Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Auzi Lala, dar a mea e asa mica in inaltime pt ca e fetita sau pt ca nu a crescut cum trebuia?
Cred ca nu a luat cat trebuia, ca la un moment dat a crescut doar 1 cm in doua luni, dar acum a inceput sa ia un pic mai mult, ma rog nu-i asa grav, cata vreme creste si nu sta pe loc sau nu da inapoi!
Dar si eu sunt micuta!
Va pupic pe toate si pe bebelusi!
Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
citat din mesajul lui micsunea

Vai fetelor ce dodoloate aveti!
Amandina mea are 6 luni, 64 cm si vreo 7 kg! E minuscula!!! Sper sa mai creasca si ea!
Micsunea

Am eu unu mai "grozav" are 6 luni jumate si are abia 6.400, cm nush cat are, vreo 65, cred.Da las ca se face el mare.Atata vreme cat e sanatos, nu ma intere.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati scris.Ma rog la DD sa pot duce sarcina la termen si sa am un copil sanatos.E putin prea repede pentru mine mai ales ca si intre Vanessa si Albert diferenta e mica si cred ca imi va fi foarte greu.Sotul este foarte fericit iar celorlalti inca nu le-am spus nimic.Pupici tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Noi ne-am trezit acum, ca am facut nani, si ne pregatim de plecare. Sper doar sa fie frumos si sa nu ploua ca sunt niste norisori...Tschuss! Ne vedem in lumea reala!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui danonique

Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati scris.Ma rog la DD sa pot duce sarcina la termen si sa am un copil sanatos.E putin prea repede pentru mine mai ales ca si intre Vanessa si Albert diferenta e mica si cred ca imi va fi foarte greu.Sotul este foarte fericit iar celorlalti inca nu le-am spus nimic.Pupici tuturor!

poze albert

dana sunt sigura ca o sa fie totul bine!!! pupicei multi la pitici, inclusiv celui / celei din burtik!

PS: si daca sunt gemeni???

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

GABRITTZA iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti.Eu presimt ca vine bebe si la voi.Pupici!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ma duc sa iau piticu' de la gradi si venim in formatie completa, si cu mama. Sper sa nu facem 10 ore pe podu' Grant si sper sa va recunosc, ca doar n-or fi mai multe gasti de mamici cu bebei de aceeasi varsta, nu?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

ELLENUTA nu m-am gandit la posibilitatea de a face gemeni dar acum ca m-ai intrebat realizez ca am mari sanse:bunica si o vara au nascut gemeni.Eu sper totusi sa fie unul singur.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici ..

afara se cam nasoleste .. s-a innorat si bate vantul ..

bitza inca doarme ..

e vreo terasa acoperita in moghioros??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Danonique, vecino, inca un copilas! Mii de pupici si tin pumnii sa fie totul bine.

Eu sper asa in secret sa raman iar gravi...dar mi-e groaza de ce mi-ar spune la birou!
Lasa ca inca putin si te prindem si noi din urma...
Micsunea

Mergi la inceput