Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 22
Ramona J spune:
Loryi, ai fost tare cu subiectul ala.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
andacos spune:
`Neatza!
Multzumesc de informatzii!Bravo fetelor noastre!Locul 5 la Olimpiada nu e chiar de ici de colo!Cu sigurantza la Londra vor fi acolo unde ne-au obisnuit!
Vad ca va informat Andreia(halbi)de medalia de aur la innot a Germaniei,acum au si ei macar un obraz spalat!
Tre`sa plec si sper sa am timp dupa amiaza sa mai citesc pe aici!(ieri am avut musafiri toata dupa amiaza,au plecat la 9,30,iar dimineatza a trebuit sa repet cu copilu`prronume posesive,articole etc).
Sa vedem ce se intimpla la atletism
Dana
Lala_D spune:
Michael Phelps este de neoprit . A sasea medalie castigata
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Tenis de masa - din pacate Romania a pierdut in meciul contra echipei SUA cu 1-3 terminand concursul pe locul 7.
Inotatorul Razvan Florea a ocupat locul 7 in finala la 200 metri spate. Este oricum o performanta. Bravo lui.
Atleta Mihaela Neacsu a ratat calificarea în semifinalele probei de 800 de metri
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Marina spune:
aveti un fix cu locul subiectului...mai bine fruntasi la rubrica de sport decat codasi la generale...olimpiada de shopping sa fie pe pagina 3 pana la pranz.
In alta ordine de idei ca tot m-am sculat de la 6 sa vad finala, mi s-a parut sincer ca romancele au concurat in alta finala decat americancele si chinezoaicele. cu tot respectul pentru munca lor cred ca mai avem mult de strans din dinti pana sa mai murim de emotii pe la finalele de gimnastica.
Mi-au placut tare ambele americance, chinezuta mica si rusoaica mica ambele zambitoare, iar tipa de pe 3 Yang cred ca are nevoie de o friptura buna. Arata atat de palida si epuizata basca ca e numai piele si os.
Alina spune:
Nu am reusit sa ma scol devreme sa prind in direct concursul de gimnastica:((
In fine,Lala ,te rog spune-mi la ce ora dau azi in reluare.
Oricum azi e zi libere si o vreme de toamna tirzie...asa ca orice ora ne convine .
Andacos ,la voi deja a inceput scoala?
Aici e abia a doua saptamina de vacanta .
Oricum,felicitari fetelor noastre!
Camelia Potec s-a calificat in finala de 800 m si e favorita.Imi place tare mult de sportiva noastra,sper sa ia si o medalie.
Ce sportivi avem la atletism?
Alina
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina ...iar tipa de pe 3 Yang cred ca are nevoie de o friptura buna. Arata atat de palida si epuizata basca ca e numai piele si os. Marina |
Am ras cu lacrimi la faza asta , ai fost mortala
Iti dai seama ca saracele au mancat cate o frunza de salata joia si duminica in ultimile 3 luni .
Sunt rea acum dar probabil ca nu prea departe de adevar .
Imi aduc aminte cum Nadia Comaneci dupa un concurs de nationale pe drumul de intoarcere acasa se ruga de Bela sa opreasca in Buzau pentru un covrig cu promisiunea ca nu va mai manca nimic la cina . A declarat intr-un interviu ca si acum cand trece prin Buzau opreste sa isi cumpere covrigi amintindu-si cu placere de ziua aia.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Alina nu stiu cand dau in reluare. Parca eurosportul da mai pe seara in jur de ora 19.30 .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Sportivii calificati la JO 2008 la Atletism:
- Ancuta Bobocel (3.000 m ), Cristina Casandra (3.000 m obstacole), Adelina Gavrila (triplusalt), Nicoleta Grasu (disc), Ana Maria Groza (20 km mars), Anca Heltne (greutate), Felicia Tilea Moldovan (sulita), Angela Morosanu (400 m garduri), Mihaela Neacsu (800 m), Bianca Perie (ciocan), Lidia Simon (maraton), Monica Stoian (sulita), Luminita Talpos (maraton), Ionela Tarlea (400 m garduri, 200 m), Constantina Dita Tomescu (maraton), Marian Oprea (triplusalt);
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
zuzunaki spune:
Alina,
eu am vazut live pe Eurosport gimnastica.Adevarul e ca a sunat la 5 telefonul dar m-am trezit abia dupa vreo 45 min si am apucat ultimele 2 rotatii.
Favorita mea a fost Shawn,mi-a placut de ea inca de la finala pe echipe.Pe chinezoaice nu le inghit(subscriu la parerea Marinei ),iar Liukin a castigat meritat...desi sunt si eu tot in clubul lu' caro
Imi pare rau de Nistor,se pare ca asta e tot ce putem,si-mi pun sperante in medalii la celelalte finale.Sper sa nu rateze Izbasa aurul la sol.
Lala,multumim de updates
De Phelps nici nu stiu ce sa cred,pe bune...ori e fenomenal,ori e dopat,ori e costumul ala de Superman...geeez,e fanstastic!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!