Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 3
docdecap spune:
hai buna dimineata!!
stoisor, un maaare 
shose,
, sa stii ca ma poti cauta pe messenger fara grija ca ma deranjezi, pentru mine regulile sunt simple si pe mess si pe telefon: daca nu pot, nu raspund atunci, si nu o lua personal
. iar e-business-ul nu va fi pe psiho, incerc alta chestie, va anunt cand o fac ![]()
LauraD, Serban adoarme singur de demult, fara mari plansete, da' mai nou peste zi daca il pun in patut prea devreme (trebuie sa-l las sa bazaie o vreme de somn) nu vrea, face lacrimi de crocodil, asa ca il aduc din nou in living, il pun in relax dar il ignor, nu ma joc cu el, si odata ii cade capul. atunci luat copilul si mutat in patut. pe paturica in schimb nu adoarme niciodata. o fi prea colorata si interesanta (hi-hi-hi)
Ginette, e bine 200, eu cand am fost la doctor si i-am spus ca l-am diversificat si ca mananca legume, mi-a zis: da' stiti, trebuie sa manance asa, vreo 200 grame ca sa se sature si sa il hraneasca. pai ieri erau numai legumele 200 ml (in vasul de la blender), plus zeama ce am mai pus la diluare. ras tot, tuns, frezat. si culmea, uneori mai incape si lapte. UNDE OARE???
Grati, tu ziceai ceva de mancare cat pumnisorii lui. inseamna ca noi din anorexie am dat in bulimie (fara regurgitare).
a, intrebare (mai ales pt Honey). eu i-am dat 'cartofi dulci' vineri, cautand pe net am aflat ca de fapt sunt yams, altceva, dar am gasit ca se poate da la bb dupa 6 luni. dar mi-a facut niste bubite stranii, iar alea mai vechi de tzantzar s-au facut mai proeminente, are o manuta cu cam multe is un piciorus la fel, stiam ca reactia alergica poate aparea la 3 zile de la ingerare, o fi vorba de asta? a mai patit cineva la fel? cred ca o sa ajung la medic dupa-amiaza, sa stau mai linistita. am revenit la meniul normal, sper ca o sa fie bine.
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
virgo, si noi facem kk de vreo 3-4-5 ori pe zi, inainte faceam morcov, acuma am ajuns sa facem si noi mai kk.
pot spune cu precizie ca primul kk de dimineata e masa de dimineata de ieri (pt. ca atunci ii dau fier si imi face niste cacareze ca de oaie mai uscate si negreeee) iar in rest de voie, f. des fata de laptic la care ajunsesem o data la 2-3 zile. nu ma plang, bine ca nu se constipa de la atatia morcovi.
iar la masa de dimineata, ca sa nu se mai chinuie cu fierul ala, ii mai bag cate o pruna-doua, sa il ajute. se screme saracul si necheaza ca un calut, se face rosu tot-tot si produce niste... masline
Monica
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
anca.b spune:
Ramona, eu ultima supica am facut-o din morcov, dovlecel, patrunjel, telina, gulie, mazare, fasole verde si cartof. papa cite un borcanel de 120 ml la o masa, plus 50 gr carne de vita sau de pui.
Virgo, e normal sa se kk-leasca mai mult acum. o sa vezi ca sint si diferite scaunele la consistenta si miros in functie de ceea ce maninca. pina sa ne diversificam am avut probleme cu kk. facea o data la doua zile. acum face de minim 3 ori pe zi.
si felicitari pentru dintisori. vad ca avem tot mai multi iepurasi pe aici!!
