez unde vrei , eu mai postez pe alte arii, sus . jos etc.
Cind a Naty a jignit-o pe ursuleata , a facut-o paranoica( in fata la zeci de useri) de ce nu ati sarit ca arse? Atac la persoana , a incalcat regulamentul, daca era vreu moderator prin zona sigur isi lua avertisment. Facind abstractie de la amenitarile facute in antichitate la adresa lui Delhinas de Franta , ai grija ca eu sunt ciclu , am avut o zi proasta si daca mai glumesti cu mine , ti-o iei, ceva de genu. Si , cu toate astea mie imi place foarte mult de Naty si, sunt sigura si lui Mimo care este o intelectuala fina , tocmai de aceea a atentionat-o putin, iar eu nu am facut decit sa-o fac sa se simta prost atunci cind ea face pe altii sa plinga.
Naty , nu fugi, indiferent cite colturi are viata trebuie sa le escaladezi , sa ajungi acolo in virf si sa fii mandra, iar mie/noua demonstreza-ne ca ai un echilibru moral fara imperfectiuni si fara extreme.
"Toate victoriile încep cu biruitele asupra propriei tale persoane"
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
underqueen spune:
ufff, v-am gasit in sfarsit...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
gbutucica spune:
Haoleu ce e pe crengutza! haoleu, si vai de mine!!!
bre, eu nu m-am bagat in discutie pt ca Sunt un MARE dUSMAN AL SPAGILOR ,........ si pt ca nu am vrut sa fac sa puta mai mult decat este cazul.Acu o fac pt ca va iubesc , suntem ca o familie, si am considerat ca tre sa intervin.
NU ISI AU LOC TOATE ACESTE CUVINTE GRELE LA ADRESA UNEIA SAU ALTEIA DINTRE NOI, FIE CA LUCRAM IN SISTEMUL SANITAR, FIE CA SUNTEM INGINERE , ACTRITZE SAU FIE CA SUNTEM BUCATARESE.INTELEGETI CA FIECARE ARE DREPTUL LA OPINIE, SI O FACE MAI DIPLOMAT SAU NU .aSTA NU AR TREBUI SA NE SUPERE, BA DIN CONTRA SA NE UNEASCA. IN PLUS TOATA DISCUTIA A DEVIAT FOARTE RAU , SI SUNT CHESTII INTERPRETABILE.( SI EU AM UN GUST AMAR LASAT DESPRE SISTEMUL NOSTRU SANITAR, SI VOI O STITI PT CA V-AM POVESTIT CELE INTAMPLATE, DAR ASTA NU INSEAMNA CA NU SUNT SUFICIENT DE DESTEAPTA SA NU BAG PE TOATA LUMEA IN ACEEASI OALA)FIECARE DINTRE NOI ESTE UNIC PRIN FELUL LUI DE A FI SI NU PUTEM MULTUMI PE NIMENI INDIFERENT DE EFORTURI DEPUSE.
EU AS MAI ZICE VREO DOUA , DAR TIMPU' NU-MI PERMITE,SI VREAU SA MA INTELEGETI CA NU FAC NICI O ALUZIE. EU PE TOATE VA IUBESC LA FEL DE MULT SI VA ROG SA REVENITI PE CRENGUTZA , SA FIM CEEA CE AM DEVENIT CU SAU FARA VOIA NOASTRA.
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
numeioana spune:
Am zis sa fiu solidara cu Naty si Olgutz si sa nu mai scriu...dar nu ma pot abtine... Nu mai stiu de cand n-am mai ras atat de tare [rad tare tare tare] Nu stiam ca viata are colturi pe care, daca le escaladezi, ajungi in varful ei... Am zis eu, Amina, ca vorbesti fara noima... sa zica cineva daca a inteles ceva din ce ai scris tu
Ufff... Amina, dar tu nu stii, femeie, de gluma? Ca aia cu ciclul era o gluma agreata de toate fetele de aici, de-aia n-a sarit nimeni... Tu stii doar sa pui paie pe foc si sa intetesti conflictul... De-asta nu te mai vrem aici!!
Naty, Olgutz, veniti de radeti!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
quote:Perfect de acord!!!nu te lasi ,Ioana,ai?!sunt in spatele tau
citat din mesajul lui numeioana
Am zis sa fiu solidara cu Naty si Olgutz si sa nu mai scriu...dar nu ma pot abtine... Nu mai stiu de cand n-am mai ras atat de tare [rad tare tare tare] Nu stiam ca viata are colturi pe care, daca le escaladezi, ajungi in varful ei... Am zis eu, Amina, ca vorbesti fara noima... sa zica cineva daca a inteles ceva din ce ai scris tu
Ufff... Amina, dar tu nu stii, femeie, de gluma? Ca aia cu ciclul era o gluma agreata de toate fetele de aici, de-aia n-a sarit nimeni... Tu stii doar sa pui paie pe foc si sa intetesti conflictul... De-asta nu te mai vrem aici!!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui numeioana
poze
Amina_Marina spune:
A, inca una si ma duc , pe alte arii unde se discuta ca intre oameni mari.
Nu va ami chinuti cu galerie anti si greva, specifica balcanilor ca e oricum degeaba , eu nu postez aici ,a, dar va citesc pentru ca va iubesc.
Amu, sa va zic despre shpagi.
Mama cind s-a dus in spitalul militar sa se opereze, i-a cerut medicul in fata, imi dai " atat" ca sa te operez, daca nu du-te la alt spital.
La ea la gradi, educatoarele ii iubesc doar pe copiii celor care dau shpaga , pe ceilalti nici nu-i baga-n seama( si altoiti, din cind in cind). Bine ca s-a pensionat pentru ca celelalte colege o invidiau pentru simplu fapt ca-i iubea pe toti la fel si ajunsesera copiii sa plinga dupa ea.
Educatoarele au salariul mic, nu-s ele de vina.
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
Amina_Marina spune:
quote:
Cum , mai, nu s-a suparat Delphinas atunci si su sarit citeva s-o cheme inapoi. Ursuleata la fel.
Hai ca deja ase transforma in Tatza Floarea si maidan, cica noi suntem intelectuale.
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.