Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Bravo feteleee!
La urmatoarele jocuri aspiram la mai mult!Deocamdata pentru o echipa formata din fete absolut noi si tinere si din antrenori noi,e foarte bine!Nici Belu n-a facut performanta in primii ani de antrenoriat dupa ce-a plecat Bela Karoly!
Acum sa vedem finala pe aparate,poate ne lipim si acolo de 2-3 medalii!Aspir la prea mult?
Si abia astept sa vedem ce face Camelia in finala!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Pai 3 ar fi idealul, ca n-avem decat cate o reprezentanta pe aparat (mai putin la sarituri, unde nu ne-am calificat).

Poate sa luma ceva si la individual compus, cine stie... sau a fost deja concursul? Oricum, mare performanta bronzul la echipe! Bravo fetelor noastre!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nu , nu a fost concursul de individual compus.
Maine concureaza baietii, poimaine fetele.
Finalele pe aparate vor fi in 3 zile de concurs.
Eu nu vad decat o medalie in finala de la sol si cu multa bafta una de bronz in finala de la paralele ...dar greu.
La barna s-a calificat cea mai tanara gimnasta a noastra si nu prea cred sa aiba valoare tehnica a exercitiului de medalie, nota de plecare fiind sub 6, fata de chinezoaice si americance care au note de plecare peste 7.
La individual m-as mira sincer sa prindem podiumul.
La baieti Dragulescu are sanse de aur in finala de la sarituri si poate o medalie la sol.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Camelia Potec a terminat finala la 200 m pe locul 5.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari echipei de gimnastica!

Multumesc si eu fetelor care ne tin la curent cu vestile despre olimpiada. Marturisesc ca nu am apucat sa vad mai nikic, si asa cum spunea si andacos, nemtii nu transmit decat ce ii intereseaza!

Sper sa facem o figura buna si la urmatoarele concusrsuri! Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Vaaai ce rau imi pare de Camelia!Doar locul 5...foarte putin,banuiesc ca este intr-o pasa foarte proasta!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Se pot vedea pe undeva ceva exercitii ale romancelor, pe net? Astia nu le-au dat aproape deloc (doar un exercitiu, la paralele).
Ziceam ca tin cu americanii, dar la gimnastica am fost surprinsa sa constat ca am tinut cu chinezoaicele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Se pot vedea pe undeva ceva exercitii ale romancelor, pe net? Astia nu le-au dat aproape deloc (doar un exercitiu, la paralele).
Ziceam ca tin cu americanii, dar la gimnastica am fost surprinsa sa constat ca am tinut cu chinezoaicele

Incearca aici :

http://www.youtube.com/results?search_query=Gymnastics+Artistic+Women%27s+Team+Final+&search_type=&aq=-1&oq=

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

uff pana acum le uram pe rusoaice, acum pe chinezoaice... chiar nu exista sport la care sa nu ia aurul????
oricum fetele au facut exercitiile bine, am fost surprinsa de notele mici de la sol - unde aveau de obicei note mai mari decat la barna. sunt absolut sigura ca Sandra Izbasa o sa ia cel putin argint la sol in finala.
noroc ca le-am batut bine de tot la handbal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ma bucur si eu pt medaliile noastre de pina acum,in special de cea la gimnastica!

Stiti cumva la ce ore au fost concursurile?Banuiesc ca foarte devreme.

Va rog mult pe cele ce stiti,scrieti aici cind vor fi celelalte concursuri la gimnastica,orele exacte .Multumesc!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Imi explica si mie cineva ce inseamna punctajul la gimnastica, ca nu inteleg nimic. Eram obisnuita cu note. Cat e 10? cat inseamna 16.000>?

Mergi la inceput