Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!!
sint si eu la cafea...mai nou imi place cite un ness frappe dimineata! l-am si terminat...

Elle, mercic!

Lala, plimbarica placuta...iesim si noi, dar cred ca numai dupa 11, ca acum am o lene in fizic....

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Crista, multumim de cafeluta!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

La multe lunitze pentru sarbatoritii de ieri si pentru cei de azi!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata si de la mine!!!!

Sunt cam adormita. Cred ca de la vreme mi se trage....

Ma bucur si va multumesc ca nu ati umplut un capitol intreg in week-end ....

Am vazut fotografii taaaare frumoase cu copilasi minunati: tudoras si ozi de gratiela, maya de miutza, si un filmulet super tare cu haoisul de sacha !!!!

Ce ati mai povestit voi fetelor ??

Ellenutza, si eu zic sa o lasi un picutz pe bitzi sa uite de gustul legumelor... uite, si fata sora-mii mananca fooarte bine marul ras impreuna cu alte fructe si cu branza calcica dar nu-i plac legumele...
Eleni a mea - in schimb - rade mixajul de legume si refuza vitaminele din fructe.... Bea suculetul dar nu-i prea place pulpa. Si tot pe la voi citisem ca ar fi mai importanta pulpa fructului decta suculetzul in sine...

Incearca sa-i scoti din legume cate o leguma caci poate identifici ce gust nu-i place. Sau mareste cantitatea dintr-o anume legume sa fie gustul aleia mai pregnant ca poate descoperi ce-i place mai mult.
Eu, de exemplu, ii pun mai mult dovlecel si morcov si doar o bucatica mica de cartof si alta de albitura. Si ii place tare mult.
I-am pus si 2 picaturi de ulei de masline.

Angi, lui Viktoras !!!! Poate incet-incet se obisnuieste sa adoarma singurel !!! Eu pe dimitris nu l-am alaptat prea mult timp ca sa-l obisnuiesc sa admoarma la san dar, l-am obisnuit, oricum, sa adoarma cu mine sau pe picioarele mele.... Nici la mine nu era de luat in calcul varianta sa-l las sa planga.... . In schim pe eleni am lasat-o sa planga si acum ea nu adoarme decat cu greu daca nu este pusa in patutzul ei.... Ceea ce este bine pentru mine insa, atunci cand nu sunt acasa... nu vrea chip sa adorma decat cu jale mare nici in carucior nici intr-un alt pat....
Asa, tu ai sanul la purtator non stop....

Monicaa, citit povestea nasterii micutei clara. Cu toate frazele lungi... . Exagerez si eu... In realitate, ma descurc eu si cu pauze mai putine!!!

Cristina, pe la ce pagina mai este antonia ? Nu am mai votat de vineri. O fac in fiecare zi dar sa stii ca nu mai am timp si de comentarii....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

PUPI

KARLA

LULUA

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC !!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata buna

M-am uitat la pozele Clarei, o dulcica de fetita care sta asezata frumos langa taticul ei, ca un om mare si zambeste frumos la camera.Da si ce bine sta in picioruse,uite-o ca indata o ia la goana.Am vizionat si videoul cum se intoarce pe burtica .

Fetelor, v-am mai intrebat in alte postari, da va mai intreb o data poate nu ati vazut:ce combinatii de legume le mai faceti ca eu nu mai stiu, m-am saturat de ale mele, poate imi mai dati vreo idee voi.

Ma duc sa pap si apoi daca nu se trezeste maimutica, o sa mai votez neste pici.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Si eu vin la un ness!

Am citit "in diagonala" dar am retinut ceva (mai mult poze):

Sara (de stoisor) - absolut fantastica cum sta in picioare!

Clara (de monica) - o bombonica cum 'comenteaza'

Andrei (de lala) - super haios in premergator!

Miri, ce bine ca le-ai "umilit" pe frustrate ! Sa pui poze cu tunsulici si shmekeru'!

Am vazut ca s-a discutat depsre adormit in brate; mai are si buburuza mea perioade de alint, cand numai asa adoarme dar numai la somnul de la 4:30 -5 :00 dupa amiaza; seara adoarme singura in timp ce eu citesc povesti (ca radio, ca ea este pasionata mai mult de oglinda de la carusel )

Azi noapte nu s-a mai trezit (thanks God!) dar o sa-i cumpar Calgel pt orice eventualitate.

Ieri i-am dat 200 gr de iaurt + nectarina; i-am dat mult?
Da' n-a fost chip sa-i i-au castronelul; incepea sa tzipe instant, cum nu-i mai ducea linguritza la gura!

Tre' sa ma-ntorc sa mai citesc, ca n-am retinut tot.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, eu ii dau morcov + dovlecel (astea, mai mult sa predomine gustul dulce) + conopida + ardei gras + cartof (2 rondele) + o pastaie de fasole + albitura.

Am votat piticii - da' n-am mai scris.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Ramo, eu ii dau morcov + dovlecel (astea, mai mult sa predomine gustul dulce) + conopida + ardei gras + cartof (2 rondele) + o pastaie de fasole + albitura.

Am votat piticii - da' n-am mai scris.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

si pt vot si pt raspuns

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Offff , ce ma poate enerva la culme una bucata calculator : a primit virusi cu nemiluita !!! Abia ieri a venit cineva sa-l curete .

In alta ordine de idei : avem doi dintishori !!! Au iesit fara drame si fara plansete , asa , pe tacute . Absolut din intamplare am descoperit , cand mi-a capsat baiatul lingurita .

Fetelor , ce sa mai dau omului sa manance !? Ca el cam asteapta si altceva ... o branzica , poate ? Voi ce dati , din categoria lactatelor ? Al meu tolereaza absolut tot ce i-am oferit pana acum , iar lista e destul de lunguta .

De cand am inceput diversificarea am observat ca face din ce in ce mai mult kk . Adica de 3-4 ori pe zi . E normal ?

Pupici la fete si la bebei !

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput