Sezatoarea canadiana (98)
Raspunsuri - Pagina 15
Ktrinel spune:
asta da «BUNA DIMINEATA, SEZATOARE »...what a ... ?? asta ce a mai fost ..din ciclul : ce a fost primul oul sau gaina / ontario sustine quebecul / nu ai tu pt ca am eu ..etc...v-ati gandit voi sa refaceti ordinea mondiala si sa reasezati valorile ..
brrr, sa uitam repede...
Simonna, chiar am vrut sa mergem la Magog...zici ca nu se poate intra in apa ? Sa va fie de bine concediul. Sper sa te vad la Dana .
Apropo, Dana, cred ca ar trebui sa ne organizam un pic: pui tu locatia la bataie, dar noi cu ce venim ?
Ica, ce masina ai luat pana la urma ?
columbiana spune:
eu vin cu micii de la Transilvania! daca ma mai primeste Dana!
http://www.floriinro.ro/
cge spune:
Eu am intrat special sa va spunem ca am veni si noi la Dana, daca se poate bineinteles.
Suntem 2 cu 2 (2 adulti, 2 copii).
Si ca ne-ar place sa o vedem si pe Ana si pe Nelia.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mikiion spune:
Ufff. Nu s-ar putea sa va stergeti amble mesajele si sa continuati pe privat? Ca eu oricum , cum n-am mai intrat de vineri, nu inteleg nimic, nu iau partea nimanui si doar va rog sa faceti pace si frumos subiectul asta......
Ca e singurul pe care il am.......
Simmona Merci ca ne mai arati si locurile frumoase mai aproape de noi. Si ne dai idei.
Am notat cu deodorantul. Eu am luat unul de la Ombra si nu sunt multumita.L-am gasit la Maxi!!! Din ala cu bila si cu alcol. E fabricat in Germania si e cu musetel si era 4 cad. Eu foloseam, cand gaseam, sapunul de la ei. Ca imi amintea de Florena. Dar nu tine toata ziua la servici, cum sunt cele cu aluminiu. Nu face fata la mine.Mi-am patat si o bluzita ...Uitasem cu e sa traiesti fara Ladystek.
Tau exista mai multe in Montreal.
http://www.marchestau.com/fr/
Eu am unul la Langelier si au niste produse biologice bune. Si niste biscuiti grozavi pe care ii manca Marc pe la un an.Eu primsc si «circulara» lor acasa.
Ia cineva din Montreal produse de la Bo-dan?Sau cam asa ceva. Fratele meu tot ia, dar el nu are copii.Mi-a zis ca magazinul arata groaznic. Eu as fi mai pretentioasa. Ca as vrea sa incerc sa-i introduc si lui Marc ceva mezeluri, crenvusti, ca nu reusesc sa-i dau carne. Crenvustii astia clasici de aici nu prea ma omor cu ei.
Iar Transilvania sau Cracovia sunt prea departe de mine. La Adonis e ceva interesant?
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Ica 1975 spune:
Ktrinel, cred ca ramanem la miele, mai avem sapt asta sa ne decidem, dupa care ... daca ne decidem dupa 1 sept vor fi mai scumpe ca si cum n-ar fi destul
Mihaela, eu zic sa mergi la Adonis, nu uita de Baladi, poti sa si gusti inainte de a cumpara. Noua ne place si Tuma, dar Baladi este in cap de lista. Si carnea marinata, si labneh, si vinetele coapte si congelate, fructele sunt ok ... Merci de site cu tau
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Ktrinel spune:
mikiion, am fost si eu de vreo 2 ori la Bodan...arata ingrozitor...nici nu stiu cum functioneaza in conditiile alea...dar nu ma mai mira nimic despre comertul quebecos...aici nu or exista controale ? aminteles ca ei livreaza «carnariile» pt majoritatea magazinelor de gen est-european..eu nu iau de la ei decat ceafa de porc pt gratar. ....e la un pret fff bun si nici nu stiu unde as gasi in alta parte. despre mezeluri ...depinde, eu incerc sa stau depart de crenvursti de cand am auzit ce contin de fapt...
Adonis se prezinta mult mai civilizat, insa mezelurile nu sunt cine-stie-ce, sunt cele clasice...sunt buni la branza si carne...
Ica 1975 spune:
ce contin crenvurstii? Noi cumparam de la costco, cei cu eticheta verde ...
Noi
Ktrinel spune:
quote:
citat din mesajul lui Ica 1975
Noi
...un amestec ffoooarte omogen de carne si...piele, pene, gheare,ciocuri...si tot ce mai ramane de tocat...
columbiana spune:
quote:
citat din mesajul lui Ktrinel
[quote]citat din mesajul lui Ica 1975
Noi
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
...un amestec ffoooarte omogen de carne si...piele, pene, gheare,ciocuri...si tot ce mai ramane de tocat...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Ktrinel, vorbesti serios??? pene si ciocuri in cremvusti? eu cumpar de la Transilvania, fiul meu e mare amator, cu greu reusesc sa-i strecor cite un ochi, o brinza sau o placinta dimineata, tot cremvusti cere.
http://www.floriinro.ro/