Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
.

Eu n-am vazut finala, doar ce am citit pe aici. Sint foarte trista pentru Dragulescu, aurul asta trebuia sa fie al lui. Ce rau imi pare!

La paralele Kexin a fost favorita mea. Imi place mult exercitiul lui Liukin, dar e ceva cu Kexin asta, cum zboara la paralele. Imi placea si Semenova, sa vad ce s-a intimplat de n-a luat medalie. Sincer, as fi fost foarte surprinsa s-o vad pe podium pe Steliana la aparatul asta.

Sint curioasa cum o fi la birna, nu stiu la ce sa ma astept de la fatuta noastra. Oricum, e concurenta acerba si acolo.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Si mie imi pare taaare rau de Dragulescu .

Voua vi se pare Kexin,fatuca cu aurul la paralele ca ar avea 16 ani?
Mie sincer nu-mi pare mai mult de maxim 14..
A noastra a facut bine dar nu a stralucit...
Pe cine mai avem la birna?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da, sint tare trista pentru Dragulescu. Chiar merita un aur, e un deschizator de drumuri in ale sariturilor.

Cred ca nu are 16 ani Hexin. Poate ca de aia si poate zbura cu atita usurinta. N-am vazut exercitiul din finala, dar am vazut alte exercitii de ale ei. Ti se taie respiratia, nu alta! Pluteste! In fine, cred ca se vede cit de mult ii admir exercitiul.

Am uitat numele fetei de la birna. Gabriela Dragoi?! Sper sa fie o surpriza placuta, sa se inspire de la Sandra Izbasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Am un televizor deschis pe eurosport si m-a socat pur si simplu comentariul lui Cosmin Cernat si Nicolae Marasescu.Asteptam mmult mai mult de la ei.In perioadele in care le auzeam comentariul spuneau ceva de genul:asta(chiar asa se exprima N.Marasescu despre campioni olimpici) nu merita sa ia aurul ca are o performanta slaba,asta(era vorba despre celebra rusoaica Isinbaeva ,campioana olimpica de la saritura cu prajina)sare de 2 ori si ia aurul olimpic(ea a preferat sa intre mai tarziu in concurs si sa-si rezerve sarituri ptr.doborarea recordului olimpic-lucru care s-a si intamplat si a celui mondial),sta la Monaco si prefera sa doboare recordul mondial unde primeste bani mai multi;asta(este vorba acum despre noul campion olimpic la 3000 obstacole-un kenioan)are 9 frati care alearga si ei ca au vazut ca fratele lor are bani multi etc.Asa au tinut-o si mi s-a parut jenant.Am inteles ca in unele probe nu s-au inregistrat rezultate deosebite,am inteles ca erau suparati pe ratarea Nicoletei Grasu ,dar un astfel de comentariu infect la Eurosport din partea unor comentatori buni de obicei m-a socat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Imi pare tare rau...cea mai neagra zi pentru Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am vazut pe site-ul TVR evolutiile romanesti de la gimnastica.
Imi vine sa pling de ciuda pentru Dragulescu. Prima saritura a fost din alta lume! Daca apuca sa puna intii talpile pe sol la a doua saritura, cred ca ar fi primit o nota acceptabila si lua o medalie.
Nistor a avut un exercitiu mai bun decit pina acum la Olimpiada asta, a fost mai atenta la forma. Din pacate a avut ezitarea aia, dar tot n-ar fi reusit sa ia medalie. Oricum, o evolutie frumoasa.
Mai avem o speranta la birna.
Tot pe TVR am vazut si interviurile, ce tristi erau baietii! Nistor e impacata, stie si ea ca sansele la medalie au fost mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ramona, und epe site.ul TVR? As vrea sa le vad si eu.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Ramona, und epe site.ul TVR? As vrea sa le vad si eu.............

Andreia

http://www.tvr.ro/top.php?video=true&c=57#

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Lala, merci. Pe Dragulescu l-am vazut, dar pe Steliana nu pot sa o vad. Citesc articolul dar nu vad evolutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

http://www.tvr.ro/articol.php?id=44582

La mine se vede .
Iti apare o sageata pe ecran ? Da clik pe ea

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput