Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Natasa, articolul ala puncteaza foarte bine ce se intampla cu sportul la noi!

Caro, e pacat ca si la voi e asa.
Sunt tari care acorda burse si incurajeaza sportul. La noi oare de ce nu se poate? Si ce ma oftica pe mine cel mai mult este faptul ca se dau bani numai la fotbal (nu mai vorbesc de stirile care numai despre ei sunt, toate cancanurile posibile si imposibile, cine s-a culcat cu cine, prietena nu stiu cui cu cine a mai fost inainte etc, bleah! si se termina cu divizia A, se trece la B, C...si la internationali. si iar un mare BLEAH!). Fotbalul ia partea leului. Si pe bune, ce drac de realizari a avut fotbalul romanesc in ultima perioada???? Tot se baga in ei si NIMIC! Din darile mele la stat vreau sa se sustina talentele sportive la toate sporturile, nu numai la unul! Si ma mai oftica ai nostri alesi cu salariile alea astronomice, plus mii de alte facilitati. Sa li se dea mai putin, diferenta sa se duca la sport! Daca nu se va face nimic, sa nu aiba pretentii de la sportivi. Pentru performanta e nevoie de echipament bun, baze sportive bune si o alimentatie buna. Fara nu se poate! Nu investesc, nu capata! Sa dea burse celor care sunt talentati si au performante. Daca nu vor, sa nu mai aiba pretentii de la sportivi si sa nu mai apara articole de genul "gimnastele romance au obtinut bronzul cu echipa, realizare sau rusine?". Bleah, rusine sa-i fie aluia care a scris acel articol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aici e la fel. Parintii lui Shawn Johnson au pus de trei ori casa la bataie, sa ia imprumut pentru ca ea sa poata continua antrenamentele.
In cazul lor au avut noroc c-a iesit bine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Ramona,americanii sunt o natie cu multe medalii spre deosebire de RO care isi numara campionii olimpici pe degete.Aici majoritatea parintilor nu au ce casa sa puna la bataie,iar cei care au nu inteleg la ce iti trebuie sa afci sport si sa neglijezi scoala.Inca nu am scapat de mentalitatea asta comunista.
Usain Bolt castiga superb si cursa de 200 metri doborand recordul mondial al lui Michael Johnson.Jamaica domina cursele de sprint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

loryi, iti garantez ca nici unul dintre campionii olimpici americani sau canadezi isi neglijeaza scoala. Ba din contra, pentru performantele lor mai si prind cate o bursa la universitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Loryi, in US sint mai putine persoane care au proprietate personala. Inca sint multi care stau in chirie.
Asa e, putini isi neglijeaza scoala. Shawn Johnson a mers la scoala full-time, antrenindu-se doar patru ore pe zi.
Nu va spun citi bani cheltuiesc cu copiii pentru activitatile sportive. Nimic nu e gratuit.
Sistemul din Romania era foarte bun, imi pare rau ca se duce totul de ripa.
Cind am fost in vizita am vizitat sala de gimnastica unde mergeam si eu acum 30 de ani. Echipamentul era acelasi. Va imaginati cum putea sa arate covorul de la sol, care era vechi si pe vremea cind practicam eu gimnastica!
Sala are igrasie, cred ca nu face nimeni curat vreodata. Nu se mai da echipament gratuit, nu sint cantonamente, la concursuri deplasarea se face pe banii parintilor, de obicei cu masinile lor. Se aduna citiva copii si impart costul benzinei.
Trist!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl
Scuze pentru paranteza facuta, dar sunt asa de ofticata pe astia cu fotbalul lor, peste tot numai fotbal, fotbalistii cu salariile lor, primele lor, masinile lor, iubitele lor, sotiile lor, despartirile lor, divorturile lor...altceva nu mai exista, nu mai conteaza! Bleah!

Din pacate ai atata dreptate.

am ajuns sa urasc fotbalul! Parca alte sporturi nu mai exista.. de fapt nu iese atata banet din ele..

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Ma uitam pe net si am vazut ca la Atena am luat 19 medalii! acum cred ca n-o sa avem parte nici de jumatate.

Intr-adevar, sportul e foarte costisitor, majoritatea cunoscutilor mei isi dau copilul la un sport, dar nu de performanta si asta din motivele enumerate de voi: lipsa banilor si frica de a neglija educatia.

Personal, nu stiu daca as vrea sa faca ceva de performanta. Ca sa faci performanta trebuie sa-ti soliciti uneori peste limite organismul si n-as vrea sa-l vad la 20 de ani cu operatii si probleme. Atata efort fizic le afecteaza cresterea, cred eu.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Romania-Franta 33-35 dupa 4 reprize de prelungiri.Dus este si locul Fratilor,China termina in fata noastra la handbal feminin.
Doamne fereste,cred ca m-am exprimat cam prost,stiu ca universitatile americane acorda burse sportivilor.Chiar ascultam comentarii si spuneau,in special la atletism,cutarica studiaza managementul sportiv la Universitatea x sau altul sociologie.Mi se pare ok acest sistem.
In Romania,din pacate,mentalitatea e alta.Sport=neglijarea scolii.Eu nu ma numar printre adeptii acestei mentalitati,dar sunt in minoritate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Deci cam astea ar fi: 8 medalii. Asa rau n-am stat din 1952

Locul 15...si suntem in cadere libera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Romania-Franta 33-35 dupa 4 reprize de prelungiri.Dus este si locul Fratilor,China termina in fata noastra la handbal feminin.
Doamne fereste,cred ca m-am exprimat cam prost,stiu ca universitatile americane acorda burse sportivilor.Chiar ascultam comentarii si spuneau,in special la atletism,cutarica studiaza managementul sportiv la Universitatea x sau altul sociologie.Mi se pare ok acest sistem.
In Romania,din pacate,mentalitatea e alta.Sport=neglijarea scolii.Eu nu ma numar printre adeptii acestei mentalitati,dar sunt in minoritate.

Se pare ca la hambal am avut dreptate, au sabotat antrenorul. In gazeta sporturilor de azi e un interviu cu o jucatoare care explica ce s-a intamplat. Astept sotul acasa cu ziarul.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput