Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Vaz ca va cinstiti cu bericioaice si pe mine ma lasati sa mor de sete acilisa.
Frumos va sade!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai cand vii la busteni ne facem de cap, da? sa moara papanasha de invidie(papanash, ce bere-ti place? mie doar aia bruna, si tre sa fie f f cald ca sa o pot bea

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Nu credeam sa vina ziua, ma rog, noaptea in cazul de fata, in care sa cer io sa se faca un capitol nou.
Deci, cine face cartile in seara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sabina, noi suntem exact la extreme: tu ai facut copii la tinerete si (poate) vrei cariera, eu am facut copil la maturitate ( sa zic asa ) si mi-am bagat ambele piciore-n cariera. Tu te-ai maritat cu profu ( maxime felicitari !!!! ), io mi-am luat barbat cu 8 mai tanar, pe tine te afecteaza ce parere are mama ta despre tine, io cred ca esti exact rezultatul educatiei domniei ei, tu esti in vacanta la mare si la munte de vreo luna, io stau intre betoane la etajul 8....si tot asa.

Fruntea sus, toate fetele de-aici te cunosc si te pretuiesc, n-ai nici cel mai mic motiv sa nu mergi oriunde cu fruntea sus, esti o tipa formidabila cu niste copii formidabili, dar tu stii asta, am vrut doar sa-ti reamintesc

si mai cred ca ai o poveste de dragoste formidabila pe care o traiesti de ani buni, felicitari domnului care e langa tine .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Sabina

pai cand vii la busteni ne facem de cap, da? sa moara papanasha de invidie(papanash, ce bere-ti place? mie doar aia bruna, si tre sa fie f f cald

asta cu facutul de cap io mi-am promis-o, insa cine D-zeu ne aduce inapoi la Breaza daca io ma betzivesc si dom' Bobo nu conduce?

Mergi la inceput

Hai ca papanash a luat-o pe ulei si-a dat drumul la povesti...
In vino veritas! Sau in bere?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

o iei pe jos bernixu, o iei pe jos... :-)))

papanash, eu nu ca vreau sa fac o cariera, eu vreau una d-aia de renume mondial
da, e adevarat ca suntem la extreme cumva, numa asta cu maturitatea nu-s de acord, tu esti mai tanara ca aia de 18 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Buna seara schimbului 3. Multumesc tuturor pt grija ce ne-ati purtat-o. Teo, nu am primit niciun sms. Bubu-baietzelul e bine, dupa 2 reprize de muci si tuse(a racit in ultima zi la mare, apoi cand era aproape vindecat 'l-am curentat' cu AC de ziua sotului.)
Teo a plecat la mare cu 2 dintzi si s-a intors cu 4. Apoi in urmaoarea saptamana inca 2. Totatl 6 dintzi in prezent. Apoi 1 luna jumate de pauza. Probabil ca Zana Maselutza si-a facut norma si a plecat iute... ca prea era solicitata. Insa a uitat de incisivii lat. inf. Drept pt care, de o saptamana, Teo face greva foamei. Mai exact, nu vrea fructe pasate deloc. Doar sa roada el din manutza lui. In rest orice i-as da, nu accepta mai mult de 5-6 linguritze, si alea cu insistente.
Sper sa nu mai tzina mult greva asta. Pt kg nu-mi fac griji, are 9,500.
Acum e umflat rau in dreptul incisivilor lat. inf si a caninilor. Maaa-maaaaaaa si s-a facut un urlacios de cateva saptamani. Inteleg ca-l doare, insa face si istericale.
De la 8 luni si 1 zi e biped. Acum merge bine pe langa peretzi si mobile. Sta in echilibru cateva secunde si apoi pica in fund. Inca nu paseste singur.
De vorbit??? Subtzireeeeeeee. Banalele a-eee, aa-oo, e-iii, bbb. Off, si cat imi bat cap[ul cu el, ii vorbesc, ii cant.
Mai nou (4 zile) ii dau cate un bibe cu formula seara la culcare, ca ma tzitzilea ingrozitor. Cum l-am facut sa primeasca bibe? Am uitat cana la socrela, si aveam prin casa un jaf de biberon cu tetina fffffff moale. Nu-l folosisem niciodata. Absolut banal. Pe alea nuk, ortodontice, de latex mi le scuipa cat colo. I-am dat apa si am vazut ca suge exceptional de bine din el.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Rox, hai odata cu pozele alea!
Sper ca nu te-ai culcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
citat din mesajul lui bernix

Hai ca papanash a luat-o pe ulei si-a dat drumul la povesti...
In vino veritas! Sau in bere?!

recunosc, am baut o br cu sotul pe la 7 cand a venit de la job.
si la povesti m-as intinde muuuult mai des, da' nu prea ma lasa Ghighi

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput