unde nu-i cap, ci doar fudulie...
Raspunsuri - Pagina 2
Theiuta spune:
Realitatea Tv, impreuna cu UNICEF si Andreea Marin organizeaza luni seara, orel 20.00 un teledon in sprijinul sinistratilor din Maramures si Nordul Moldovei.
Cu sprijinul Romtelecom si Romsilva un milion de copaci vor fi plantati din toamna, in zonele de risc, defrisate aiurea.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
XIO spune:
quote:
citat din mesajul lui Rufusquote:
citat din mesajul lui Bic
Gest admirabil, dar lipsti de logica pentru cineva provenit dintr-o tara cu grave probleme legate de copii.
Astea doua ori sint de-a dreptul lipsite de creier, ori de bun simt si luate cu valul pr-ului.
Eu iti dau dreptate. Este clar ca o fac doar pentru reclama si pentru concurenta intre ele. Nu cred ca-i tot una unde directionezi ajutorul, chiar daca un copil e tot una, indiferent de locatie. In mod logic, ii ajuti pe cei care-ti sunt aproape. Pe principiul "fiecare face ce vrea cu banii lui", nu ar trebui sa faca public ce fac cu ei. Nu ma intereseaza. Pe principiul "ajut niste copii din tara mea", au tot dreptul sa se faca stiute (desi nu-i musai), doar-doar s-o mai molipsi vreun bogatan.
Oricum, fetele astea au dovedit repetat ca au capul mic si mintea lejera...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Rufus , atata timp cat un copil beneficiaza de pe seama acelor bani mi se falfaie daca o fac pt. reclama , pt. a se da mari sau pt. a-si vedea fata in reviste.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
soanso spune:
quote:
Cele doua dive in conflict etern se pare ca se intrec la prostie acum. Citesc cu stupoare ca amindoua au hotarit sa-si arunce parte din averi pentru sustine financiar niste copii din Africa. Gest admirabil, dar lipsti de logica pentru cineva provenit dintr-o tara cu grave probleme legate de copii.
exact la asta ma gandeam si eu de ce nu ajuta copii din Romania,plus ca Andreia a declarat ca vaaaaaai cate pb a intampinat pt a putea faca donatii ca nu era trecuta pe nus ce lista Romaniasi cate sfori a tb sa traga (bla,bla).
e fix pb lor ce fac cu banii lor si nu zic ca nu sau implicat in campanii si pt Romania dar asta e deja cred eu pt publicitate.
SOSO (20 dec 2005)
b.nica spune:
Eu stiu de ce au facut-o....au citit, aici de DC, subiectul meu despre copiii din Nigeria!
Bic spune:
Cred ca unii nu au inteles ce voiam sa spun de fapt. Nu am o problema cu reclama si cu actele de caritate facute din publicitate. Sa fim seriosi, daca nu ar fi publicitatea ca premiu pentru filantropie, nu ar mai dona nici o corporatie.
Problema mea este ca ele se apuca de acte caritabile in alta tara decit Romania, de parca copiii Romaniei ar fi cei mai fericitit si abundenti din lume. Ceea ce voiam sa spun cu valul PR-ului este ca aceste doua persoane, care au educatie media ca doar fac parte din media, au fost influentate de Pr-ul global si de actiunile unor vedete internationale care doneaza bani in tari din lumea a treia, fara sa mai treaca actiunile lor printr-un filtru personal. Adica a facut Angelina si Madonna, ia sa fac si eu, vedeta de pe malul Dimbovitei ca poate ajung si eu in reviste de "dincolo."
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
kariguld spune:
quote:
Cred ca unii nu au inteles ce voiam sa spun de fapt. Nu am o problema cu reclama si cu actele de caritate facute din publicitate. Sa fim seriosi, daca nu ar fi publicitatea ca premiu pentru filantropie, nu ar mai dona nici o corporatie.
Problema mea este ca ele se apuca de acte caritabile in alta tara decit Romania, de parca copiii Romaniei ar fi cei mai fericitit si abundenti din lume. Ceea ce voiam sa spun cu valul PR-ului este ca aceste doua persoane, care au educatie media ca doar fac parte din media, au fost influentate de Pr-ul global si de actiunile unor vedete internationale care doneaza bani in tari din lumea a treia, fara sa mai treaca actiunile lor printr-un filtru personal. Adica a facut Angelina si Madonna, ia sa fac si eu, vedeta de pe malul Dimbovitei ca poate ajung si eu in reviste de "dincolo."
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
tu chiar esti convinsa de ceea ce spui????? ai vreo dovada CONCRETA in afirmatiile tale??
subiectul, ca barfa e ....acceptabil... in rest, nu se stie clar si nici motivatia persoanelor in cauza!
pana la urma, ce ne arde grija, ce fac "unii" cu banii lor????
se spun foarte multe lucruri despre persoanele publice.....98 la suta dinte cele spuse nici macar nu sunt adevarate.....
asa ca......
Kari
soanso spune:
quote:
[
tu chiar esti convinsa de ceea ce spui????? ai vreo dovada CONCRETA in afirmatiile tale??
subiectul, ca barfa e ....acceptabil... in rest, nu se stie clar si nici motivatia persoanelor in cauza!
pana la urma, ce ne arde grija, ce fac "unii" cu banii lor????
se spun foarte multe lucruri despre persoanele publice.....98 la suta dinte cele spuse nici macar nu sunt adevarate.....
asa ca......
Kari
pai nu ne arde grija ce fac unii cu banii lor ,dar in cazul acesta era vb ca mai bine se uitau un pic in ograda lor si porma aruncau cu banii in alta parte.
asa ca cccccceeeee?mai bine sa tacem din gura sau mai bine sa vina Bic cu dovada CONCRETA???cum ai vrea... oare?
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
andreea81 spune:
quote:
citat din mesajul lui nepotzica
eu zic sa le facem galerie, poate se incranceneaza si mai tare in aceasta concurenta de tipul " ba pe-a ma-tii" si ajuta 100 de copii in loc de 2...
dayanara spune:
bic, daca e sa despicam firul in 4 , ne putem intreba de ce jolie sau madonna au donat in africa sau asia si nu in mexico, doar sunt vecinii lor ce naiba :)))
ivan si dayanara