Azoospermie - cap 21 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ainia: felicitari ,inca o data,surorii tale,sarcina usoara iar tu sa fii o matusica fericita!

Fetelor,am descoperit L-Carnitin Complex de la Hofigal,pun aici link-ul poate va intereseaza.Vorbea despre el la Taraf TV directorul de la Hofigal(Stefan Manea) si il lauda foarte tare pentru probleme legate de gigei.Eu i-am luat sotului,se iau 2 pastile/zi si costa 20,8 lei cutia cu 40 pastile.Contine si ulei de catina si coenzima Q10,echinaceea si extract de zmeur.
http://www.hofigal.eu/produse.php?id=768

Pisule: ceva,vesti?Asteptam!

Iuca: sa dea Doamne-Doamne sa reusesti!Bafta multa!

Miki,Andra,Copilutzu:ce mai faceti?

Eu astept sfarsitul lunii sa merg la eco...si apoi...pe vaaal!

Va pupic dulce pe toate!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Bunaaaaaaaaaa !!!!
Dragele mele am intrat mereu pe fuga dar nu din cauza mea...
Am probleme cu net-ul...
Mikishor mamica nu prea am mai slabit ptr. ca sunt in concediu si "fug" ba la munte 4,5 zile , ba la mare 3/4 zile . Pe 15 august plec iar la munte .
Dastrabalare totala pe capul meu..
Pe 18 o ducem pe mamanul meu la Sarata Monteorul si imi pun iar sunculitele la soare.
Aaaa si am redus drastic tigarushele.... 30 de buc. din 21 iulie pana acum ...
E ceva nuuuu ???
Andrutzabirni a mea!!! si ma bucur ca iti mai bagi nasucul pe aci!!!
Tabi si sunt cu ochii pe tine , si cu pumnii stransi!!! (noi suntem cunostinte mai vechi!!)
IUCUTZA Sa iti ajute Dumnezeu!!!
Iyoana tu chiar nu mai zici nimic???
Amzuliiiici!!! ce faci mamicaaaa???? Cum te simti???
Va pup in viteza pana nu cade net-ul iar!!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

copilutzu: imi era dor de tine, de fapt imi era dor de voi toate, asa ca m-a apucat si pofta de a mai incerca un FIV, asa ca iata-ma pe baricade. Sa dea DD sa reusim toate sa avem bebicii mult doriti.

Mergi la inceput

Auuu Nusyca meee draga uitasem sa iti trimit un pupushor special!!!
Miii de scuze!! Dar nu a fost cu intentie!!!
Sa imi intinzi si mie manutza... sa mergem impreuna in toamna ..
Deja am insomnii de emotzioaneee!!! Sa imi dai curaj de la tine...
Stii ... sefutzul meu a facut programarea ptr. concediul de anul viitor iar eu era cat pe ce sa ii zic ... ca mi-e perpendicular de programarea lui ca pana atunci o sa fiu gravidutzaaaa...
Mooamaaaa m-am tampit!!
Visez prea departe...!!!

Mergi la inceput

Asa este Tabi!!
Si mie imi era dorulet de tine
Ma bucur mult ptr. tine.
Chiar ma intrebam ce mai faci.

Sa ne ajute Dumnezeu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy interesant produsul. Din ce contine nu mi-e clar ce face zmeurul la barbati. O fi vb de planta uscata sau de fructul in sine ca dc e vb de fruct at ac are flavonoizi si sunt buni . Succes pe drumul FIV.
Copilutzo esti scumpa rau la vedere. Succes , succes, succes! Ca de cand il astepti mi s-a dus mie limba pe gat. S-a facut anul de cand ai luat creditutzul pt FIV-letz.
Tabi succes si tie la ungurei. Chiar asa dureroasa a fost biopsia sotului tau? Cred ca Damian are mana f usoara de suporta pacientii lui mai multe biopsii.

Miki

Mergi la inceput

Mikishor ??? Ce faci mamicoooo si tu ai insomnii???
Io mi's liliac shef ...
pai stii ... nu l-am amanat eu ci Giulestiul...
Aaaaa si la cap. credit am facut si o refinantare ... sa am bani la teshcherea...
L-am cicalit pe musiu al meu ca daca .. ca daca... Doamne fereste... io vreau banutzi si de al doilea FIV ca de nu "mor prin deces..."
Asheee ca acum ..am de numarat banutzei (euroi)...
Si mai am si insomnii ... ca uit unde ii ascund sa nu care cumva sa "intru in ei" .
Te pupacesc pe amandoi obrajorii!!!
Ma bag in scutecel ca imi scoate musiu firul de la net!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

miki: din pacate in Turcia i-au facut biopsia cu anestezie locala, nu stiu in Ro cum se face. Iar el sustine ca l-a durut. Durerea l-a tinut dupa aia vreo 4-5 zile. Plus stresul psihic: daca nu mai reuseste sa presteze ca lumea? Asta e, incercam cu donator acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mikishor: pai cred ca e din fruct de zmeur,caci la "Actiune" pomeneste de flavonoizi.Citez: "Produsul este un supliment alimentar cu compozitie complexa care combina in mod armonios proprietatile de activare metabolica si stimulare energetica ale L-Carnitinei si CoQ10 cu aportul de vitamine, flavonoizi si microelemente prezente in extractele de catina, echinacea si zmeur . Te

Copilutzu: iesisi din birlog,ai???Lasa ca te tin bine de tot in septembrie,trebuie sa reusim!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Eu va multumesc mult ptr incurajari, sper sa fie bine pana la capat.
Ainia FELICITARI ptr reusita surorii tale. Vrei sa trec reusita ei pe listuta noastra cu ?

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput