Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 44
cl spune:
A terminat Gabriela Dragoi, 15.625. Chinezoaica are 15.950. Acum nu ne ramane decat sa asteptam, sa vedem ce fac si celelalte.
cl spune:
Nu stiu cum a evoluat, ca vad doar rezultatele, din pacate. A pierdut podiumul... E a patra si mai sunt inca 2 concurente.
helbi spune:
Deci, s-a terminat si ultima finala unde am avut reprezentanti cu locul 5. Felicitari Gabrielei!
Rezultatele la barna:
1 JOHNSON Shawn USA 16.225
2 LIUKIN Nastia USA 16.025
3 CHENG Fei CHN 15.950
4 PAVLOVA Anna RUS 15.900
5 DRAGOI Gabriela ROU 15.625
6 LI Shanshan CHN 15.300
7 AFANASYEVA Ksenia RUS 14.825
8 TSURUMI Koko JPN 14.450
Iar n-a prins Liukin aurul:-(((
cl spune:
A terminat a cincea. Bravo, Gabriela! Data viitoare sa le iei aurul!
Gata si cu gimnastica pentru noi. Cred ca mai avem foarte putini sportivi ramasi in alte concursuri.
Lala_D spune:
Gabriela a avut o evolutie foarte buna. Pentru o tanara debutanta in asemenea concurs locul 5 este o mare realizare. Clasarea in finala de la barna a fost pentru Gabriela un progres major.
Toata stima si admiratia pentru acest loc 5
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
DRAGOI Gabriela
ROU - Romania
Date of Birth: Aug 28 1992 Height(cm/ft in): 146cm / 4'9"
Place of Birth: Buzau (Romania)
Residence: Deva (Romania)
Sport: Gymnastics Artistic
Event(s): Women's Team | Women's Qualification
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
loryi1974 spune:
Eu am apucat sa o vad pe Cheng Fei si se clatina destul de bine pe barna ,dar vad ca a terminat pe 3 ca si la sarituri unde a ratat.
Din ce s-a intamplat zilele astea,ma intreb cum doamne iarta-ma a ratat echipa americana aurul la echipe????Ca au doua fete extraordinare care au cam dominat la concursul la Beijing.
La masculin,6 medalii de aur din sapte pentru China.Doar intr-o finala au lasat si la altii.
Si eu cred ca Gabi Dragoi este un nume de care vom mai auzi.Luna asta implineste 16 ani.Si este o performanta pentru ea locul 5 intr-o finala olimpica.