Tulcence? 8
Raspunsuri - Pagina 7
moruna spune:
salut fetelor!unde ati disparut cu toate?
sambata o sa am cununia religioasa.de abia astept sa intram in randul lumii si sa port verighetaiupiiiiiiii!!!
va pup!
mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
gabiu spune:
moruna sa ai o zi excelenta sambata si nimic sa n-o umbreasca. Te asteptam cu poze. Sa fi o mireasa fericita iti doresc, pupici
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
aurora56 spune:
buna!
Moruna iti doresc o zi frumoasa la cununie sa fiti sanatosi si casa de piatra !
Am si eu vreo 2 nunti in septembrie ambele la local (una din ele la restaurant CITY) si nu stiu cat se mai cotizeaza .La ambele nunti mergem in calitate de prieteni (nu rude).Cine a mai fost anul asta poate sa -mi dea si mie o relatie? O problema ar fi si tinuta pentru ca nu ma mai ajung hainele ,am luat in greutate 5 kg concediul trecut si nu mai reusesc sa dau jos nimic.As dori o rochie vaporoasa din matase naturala eventual croita pe bie dar nu stiu unde sa o gasesc .Am fost la wilmark dar nu prea am avut ce alege decat voaluri sintetice.Are cineva idee de unde as putea sa-mi cumpar din Tulcea ceva mai de calitate.
Mirell@ spune:
buna fetele......
noi am fost cam ocupati saptmana aceasta ca am avut musafiri peste musafiri si nu am stat mai deloc la PC. A trecut si ziua mea .....la fel cu musafiri, cadouri si tort, si am gasit acum vreo cateva minutele sa va scriu si voua, inainte sa plecam la plimbare. va pup si ne mai auzim ca de acum am scapat de musafirii plimbareti.
Laura72 nu am luat catedra ca erau niste sate foarte departe. Eu, insa, mai am concediu pana la anul in Aprilie, asa ca mai am o sansa la anul viitor. O sa merg in sedinta publica pe 26 august sa vad de un post pe specializarea a doua.
_
Mirell@ mammy lui Teo 1an si 4 luni dansez pentru tine, mami 02.03.2007
danybv spune:
Cu intarziere iti spun La Multi Ani !!!! Mirell@ sa fi sanatoasa si fericita toata viata ta
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei
gabiu spune:
mirell@ iti zic si eu la multi ani si scuze ca n-am vazut mai devreme
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007
danybv spune:
buna fetele
Mai dar liniste este pe aici , se pare ca toata lumea este ocupata
Noi ne-am facut bine , am fost toti 4 bolnavi rau de tot dar cu tratament ne-am facut bine
Mariei i-au aparut cei doi dinti de jos acum roade tot ce prinde , nu sta locului deloc , vrea sa mearga intr-una daca se poate .
In rest toate sunt la locul lor , nu am gasit inca chirie .... asteptam
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei
Mirell@ spune:
buna
fetele... caut o cresa pt Teo sau o baby sitter care sa stea cu el. As prefera o persoana intre 30 si 40 de ani, fara servici si careia ii plac copii. Teo este un baietel cuminte, daca este hranit la timp, schimbat si cel mai mult ii place sa te joci cu el. De luni incep serviciul. Daca nu se gaseste nimeni o sa renunt la servici.
_
Mirell@ mammy lui Teo 1an si 4 luni dansez pentru tine, mami 02.03.2007