Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 3
BeLucci spune:
Lume ce spuneti despre "parada" de la deschidere?
Eu am fost impresionata de anumite chestii(cei cu beculetele pe ei parca erau pomi de craciun:))). A fost ceva diferit, fata de celelalte tari din anii trecuti. Voi ce spuneti?
BeLucci spune:
wow au fost 1000 de oameni care sau antrenat 10 luni...God!! sunt antrenati mai ceva ca in armata...
Nu e nimeni aici?? comentez singura???
maraki spune:
Ce Sidney? Ce Grecia? Asta de la chinezi a fost cel mai frumos spectacol de deschidere, mi-a placut cum alergau oamenii in jurul globului pamantesc, de fapt mi-a placut tot Si cum s.a aprins flacara olimpica,laserul, tot,tot!!!!Sa nu mai zic de costume, China e China!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
BeLucci spune:
maraki! am crezut ac raman singura aici la subiectul asta!
Si mie mi-a placut mai mult festivitatea chinezilor fata de cea a grecilor! Au facut spectacol spectacol! cand au fost prezentate toate tarile care participa la j.o, la romania cine a fost, ca am lipsit putin de la tv. sau nu a fost romania inca? acuma vad ca e peru:)
monu spune:
Woau ce spectacol de deschidere!!! nu am vazut niciodata asa ceva. si cand am vazut marea de oamenii si cum se miscau la fel m-a luat cu fiori. impresionant!
stati asa ca eu acu vad in reluare si finalul. Woau ce idee ingenioasa pentru aprinderea flacarii olimpice! super super super.
monu spune:
Am gasit ceva program
"Pentru unii dintre sportivii romāni prezenti la Olimpiada, emotiile īncep īnca din prima zi de competitie. Echipa feminina de handbal, cea masculina de gimnastica si alti noua sportivi care reprezinta Romānia la Beijing evolueaza pe 9 august.
Preliminarii la canotaj , badminton, box, īnot, gimnastica artistica , arc, sailing, volei pe plaja, echitatie - "proba de trei zile";
Finala la ciclism pe sosea;
Preliminarii si o finala la haltere;
Preliminarii si doua finale la judo;
Preliminarii si doua finale la tir;
Baschet - faza grupelor;
Handbal - faza grupelor;
Fotbal - faza grupelor;
Volei - faza grupelor
Romāni īn concurs pe 9 august:
Alina Dumitru (judo)
Iulian Raicea (tir)
Echipa feminina de handbal si echipa masculina de gimnastica
Viorica Susanu si Camelia Lupascu (2 rame fara cārmaci)
Roxana Cogianu si Simona Musat (2 vāsle)
Dragos Coman, Preda Valentin (īnot)"
10 august
Echipele feminine de gimnastica si canotaj 8+1, mari favorite la medalii, intra īn concurs īn aceasta zi. Victor Hanescu si Sorana Cīrstea disputa primul tur īn competitia de tenis de cāmp.
Preliminarii la canotaj, badminton, box, echitatie - "proba de trei zile", gimnastica
Fotbal - faza grupelor
Hochei pe iarba - faza grupelor
Polo - faza grupelor
Baschet - faza grupelor
Volei - faza grupelor
Tenis de cāmp - turul 1
4 finale īnot
2 finale judo
2 finale haltere
1 finala scrima
1 finala ciclism pe sosea
2 finale tir
1 finala arc
1 finala sarituri īn apa
Romāni īn concurs pe 10 august:
Echipa feminina de gimnastica
Dragos Coman, Razvan Florea, Camelia Potec (īnot)
Echipa feminina de canotaj 8+1
Victor Hanescu si Sorana Cīrstea (tenis de cāmp)
Ionut Gheorghe (box)
11 august
Echipa de handbal a Romāniei joaca al doilea sau meci la Olimpiada īmpotriva Chinei. Camelia Potec concureaza īn preliminariile probei de 200 metri liber si poate disputa finala de la 400.
Preliminarii la tenis de cāmp, canotaj, badminton, volei pe plaja, box, calarie, sailing
Finala la arc
Finala sarituri īn apa
Finala la scrima
2 finale judo
2 finale tir
2 finale haltere
4 finale īnot
Baschet - meciuri din grupe
Handbal - meciuri din grupe
Volei - meciuri din grupe
Polo - meciuri din grupe
Hochei pe iarba - meciuri din grupe
Preliminarii la kaiac-canoe
Sportivi romāni īn concurs - 11 augustCamelia Potec, Stefan Gherghel - īnot
Cristina Stahl - scrima
Roxana Cocos, Antoniu Buci - haltere
Georgian Popescu - box
Echipa feminina de handbal
Daca va fi nevoie, echipajele de 2 vāsle si 2 rame fara cārmaci vor evolua īn recalificari.
din Ev Zilei (sorry dar am inteles ca legal e sa zici de unde ai luat info deci nu e reclama http://jocurileolimpice2008.ro/emain/categoria/73/Program-JO/).
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BeLucci maraki! am crezut ac raman singura aici la subiectul asta! Si mie mi-a placut mai mult festivitatea chinezilor fata de cea a grecilor! Au facut spectacol spectacol! cand au fost prezentate toate tarile care participa la j.o, la romania cine a fost, ca am lipsit putin de la tv. sau nu a fost romania inca? acuma vad ca e peru:) |
Dupa 2 ore a aparut si delegatia noastra Avem multi sportivi dar nu am recunoscut pe nimeni, au aratat foarte putin de la noi( nemtii banuiesc, sau e aceeasi imagine in toata lumea? ) Delegatia americanilor a fost cea mai mare
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Lala_D spune:
Avem prima medalie de aur !!! La cat mai multe ! Judoka Alina Dumitru , categoria 48 de kg, un nod frumos de fata a castigat aurul olimpic !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
madau spune:
Prima zi de concurs, prima camioana olimpica, s-o tinem tot asa!!!!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2