Azoospermie - cap 21 -
Raspunsuri - Pagina 9
evanescence spune:
de luni seara am inceput sa iau Clostilbegyt ,si de azi noapte am dureri groaznice cand fac pipi mi-e frica deja sa mai beau apa,s-a mai confruntat cineva cu problema asta??? e de rau ???
ce sa fac???
"Asteptand un ingeras"
http://tt.lilypie.com/yVcDp3.png
evanescence spune:
Inca ceva,astazi vine GONALUL pt sot si probabil de maine incepe tratamentul,acum ce facem renuntam la naturiste? nu mai are voie sa ia nimic altceva???
"Asteptand un ingeras"
http://tt.lilypie.com/yVcDp3.png
miki-miki spune:
Evanescence De clostylbelgit nu stiu sa-ti spun nimic. Sotul tau sa renunte la naturistele cu actiune hormonala : maca, tribulus, napraznic . Restul poate sa ia .
Miki
Tabitha spune:
evanescence: eu, de cate ori am facut stimulare cu clostylbegit, nu am patit asa ceva. Nu stiu ce sa-ti spun, poate este doar o coincidenta si durerile n-or fi de la medicament.
sufletel_80 spune:
Miki_Miki, multumesc mult pentru raspunsuri. O sa reduc doza de Vit E la 1 cps odata la 2 zile. Mai ales ca are de acum 1 luna si jumatate de cand ia, iar in prima luna a luat cate 2 pe zi.
Sa stii ca Dr. Damian ne-a prescris 2 Vit E/zi, dar fara sa ii spunem ca el lua deja de o luna. Oricum, o reducem.
Nici nu stiu ce sa fac ... citesc pe aici de tot felul de tratamente naturiste ... Dr. damian ne-a spus ca nu ne poate prescrie nimic (si oricum el nu e cu naturistele)atata timp cat nu cunoaste cauza azoospermiei. Nu ne-a dat decat Vit E si L-carnitina.
Amzulica, ai perfecta dreptate, .. sa stii ca nu ii plang eu de mila sotului, ci isi plange singur ... e speriat de moarte. Nu vrea sa se taie si pace. Spune ca mai degraba apeleaza la un donator. Am avut numeroase discutii pe tema asta. In cazul in care el nu e dispus sa se taie (biopsie, operatie varicocel) nici eu nu vreau donator. As vrea sa folosesc orice alternativa posibila de a avea un copil cu sotul meu. Nu sa se retraga din prima.
Fetelor, cred ca stiti cu toate problema pregnylului.... Va rog mult, daca imi puteti oferi o informatie unde as putea sa gasesc ... v-as ramane profund recunoscatoare. La giulesti nu mai au.
Si inca ceva ... Cine ma poate trece si pe mine pe lista aspirantelor azoo?
Tabitha spune:
Sufletel: sotul meu a fost depistat cu azoo in 2004. Dupa lungi tratative in 2005 a fost de acord sa facem ICSI cu biopsie. Inainte de a face aceasta interventie stabiliseram sa nu apelam niciodata la donator, daca e sa nu fie copilul lui sa nu fie nici al meu. ICSI nu a reusit, asa ca sotul meu si-a revizuit atitudinea si a fost de acord sa facem IAD. Acuma ne pregatim de FIV cu donator, stiu, va fi f. greu, nici nu vreau sa-mi pun inca problema daca sotul se va putea apropia de copil, stiind ca nu e al lui genetic (asta in cazul in care reuseste FIV-ul). Oricum ar fi, e greu. Sotul meu nu vrea sa mai auda de a doua biopsie, a zis ca a fost destul de dureros prima data. Si acuma, numai cand isi aduce aminte, il reapuca durerile. Asa ca nicio sansa sa-l conving sa facem din nou ICSI cu biopsie. Daca eu vreau sa ma indop cu hormoni, e alegerea mea. Dar nu-l pot obliga pe el sa se supuna iar la o interventie chirurgicala. E greu si cu donator, implicatii psihologice etc, dar deocamdata mergem pe calea asta care ni se pare un pic mai sigura decat adoptia. Te pup si-ti tin pumnii sa-l convingi pe sotul tau sa faca biopsia. Cu pregnilul nu te pot ajuta, ca deocamdata nu sunt in tara si nu stiu exact cand voi ajunge si pe unde. Poate te pot ajuta fetele din capitala.
iuca spune:
Buna seara fetelor,
Eu va multumesc mult la toate, pentru incurajari, va povestesc maine dimineta cum a fost, (acum sunt cam obosita). In ansamblu a fost bine.
Pt fetele nou venite, va doresc si eu bun-venit pe veti gasiti aici suportul si puterea de a merge pe acest drum, atat de greu si impreuna ne va fi mai usor.
Va cu drag pe toate.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
ainia spune:
Fetelor, va pup pe toate si va doresc din suflet sa va impliniti visul! Va multumesc mult pentru ajutor si va anunt cu muuult drag ca sora mea are in burtica un bebelus de mai mult de 3 mm si totul e cat se poate de bine!!!!!!
Singura chestie ca nu ii mai urmareste sarcina dr Dracea, ci o dr tana a, Doina si nu mai stiu cum, pe motiv ca dr Dracea in octombrie pleaca pe la nu stiu ce conferinte si nu mai urmareste sarcini....
Inca o data va pup, va felicit pe cele ce au reusit si va tin pumnii celor care urmeaza!
Tabitha spune:
Ainia: felicitari surorii tale si sa dea DD sa fie totul bine pana la capat, sa aiba o sarcina usoara, indiferent de medicul care ii va urmari sarcina.