Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 4
ramonab spune:
quote:
citat din mesajul lui anca.b
ia priviti aici: http://www.youtube.com/watch?v=Gz3-1QKScSo&NR=1
hihihi
Anca siStefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnette
Ramo, eu ii dau morcov + dovlecel (astea, mai mult sa predomine gustul dulce) + conopida + ardei gras + cartof (2 rondele) + o pastaie de fasole + albitura.
Am votat piticii - da' n-am mai scris.
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ah, am uitat sa zic ca si eu ii fierb un sfert de ardei. de la mama din gradina
dar nu il pasez si pe ala caci mie nu-mi place gustul de ardei si ma gandesc ca fii-mea o semana cu mine....
si am de gand ca dupa 6 luni sa-i bag si o pastaie de fasole (tot din gradina bunicii! ) iar pe la 6 luni si jumatate ma voi risca si la un buchetel mic de brocoli. Dar astept sa vina sfarsitul lui august sa merg in grecia unde gasesc brocoli proaspat la orice piata/supermarket si voi incepe acolo cu el.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:

asa face si al meu cind il vede pe taica-su cu paharul de bere. tre sa se ascunda daca e si el in preajma...ieri a reusit sa-si bage degetele in doza de bere din care bea bunica-su.
quote:
citat din mesajul lui docdecap
apropos, si ai vostri (baieti sau fete) fac www.youtube.com/watch?v=_1HfFZxQ5hw&feature=related" target="_blank"> asa la restaurant/terasa? E cam intunecat filmuletul, ne-a prins seara la bere.
Monicade Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
quote:
apropos, si ai vostri (baieti sau fete) fac www.youtube.com/watch?v=_1HfFZxQ5hw&feature=related" target="_blank"> asa la restaurant/terasa? E cam intunecat filmuletul, ne-a prins seara la bere.
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
I-ar fi trebuit si lui[D].Si nu i-ai dat? Eu ii pun un pic pe buzite cand vad ca e asa mare pofta.
ramonab spune:
Ema faina melodia, da cafele prezentate is si mai faine.MMmmm, ma duc sa imi prepar o inka.Nu aveam de cand sa beau azi, da dupa ce am vazut acolo, mi-am facut pofta.
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui virgo
Offff , ce ma poate enerva la culme una bucata calculator : a primit virusi cu nemiluita !!! Abia ieri a venit cineva sa-l curete .
In alta ordine de idei : avem doi dintishori !!! Au iesit fara drame si fara plansete , asa , pe tacute . Absolut din intamplare am descoperit , cand mi-a capsat baiatul lingurita .
Fetelor , ce sa mai dau omului sa manance !? Ca el cam asteapta si altceva ... o branzica , poate ? Voi ce dati , din categoria lactatelor ? Al meu tolereaza absolut tot ce i-am oferit pana acum , iar lista e destul de lunguta .
De cand am inceput diversificarea am observat ca face din ce in ce mai mult kk . Adica de 3-4 ori pe zi . E normal ?
Pupici la fete si la bebei !
Mami de Matei Cazimir
FELICITARI pentru dintisori !!!!!
Exact ca si in cazul lui eleni... ies dintisorii fara zgomot. Asa sa dea Domnul sa iasa toti !!!!
si Eleni - 05.02.2008
stoisor spune:
sunt asa de suparata,nu stiu daca v-am zis dar noi nu am facut vaccinul de 4 luni din lipsa de vaccin,iar acum ma sunat doc sa ma cheme la vaccin maine intre 14 si 16 trebuie sa fim acolo,sunt speriata de numa ca sa nu mai vb de decalajul mare ,imediat facem 6 luni ,asta e na ce sa mai zic acum,ca cica acum l-au primit si nu e nici o problema,astazi Sara sa trezit la 8 ,a papat dar nu mai am cum sa i inghesui 5 mese azi si va ramane cu 4 ,tot a facut cum a vrut ea nu???la 4 ore ,o sa i dau la 13c legumele,la la 15 ceva laptic si apoi la 21.30 laptele cu cereale de seara si gata ,nu am ce face ,sunt chiar suparici azi
Moni pe unde umbli??
aseara inainte de nani am vazut pozele lui bebe Clara,ce mortal sta ea in picioruse ,inger dragut si scump,piiiii de deochi
va las,Sara e pe srtada cu fetite unei vecine care e pur si simplu indragostita de Sara si asta de ea ,i rade non-stop
va pup
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
laura_dimitris spune:
quote:

eu cred ca domn' inginer vrea si el sa guste...
sau macar "clasicul" degetel inmuiat in paharul adultului...
si Eleni - 05.02.2008
anca.b spune:
si inca una: http://www.youtube.com/watch?v=4OlYL5u4RO4&NR=1
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris
Cred ca-i voi lua si eu calgel
Pentru ca am uitat sa anunt :
sambata 26.07. - i-a iesit si lui eleni primul dintisor!!!! !!!!!
Sper sa se indrepte vremea si sa ramana valabila intalnirea de maine....
si Eleni - 05.02.2008

Felicitari Eleni, s-o tii tot asa (fara 'bonusuri dureroase
'! Eu, si dak e nor, vin - ca si ieri dupa amiaza am fost si ne-a stropit putin.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

.