Sezatoarea canadiana (98)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cge, v-ati intors?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Fetelor dragi , in absentza temporara a Roxanei (pitilache)- care cred ca se insoleiaza inca in Virgina :-) am sa deschid un nou capitol si am sa-i las Roxanei prima postare pt cand se va intoarce sa poata pune toate link-urile de la Sezatore.
Deci am sa ma duc sa deschid capitolul 99 - nu inainte de a va spune ca orice sfarsit e un nou inceput :-) (asa-i ca stiatzi acest truism, nu? ) si ca astep la noul capitol toate fetele vesele si optimiste - senine in suflet (ce-i daca afara ploua).

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Continuare la capitolul 99.

lorelaim , am intrat doar cat sa pun si link spre noul capitol.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Multumesc mult, Corina. Noi ajungem Joi, August 7 in Montreal, stam o zi si pe urma pe 8 August ajungem in Quebec, la Hotel Universel, care este la adresa: 2300 Chemin Sainte Foy. Este in centru, conform hartii.
In Montreal stam la Maritime Plaza Hotel Monteal care are adresa: 1155 Guy St. Si asta este in centru, deci avem de gand sa mergem mult pe jos, nu cu masina noastra, ca este deja un drum lung de condus de aici din Hamilton, Ontario.
Am notat diverse locuri, o sa mai vedem la fata locului, daca avem timp sa vedem cat mai mult, ca sunt foarte multe locuri frumoase de vazut.

Ani

Mergi la inceput