Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (172)
Raspunsuri - Pagina 20
papanash spune:
quote:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Plus de asta tb sa am un regim de viatza f ordonat:fara alcool(mi-e dor si mie de-o bere,un vin),cafea,tigari,cacao,ciocolata....
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
am citit pana aici si nu mai rezist fara sa-ti zic ca-i complet gresit tratamentul. In timpul depresiei, la al doilea pahar de br incepi sa-ti spui nemultumirile mai ceva ca la psiholog...asa ca duamna Teo, las-o draq de treaba, hai la o br cu noi si o sa canti italieneste, precum tati lu' Puppi.Si trece, totul trece....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
bernix spune:
Bee, mi-a fost dor de tine!
Saracutul crocodil... Cam asa a fost si la noi cu dintii, cum zici tu. Uneori o mai linisteam seara cu Panadol si tinea figura pt cateva ore de somn.
Sper sa treaca repede chinurile astea si sa intrati si voi in randul dintzosilor.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
papanash spune:
Da Bee, da-i panadol si o sa-i treaca pe moment . Cu primul e mai greu, la a doua eruptie la noi a fost mai usor.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatina
si poate sa mai citesc cateva ceva...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
pai vezi sa nu mai lacrimezi maine la birou de la atata citit
hai mai Carpatino, ce te lauzi atata cu kg tale ? toata lumea de-abia astepta sa va vada...cu cat mai multe cu atat mai bine, da ?
filme Ghighi
papanash spune:
quote:
citat din mesajul lui Roxana_G
Eu mai misun pe aici daca aveti chef de palavre. Ma apuc de contabilitatile alea (ca socrela lui Bernix) si abia apoi ma ocup de poze.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
deci tine cont ca mi-am ushuit barbatul de la calc sa vad poze cu atomica in paris, daca nu le pui in seara asta dai o br compensatie, mie si lu' dna Teo, da ?
Sabina spune:
multumesc, fetelor, sunteti f dragute.
Teo, sa stii ca eu am si acum senzatii ca pe vremea depresiei cu Sofia. M-a muscat Gh odata de titzu si parca m-au luat sudorile, mi-am amintit toata trauma de la Sofia, cu ranile alea etc etc.
insa e doar asa, un flash, sa stii ca nu-ti va reveni cu totul, pur si simplu cand e mai mult stress iti aduci aminte. eu un le-am luat aa, ca simple momente ca Sa nu mai cad in capcana
si zi asa, esti necjita ca trebuie sa stramtezi rochia? eu asa ceva n-am mai pomenit![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
papanash, fa-te si la mine cu o bere.
da mata cte kile ai de-ti permiti rasfaturi d-astea;0)))
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bernix spune:
Sabinelu', of-of ce bine te inteleg, mai ales ca am si io o mama tare-n clont si sufar, ca si tine, de nerealizare profesionala.
Te sun azi-maine si sper sa te mai inveselesc pana ne deplasam la Busteni sa punem de-o intalneala.
Problema la tine nu e ca zice lumea nu-stiu-ce, ci ca si tu crezi ce ti se zice. Daca tu ai fi multumita de ce ti-a dat viata pana acu' nu te-ar lovi deloc vorbele, fie ele venite si de la mama ta.
Stim cu toate ce realizare fantastica sunt copiii si cat de implinit te pot face, insa, pentru cele mai multe dintre noi mai e nevoie de ceva sa se creeze un echilibru.
Adica, mai pe scurt ca bat rau campii, pana n-ai un job de la care sa fugi acasa cat mai repede, nu apreciezi corespunzator bucuriile vietii de familie (cel putin asa-i in cazul meu).
Restu'- kile, riduri- se rezolva usor la varsta ta. Ce, ai uitat cati ani ai?
bernix spune:
Cu intalnirea de 10 ani, io zic ca depinde de abordare.
Da, m-am maritat cu profu' care ma iubeste si ma rasfata, si pe langa povestea romantica m-am ales si c-un barbat pe cinste care castiga suficient cat io sa nu trebuiasca sa muncesc, gateste si mai face si super copii.
Ai de terminat doctorat intr-un domeniu creativ doar, cum ar fi sa te streseze rutina unui job de 8 ore zilnic. Eeee...
Sabina spune:
eu n-am nevoie neaparat de un job...ci de o camera linistita unde sa compun cateva ore pe zi
, adica ma rog, tot aia e;)
si cu varsta..uneori ma simt o mamaie, pe cuvant.(Cand ma uit in oglinda de la cap in jos
)
valeu, cred ca ma apuca si pe mine spm din ala:))
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo

),cafea,tigari,cacao,ciocolata....
Mihnea Andrei(17.10.2007)