Sezatoarea canadiana (98)
Raspunsuri - Pagina 3
mikiion spune:
Nelia bravo !!! Ce varsta are acum, ca mi-e lene sa calculez, doar e nascut aproape de ziua mea?
Stiu ca Marc a facut asta vreo 2 saptamani. Statea in 4 labe cu fundul in sus.Si se balansa..... Parca era Bambi!!!!
Si ca m-ai starnit, dar Marc cu cine seamana?
http://www.dropshots.com/mikiion2008
Marusentimentul e puternic, am patit si eu asta. Cand m-am intalnit in parc cu o mamica, care avea inca anul trecut copilul in burtica si acum era cat caruciorul de mare.....
Eu sambata am venit asa de trista din parc. Am vazut doi copii cu sindromul Down..... Unul la o familie de arabi( alti doi copii erau sanatosi). Si celalat la o tipa, localnica, cu care ma mai intalnisem. Are o fetita frumoasa de vreo 3 ani. Iar baietelul mic e bolnavior. Nu mi-am dat seama la primele intalniri, parea doar mic si atata. Cand i-am vazut impreuna vorbind , cele doua familii, mi-a picat fisa......Saraca mamica.....
Am reusit si eu aseara sa vad pozele bestiale din Corsica si Italia. Superbe. Oana,Antonia pare o printesa italiana dintr-un tablou de Botticelli. Decorul ala i se potriveste de minune.
Iar Loreilam, tu ai tuns fetita dupa moda suedeza? Si chiar, ramaneti definitv acolo?
Dana(Podeanu), sanatate!
Monicutzafelicitari pt. aprobarea de credit de la banca.Si spor la cautat case. Sfaturi nu pot sa-ti dau, decat sa analizezi bine traseul. Cu doi copii la gradinita, nu poti sa lucrezi la distanta foarte mare de casa. Si nu uita, atunci cand o sa gasesti casa visata ( sau zona vizata)inscrie-te repede la gradinitele din zona. Ca sa fii pe lista cat mai in fata.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Ktrinel spune:
oanagabriela, voi cu ce ati zburat pana in Italia? exista zbor direct ? cam cat a fost de persoana ?
mikiion spune:
Chiar, ati ajuns prin Franta ( Corsica face parte din Franta nu din Italia) sau prin Italia?
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
mikiion spune:
Nu e o eroare prea mare. Seamana foarte mult peisajul. Insa eram si eu curioasa daca au legaturi mai bune cu Parisul sau prin Italia.Ca geografic e mai aproape de Roma decat de Paris.
Si am impresia , dar sa ma contrazica Oana daca spun prostii, ca e mai putin aglomerata decat Italia. Adica mai salbatica mai putin populata si poluata.Ceea ce eu ador.
Si pt. ca intreba cineva despre protectia solara in Romania. Un articol interesant:http://www.ziare.com/Romaniain_topul_tarilor_cu_risc_scazut_de_cancer_de_piele-371734.html
Pe maine, plec acasa.
Virsta Marc
nelia spune:
Monicutza si fetele care au urmarit povestea tragica a lui Silviu, daca nu ati intrat la umanitare...
http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-micutul-cu-malformatii-la-inima-si-la-plamani.html
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
Musetto, ai un PM, trebuie sa clarificam neintelegerea.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Podeanu spune:
Ha, ha mie din articolul cu Ro m-a amuzat mult afirmatia de la sfirsit "Cea mai riscanta zona pentru aparitia cancerului de piele este America de Nord, inclusiv Cuba" adica cel de-a scris articolul a avut boala pe Cuba? Sa inteleg ca Dominicana e safe ca e oleaca mai la sud de Cuba.
Deschid lista de invitati:
1-Ktrinel cu sotz si bebe Julia
2.Nelia cu bb Lisandru si Tudora
Ktrinel, si eu m-am uitat de curiozitate la Virgina... tare departe, mai mergi ceva sute de km si esti in Florida.sa stii ca noi am condus (ma rog sotzul)pina in Florida si inapoi. Ne-a luat 2 zile aproape (un drum) dar a meritat. Am stat 2 saptamini in casa inchiriata, aprope de plaja. Mergeam o zi la plaja o zi la Disneyland. A fost un concediu de vis. Si m-au costat 2 saptamini mai putin ca intr-un all inclusive.
Nelia, St Lambert sau St Hubert??
Azi a fost o zi superba, prima zi de vara adevarata si o zi exact ca in Dominicana.
khristin spune:
Mimitete, sa stii ca am comandat deja patutul, asa ca nu mai e cale de intors . Oricum alt patut de copil nu mai luam, pe cel vechi l-am dat deja, macar sa ma tina asta convertibil pana ce-or aparea pretentiile pre-adolescentine , sper si eu . Si oricum, peste ceva timp s-ar putea sa ne mutam la alta casa, asa ca deja m-am obisnuit cu schimbat de perdele, mochete, etc. Fiemii i-am luat dormitor din acela de printesa cu pat baldachin, sa vedem cat o tine pana ce se plictiseste de el....tztztzt, ce te faci cu copiii din ziua de azi
Mikiion, ca tot intrebai tu...noi am fost in Franta anul trecut si ne-a placut atat de mult, incat chiar am trai acolo ....n-am avea nici impediment de limba, noroc ca balanta financara inca mai inclina in favoarea Canadei si pana atunci o pregatesc si pe fiimea cu limba.
Daiopri, si pe mine ma tenteaza recoltarea celulelor stem, in special dupa ce am citit o carte care m-a pus pe ganduri, se numeste My sister's keeper de Judi Picoult. V-o recomand, daca aveti ocazia . Cel putin sa stiu ca am facut atat cat mi-a stat in putinta. Despre inot, eu am inotat cand am fost in vacanta la Boston, aici nu merg nu din pricina clorului, care cred ca exista oricum in toate piscinele, doar ca prefer sa o las pe fiimea singurica de pe la 3 ani cu profesorul in apa, caci am observat eu ca asculta instructiunile mai bine
Denisa, tu pe unde umbli plimbareato?
Podeanu, vreau si eu la pool party, noroc ca-s departe de tine si cu burta mare
Maine terminam si noi vopsitul in toata casa si de-abia astept sa punem totul in ordine, se vede rau ca I'm nesting, nu? Si pe urma, sintem gata de musafiri
Cristina
le bébé 30w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
nelia spune:
Dana, St. Lambert!
Mikkion, 8 luni si 2 zile.