Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 46
loryi1974 spune:
Cred ca m-am inselat.Nu mai stiu sigur care este regulamentul:sunt doua reprize de prelungire urmate de alte doua si apoi 7 m?Stie cineva?
Rusia-Franta 31-31 in a patra repriza de prelungiri.
Nuuuuuuuu,Rusia-Franta 32-31 ....sper ca nu se termina asa...
loryi1974 spune:
Gata...S-a terminat .Franta s-a batut singura, a irosit o mare sansa dar macar a luptat.
Si uite ca nu ne intalnim cu Rusia..Am scapat
Credeti ca ne bat frantuzoaicele?
mihaelk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui helbi Sper c anu scriu prostii, dar parca Lavinia Milosovici avea pb cu fetita. Mai stiti ceva? S-a recuperat? Andreia |
Stiu ca a facut o eperatie in China, ajutata de Becali, un implant de celule stem. Am inteles ca a mai facut progrese fetita, dar tot nu se comporta ca un copil normal.
helbi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaelk
Stiu ca a facut o eperatie in China, ajutata de Becali, un implant de celule stem. Am inteles ca a mai facut progrese fetita, dar tot nu se comporta ca un copil normal. **blonda rau** |
Ufff ce rau imi pare! Asta da tragedie! Sper ca incet incet fetita sa-si revina! Merci pt info!
andacos spune:
Ramona pai asta este parerea mea ca doar sigura n-am cum sa fiu ca-i bate partidul cu creionul peste degete!
In orice caz cu vreo sanctziune pe linie de partid se aleg,cu sigurantza!
Iar antrenorul ala-tot parerea mea,e ca plingea ca a inselat sperantzele partidului si a natziunii chineze infloritoare,la o alta medalie de aur!Si cu sigurantza va primi ceva sanctziuni ca n-au gasit la timp leacul miraculos pentru refacerea atletului!Ca sa nu mai spun ca si atletul s-ar putea sa fie pedepsit ca s-a imbolnavit,iar ininte de concurs chiar a dat cu piciorul bolnav ,cu destula putere intr-o poarta-usa,n-am fost tocmai atenta!Ceea ce ar pute fi interpretat ca "uneltire"impotriva partidului!
Acum lasind gluma(sau nu)la oparte,logic ca este frustrant sa te antrenezi atita si efectiv sa nu potzi participa din cauza unei accidentari!Dar mie personal reactzia antrenorului mi s-a parut...comunist de deplasata!
Dana
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos [br Acum lasind gluma(sau nu)la oparte,logic ca este frustrant sa te antrenezi atita si efectiv sa nu potzi participa din cauza unei accidentari! Dana |
Eu ma gindisem mai degraba la asta, dar poate ca-s naiva daca nu vad conspiratii peste tot.
Auzisem despre problema cu fetita Laviniei, chiar nu stiam ce s-a mai intimplat dupa operatie.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
andacos spune:
Deci sa intzeleg ca s-au cam terminat competitziile cu participare romaneasca?
Ramona,eu zic s-o lasam balta ca eu nu te consider naiva daca tu vezi altfel lucrurile,asa cum nu vad de ce as fi eu naiva daca le vad altfel decit tine!
Dana
helbi spune:
Am citit acum un articol despre Marian Dragulescu si am aflat ca si fetita lui are pb de sanatate. Asa m-am intristat sa aud.......spune ca vroia sa cistige aurul ca sa-si permita financiar sa-si duca fetita in strainatate la operatie (fetita sufera de hipoacuzie bilaterala). Ce Dumnezeu se intimpla cu copii campionilor nostri?!
Aici articolul:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=212080
lilianasoare spune:
Eu nici acum nu mi-am revenit dupa ratarea lui Marian. Imi pare atat de rau Dar asta e concursul. Citisem si eu acum cateva zile despre problema de sanatate a fetitei lui, ca ar costa 40.ooo euro operatia la Viena, iar un aur olimpic i-ar fi adus peste 100.000 de euro. Sper sa se rezolve cat de repede.
Stiu ca il mai avem maine pe Marian Oprea, la triplu salt, si ar mai trebui sa fie ceva pe la canotaj baieti, daca nu ma insel.
Va las cu trei melodii "olimpice", preferatele mele ever
http://www.youtube.com/watch?v=poaXgXQmdIo
http://www.youtube.com/watch?v=W9pUz2BDHUU
http://www.youtube.com/watch?v=AzkiyVpS3M4
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
loryi1974 spune:
Si eu citisem in evz despre Dragulescu.Va dati seama ce bun este locul pe care il ocupam in acest moment in clasamentul pe medalii daca:
1.Pe lacul Snagov precambrienii cu bani se "distreaza"cu salupele in timpul antrenamentelor de canotaj ale lotului olimpic al RO,oameni buni,ale lotului olimpic.Adica se invart in jurul sportivelor riscand sa provoace accidente,fac pe "dasteptii" etc etc,va imaginati despre ce este vorba.Inclusiv Ivan P a luat atitudine iar recent si antrenorul lotului de canotaj dupa cucerirea medaliei de aur la 2 vasle.
2.Un sportiv de talia lui Marian Dragulescu este lasat sa se descurce intr-o asemenea situatie.Ce psihic de concurs poate avea un sportiv in asemenea momente?Nemtii au ajutat-o pe Susovitina si ea a cucerit medalii mai linistita.
3.Infrastructura la pamant.Am fost in iarna la patinoarul "Lia Manoliu" si am ramas socata de cum arata sala.Lipsa complexe sportive moderne,lipsa strategie nationala de selectie prin oferirea de burse,sprijin copiilor talentati care provin din familii sarace.In loc sa bata mingea pe maidan si sa aiba o viata ca a parintilor,ar putea fi descoperiti de cautatori de talente.
4.Declaratii fara nicio finalitate practica ale politicienilor dupa cucerirea de medalii.
5.Lipsa de interes din partea romanilor pentru sport.
6.Promovarea pe pile a unor juniori.cel putin la fotbal.
7.Eterna poveste cu orele de sport inutile puse la sfarsitul programului si de multe ori nefacute.Lipsa unei educatii sportive.Consecinta directa cresterea numarului de obezi in randul copiilor.Am vazut eu cu ochii mei si nu-mi revin in vara asta l Mamaia.
Mai sunt si alte probleme de discutat.
Sportivii romani mai au sanse la caiac-canoe.,macar o medalie acolo.
La handbal masculin,oare unde e Romania???,Franta,o putere a acestui moment,a batut Rusia in sferturi,iar Islanda pe Polonia.