Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 32
cl spune:
Gata! Robert Stanescu e pe locul 7. Oricum, si asta e o performanta, sa fii numarul 7 in lume. Felicitari Robert si la urmatorul concurs sa fie si mai bine!
loryi1974 spune:
A castigat un chinez.Pe locul doi,tot un chinez.La masculin ,chinezii au luat tot aurul pus in joc pana acum 5 medalii din cinci
Incepe in curand finala femininna la paralele unde concureaza Steliana Nistor.La feminin,chinezoaicele n-au cucerit decat aurul la echipe
La gimnastica,pe total stam relativ bine pe locul trei.Rusia este la pamant ,foarte slab si la masculin si la feminin.
Lala_D spune:
am hranit copii
acu i-am pus la joaca si sunt online
HAI STELIANA
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Steliana intra in concurs a patra
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
loryi1974 spune:
Finala la paralele are la start 3 foste campioane mondiale la acest aparat:Liukin,Semenova si Tweddle(britanica).Nistor are deci o companie selecta la care se adauga si 2 cninezoaice,dintre care una nu se stie daca are varsta legala de a concura.
Noroc ca este o perioada calma la birou,adica nu am sanse sa fc varza raportarile
Nistor s-a calificat in finala cu a patra nota.
A inceput finala..Hai Stela!!!!!!!
Lala_D spune:
HE Kexin CHN 16.725
Uite aurul deja
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
elvie spune:
Aici puteti vedea ce a castigat sau ce o sa castige Romania plus alte info http://au.sports.yahoo.com/olympics/countries/profile/-/ROU
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)