Sezatoarea canadiana (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia, mersi frumos, e la o aruncatura de bat de mine clinica aceea, sper sa ajung azi!

Carmen, sanatate lui Marc! e o cutiuta cu capac verde, imi scapa si mie numele- care ajuta la respiratie.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, te rog eu sa ajungi, nu neglija sanatatea... iti spune una care face asta in mod regulat! Sanatate!

Ma duc sa o duc pe Tudora la gradinita si abia astept sa vin alergind pina acasa... Am 78 de kile!!! Am prins curaj, ca redescopar placereaa alergatului... De la aproape 81 la cit ajunsesem si nu stiu de ce, ca doar incerc sa maninc cit mai putin. Poate ca din cauza musafirilor... care s-au lasat asteptati si cind au venit, m-au pus in pat o zi...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Carmen Si noi am ajuns acum vreo 4 luni la Ste-Justine si ne-au trimis acasa. Ce ne-au spus, si a si functionat: sa-i faci mult abur in camera, umezeala adica. Sa-i faci baie cu mult abur la fel sa-i scada temperatura si sa se moaie secretiile.
Si cea care a mers, ca sa dormim si noi noptile, sa-i ridici salteaua la 30 de grade, ca sa nu se mai duca secretiile in plamani si sa se sufoce.
In rest medicamente, nu exsita nimic pana la doi ani.....
Oana merci de informatii.
Anasanatate.
Neliacum merge caruciorul cu doi copii? O poti pune si pe Tudora?

Despre invitatie, imi par erau, nu cred ca o sa fim in oras in perioada aia....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, am citit vreo 2 capitole si am ras cu lacrimi...da nu pot sa nu marturisesc ca am rasuflat usurata ca nu m-am gasit pe acolo

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Neliace mi-ai facut, in loc sa ies sa stau la soare am ramas in fata calculatorului. Insa m-am binedispus!!!!

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An

Virsta Marc

Mergi la inceput

Ana uite un link:
http://www.gynecoquebec.com/fr/ressources/
dar nu garantez ca e bun, ca nu l-am privit cu atentie. Cautam doar adresa doctorului meu ca sa fac un rendez-vous de rutina.Ca mi-ai adus aminte.

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Daiopri, eu n-am fost la piscina de teama (m-a caracterizat ceva paranoia la sarcina cu adrian), dar eu am vazut mereu gravidute la piscina venite cu copiii mai mari.

Nelia, felicitari pt mergaret. Cred ca el e foarte incantat de noile performante.
Tu te vaiti acu' ca fi-tu are doar 8 luni, stii cum e sa faca 2 ani, sa stii ca nu mai e bbelus si ca-i ultimul? Plangi de sare camesa de pe tine

Miki, stiu ca ai vrea sa zicem ca seamana cu tine, dar trebuie sa ne pui si o poza cu tati cand era mic. Nu e just asa…

Carmen sanatate la puiut.

Nelia am citit si eu tot capitolul sunt cateva acolo de-am ras cu mare, mare pofta. Unele sunt raspuflate sau nu stiu de ce au fost postate la categoria aia, insa sunt cateva bestiale pt care emrita citite toate capitolele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multumesc de raspunsuri. Am vazut si eu alte gravidute acolo, dar in general in luni mari. E drept ca pe cele in luni mai mici nu ai cum sa le depistezi:))
Si eu am decis sa nu intru. Macar sa nu ma mai stresez si de asta. Uite asa mi-am gasit scuza sa nu ma misc prea mult:)))
Poate cand oi fi in luna mai mare. Oricum nivelul de clor e ridicat si discutiile impartite. Cel putin cand e in formare bb nu e sigur ce efecte poate avea. Nici nu mai stii de cate trebuie sa te feresti.
Khristin, cumva, asa cum zicea si try, am citit si eu ca sansele sa se potriveasca cu celalalt copil sunt mici. Acuma ramane sa mai reflectam. Oricum se pare ca investitia initiala e mai mare, apoi nu e asa rau. La cat cheltuim de aiurea….
Carmen, eu mereu am avut probleme cu baiatul cu tusea. De fiecare data cand racea incepea cu tusea. Acuma e bun si cu aburi, dar si la aer rece, eventual la usa de la congelator, daca nu poate respira.
Cutiuta de care zic fetele e cumva Vicks? Eu nu am incercat. Noi la un moment dat aveam si pufuri da eu evitam sa i le dau.
Ce sa zic, dupa 4 ani incoace parca si-a mai revenit. Si da incearca sa ii pui macar o perna ceva sub cap. Eu mai dormeam cu el si incercam sa il tin cu fata in sus fara sa se foiasca. Caci el at cand ajungea la un balans cat de cat cu respiratia se apuca sa se intoarca pe alta parte si o luam de la capat.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Carmen, multa sanatate lui Marc, cred ca de Vaporub vorbesc fetele. Ajuta si nu prea...

Ana, multa sanatate si sa nu fie nimic grav!

Noi ne pregatim intens, ne vin musafirii saptamana viitoare> De-abia asteptam, cred ca sa fie super fain sa stam la povesti noaptea tarziu.

Fratilor, daca n-a plouat vara asta de m-a capiat, nu eram satului de zapada . Au crescut buruienile cat casa in gradina, stai si le scoate acum...

Podeanu, ce fain si eu as veni la party

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Carmen, vaporub si vicks...sub diverse forme ..stiu si eu ca se recomanda baie de aburi sau aer rece...dar de unde..poate sa faci mai racoare in casa cu ajutorul aerului conditionat..dar asta are si alte implicatii...sper ca deja e mai bine ..de obicei nu dureaza mult starea asta..

Mergi la inceput