Monica-doc, mie mi-a facut ceva bubite de la piersica, cind i-am dat prima data. am facut pauza o luna si acum i-am dat din nou...nu i-au mai iesit atit de multe...fac iar o pauza de vreo doua saptamini si apoi ii dau iar. sper sa nu mai faca nici o reactie.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
ia priviti aici: http://www.youtube.com/watch?v=Gz3-1QKScSo&NR=1
hihihi
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
docdecap spune:
apropos, si ai vostri (baieti sau fete) fac www.youtube.com/watch?v=_1HfFZxQ5hw&feature=related" target="_blank"> asa la restaurant/terasa? E cam intunecat filmuletul, ne-a prins seara la bere
.
Monica
ginnette spune:
Virgo(de fapt Lavinia asa-i
?), a mea face kk de 3 ori iar culoare este de la kaki, la verde inchis.
E normal sa faca des, si sa arate/miroase diferit, in functie de ce mananca.
Poti sa-i dai branzica de vaci cu para,eventual, ca sa nu se "betoneze".
Monica(doc), m-am cam speriat cand a ras tot castronelul de iaurt; la legume insa, max este 160 cu carnitza cu tot; in schimb la fructe ar manca mai mult, dar nu-i dau dect 150 ca mi-e teama sa nu provoace aciditate la stomac.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui ramonab
Neata buna
M-am uitat la pozele Clarei, o dulcica de fetita care sta asezata frumos langa taticul ei, ca un om mare si zambeste frumos la camera.Da si ce bine sta in picioruse,uite-o ca indata o ia la goana.Am vizionat si videoul cum se intoarce pe burtica .
Fetelor, v-am mai intrebat in alte postari, da va mai intreb o data poate nu ati vazut:ce combinatii de legume le mai faceti ca eu nu mai stiu, m-am saturat de ale mele, poate imi mai dati vreo idee voi.
Ma duc sa pap si apoi daca nu se trezeste maimutica, o sa mai votez neste pici.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
eu ii fierb : albitura (radacina de patrunjel + pastarnac) o ceapa micutza, un sfert de cartofior, cam de 2 sau 3 ori mai mult dovlecel si 2 morcovi pentru ca sunt cam mici - ii iau de la piata de la taranii cei mai amarati...)
Ii mixez doar dovlecelul, morocvul, pastarnacul si cartoful.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
emabucuresti spune:
buna fetelor,
o cafea din partea mea
http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4
mie-mi place la nebunie!
intru sa citesc si eu din urma un pic
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnette
Neata fetelor,
Azi noapte nu s-a mai trezit (thanks God!) dar o sa-i cumpar Calgel pt orice eventualitate.
Ieri i-am dat 200 gr de iaurt + nectarina; i-am dat mult?
Da' n-a fost chip sa-i i-au castronelul; incepea sa tzipe instant, cum nu-i mai ducea linguritza la gura!
Tre' sa ma-ntorc sa mai citesc, ca n-am retinut tot.
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
pentru o noapte intreaga linistita !!! La cat mai multe! De fapt, sa dispara noptile nedormite !!!!Cred ca-i voi lua si eu calgel
Pentru ca am uitat sa anunt :
sambata 26.07. - i-a iesit si lui eleni primul dintisor!!!! !!!!!

Am fost si sunt tare fericita!!! Mai ales ca am vazut ca a iesit fara "zgomot"...
este adevarat ca este un pic mai maraita de cat de obicei. tipa fara motic. Cred ca o doare mititica dar se comporta tare bine pana acum!Ce bine ca a papat buburuza un iaurtel intreg !!!
Eu zic ca este foarte bine. Si daca a papat tot inseamna ca i-a placut mult!!!!

Sper sa se indrepte vremea si sa ramana valabila intalnirea de maine....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:
Am revenit.
Multumesc fetelor dragutelor pt raspunsuri.O sa execut azi ceva combinatii de a voastre.
Am mai votat pici, cine mai vrea uite aici paginile.A nu am lasat comentarii ca dureaza prea mult
Vanessa pg 56
Matei pg 57
Octi-62
Mihaita-62
Parvu Ioana-65
Adelutza-76
Robert-77 si 78
Razvan-78
Matei 79.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa